Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ!

Στις 26 Φεβρουαρίου  2016 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία, η....

ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στο «Σαρόγλειο Μέγαρο» (Ρηγίλλης), παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Όμως θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη που λόγω χωρητικότητας της αίθουσας αναγκασθήκαμε να πούμε σε αρκετούς Συμπατριώτες και Φίλους μας, ότι δεν μπορούσαν να είναι  μαζί μας. Δεν το θέλαμε αλλά δεν γινόταν αλλιώς.


Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά ο Σύλλογός μας αποφάσισε να τιμήσει ένα διακεκριμένο μέλος της ιδιαίτερης πατρίδας μας τον Πρωταθλητή Ελλάδος στο «Τένις με αμαξίδιο» τον κ. Στέφανο Διαμαντή. Είναι ιδιαίτερη  και μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα, όπου ένας πρώην πρωταθλητής του τένις (ως αρτιμελής) αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το αγαπημένο μου άθλημα, το τένις μετά από ένα τροχαίο που τον καθήλωσε στο αμαξίδιο και να συνεχίσει να είναι Πρωταθλητής.


Η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, το νόστιμο φαγητό, η ζωντανή μουσική της  10μελούς ορχήστρας, οι Θεσσαλικοί και Νησιώτικοι χοροί που χόρεψε το χορευτικό τμήμα των φοιτητών  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κράτησαν μέχρι τέλους το κέφι αμείωτο, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να φύγουν λέγοντας ότι πέρασαν μια πραγματικά υπέροχη και όπως είπαν «μια διαφορετική βραδιά», ξεχνώντας έστω και για λίγο τα προβλήματα.  

Στη χοροεσπερίδα μας παρέστησαν, μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, o Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Σκούρτης Χαράλαμπος, ο Επίτιμος Πρόεδρος το Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γκόνης Αναστάσιος, ο πρώην Βουλευτής κ. Μπρακατσούλας Βασίλειος, η πρώην Υποψήφια Βουλευτής κ. Χρήστου Σοφία, οι Αντιδήμαρχοι νυν και πρώην κ.κ. Ρουφογάλη Μιμή και Βαλυράκης Αθανάσιος, πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κκ. Ρίζος Λουκάς, Ευαγγελοπούλου Ένη, Γκλεζάκος Θεόδωρος που είναι και Πρόεδρος των Λακώνων Χολαργού-Παπάγου, Μακρίδης Παναγιώτης και Καπουσίζη Χριστίνα.

Από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους παρέστησαν η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Ελληνική Εστία κ. Μαίρη Οικονόμου και το μέλος του ΔΣ κ. Ζήλη Στραβόλαιμου, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Ζουρούδη κ. Ντίνα Καλλιοντζή, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγάπη και Φροντίδα για το Παιδί κ. Νανά Κουμπλή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παπαγιωτών και Φίλων κ. Στάμος Ηλιάδης, ο Γ.Γ. κ. Μάνος Λάλας και το μέλος του ΔΣ κ. Λία Μανιάτη, η Γ.Γ. της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Γούλα-Ντόντου Ρένα, το μέλος του ΔΣ της Ενώσεως Επιστημόνων Χολαργού Παπάγου  κ.  Φίλη Θάλεια και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Κακανάτσας Νικόλαος. Επίσης παρέστη ο εκδότης της εφημερίδας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κ. Μάκης Βραχιολίδης και  το blog:boreiageitonia.

Επίσης παρέστησαν οι Καθηγητές Πανεπιστημίου κκ. Ιωάννης Παπαδημητράκης, Ηλίας Μαλλάς, Μπέσιλα Ευρυδίκη και Παλασόπουλος Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δεν παρέστη, ούτε εκπροσωπήθηκε.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου με επιστολή του μας γνώρισε ότι ευρισκόμενος εκτός Αττικής για Αυτοδιοικητική υποχρέωση δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωσή μας.

 Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς τα 240 μέλη και φίλους μας που  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή  μας  αυτή. Οι συνεργάτες μου και εγώ δηλώνουμε παρόντες για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας και διαβεβαιώνουμε τα μέλη και τους φίλους ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο Σύλλογο όσο   με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε.

Κρατώντας, λοιπόν, στo μυαλό και στην καρδιά μας το φρόνημα και τη δύναμη των αγωνιστών της ζωής, ας υψώσουμε όλοι το ανάστημά μας ώστε  με θάρρος, τόλμη και αισιοδοξία να κτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα που όλοι μας δικαιούμαστε. Δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι, η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ζήσουν ότι και να γίνει, όσο και αν κάποιοι δεν το επιθυμούν.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους

                                                           Παπάγου, 29 Φεβ. 2016

                  Ο                                                               Η
    Πρόεδρος                                             Γεν. Γραμματέας


Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                            Ελένη Καραγκουνάκη

1 σχόλιο:

  1. OLA KALA TON EFORO TI TON UES TON EDIVJE O APOSTOLOPOYLOS....KAI STON PASARISE>....EXEi ARKETES AMARTIES .....EXEIS MAZECEI THN SARA KAI TH MARA OI KALOI SOY EFYGAN ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή