Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Ενώ τα καραβάνια των λαθρομεταναστών δεν σταματούν ούτε λεπτό να έρχονται στην Ελλάδα, ενώ είναι πασιφανές ότι η χώρα μας βιώνει σχέδιο...

πλήρους εξόντωσής της από τους εχθρούς της, για την πλήρη υποδούλωσή της και αλλοίωση του πληθυσμού της με εκατομμύρια ισλαμιστές, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής αναλαμβάνει εκστρατεία υπέρ των "προσφύγων" (έτσι τους ονομάζει), καλώντας τους πολίτες του δήμου να συνράμουν με ό,τι μπορούν σε φάρμακα, τρόφιμα κ.α. Δείτε την αφίσα που έχει αναρτήσει...

4 σχόλια:

  1. Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
    ΣτΕ: "Όχι σε νομιμοποίηση μεταναστών - Όχι στην παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα"
    Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων.
    Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.
    Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».
    στις Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Τ.Σόρος θέλει "ανοιχτά σύνορα"



    Τι κοινό έχει ο πολιεκατομυριουχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος με τους «αναρχικούς»; Τα «Ανοικτά Σύνορα». Τι κοινό έχει ο άθεος Τζορτζ Σόρος με τους χριστιανούς; Πάλι τα «Ανοικτά Σύνορα».
    Ανοικτά σύνορα σημαίνει ανεξέλεγκτη μαζική εισροή μεταναστών, παροχή αμνηστίας στους ήδη εισελθόντες παράνομους και εν συνεχεία παροχή ιθαγένειας και τελικά, αλλοίωση δημογραφική και πολιτιστική του κράτους υποδοχής. Δεν υπάρχει τίποτα «ανθρωπιστικό» εδώ και φυσικά τίποτα «χριστιανικό», παρά ένα ΣΧΕΔΙΟ που βολεύει αφάνταστα τα άτομα τύπου Σόρος. Βλέπετε το ιερατείο της νέας παγκόσμιας τάξης και η ελίτ που συχνάζει σε υπερεθνικές Λέσχες και διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση επενδύουν στις πολυφυλετικές - πολυπολιτισμικές - πολυθρησκευτικές κοινωνίες, ώστε να επιτευχθεί η εξόντωση του έθνους και η ομογενοποίηση του κόσμου.
    Ένας τέτοιος ομογενοποιημένος κόσμος που θα αποτελείται από άτομα χωρίς ταυτότητα ή άτομα που θα ντρέπονται και θα φοβούνται να δηλώσουν την ταυτότητά τους, θα μπορεί πιο εύκολα να κυβερνηθεί από μια «παγκόσμια κυβέρνηση» που στην ουσία θα αποτελεί μια παγκόσμια τυραννία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντι για τροφιμα δωστε του ενα χερι ξυλο ,ετσι για κερασμα βαλτε του δυναμιτακια στο αμαξι του [οταν δεν ειναι μεσα ]να παρει βρε αδερφε μια γευση αλληλεγγυης να καταλαβει οτι οι ελληνες εχουν ξεπερασει πια τα ορια τους και το μονο που κανουν αυτα τα αποβρασματα ειναι να προκαλουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή