Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Οι απαιτήσεις των δανειστών αυξάνονται. Πλέον δεν ζητούν μόνο μειώσεις συντάξεων, απαιτούν, όπως…


…φαίνεται και νέα αύξηση των φόρων με έμμεσο τρόπο, με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου.
Όλα δείχνουν ότι για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού οι δανειστές έριξαν στο τραπέζι τη μείωση του αφορολόγητου των 9.545 ευρώ, για μισθωτούς και συνταξιούχους, που οδηγεί σε μείωση φόρου ως και 2.100 ευρώ.
Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας οι δανειστές θεωρούν ψηλό το αφορολόγητο για τα τρέχοντα δεδομένα του ύψους των εισοδημάτων.

Καθώς έχουν πέσει μισθοί και συντάξεις είναι πλέον περισσότεροι εκείνοι που απαλλάσσονται λόγω αφορολόγητου και έτσι ζητούν διεύρυνση της φορολογικής βάσης προς τα κάτω.
Κάπως έτσι το αφορολόγητο θα πρέπει να διαμορφωθεί σε χαμηλότερα επίπεδα. Το πόσο θα είναι το νέο αφορολόγητο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η πρόταση των θεσμών απορρίφθηκε άμεσα από την κυβέρνηση.
Η ελληνική πλευρά εμμένει στη θέση της για αύξηση της επιβάρυνσης στα υψηλότερα εισοδήματα και συγκεκριμένα από 30.000 ευρώ και πάνω.
pronews.gr, το είδαμε στο paradrasi.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου