Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΕΙ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ...

Περιμένετε λίγες ωρίτσες και θα δείτε τη "βόμβα" που θα σκάσει στους δήμους με το μεταναστευτικό! Εμείς το λέγαμε στον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού ο οποίος δυστυχώς πάλι έσπευσε να μας διαψεύσει. Ιδού τι απαντούσε ο Δήμαρχος προ ημερών και συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου όταν του χτυπούσαμε το καμπανάκι του κινδύνου λέγοντας....



ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είχε επιστρατεύσει την Καφαντάρη να βρει ελεύθερους χώρους στον Χολαργό-Παπ΄παγου για τη φιλοξενία λαθρομεταναστών! 
Δημοσιεύματα για φιλοξενία προσφύγων στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού
Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων και φημών των τελευταίων ημερών, σας ενημερώνουμε ότι εντός των ορίων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η Κυβέρνηση δεν έχει εντάξει στον προγραμματισμό της ουδεμία δομή προσφύγων. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Δήμος μας δεν διαθέτει χώρους κατάλληλους για την εγκατάσταση τέτοιων δομών και ως εκ τούτου όποια συζήτηση είναι ανεδαφική.
Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος επικοινώνησε με την κυρία Καφαντάρη η οποία και  διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα.
Η κρίση που βιώνουμε στο προσφυγικό ζήτημα δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, πολλώ δε μάλλον για την τροφοδότηση μιας ακόμα κοινωνικής αναταραχής

Ο Δήμαρχος δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ μας έλεγε ότι εμείς ως Τύπος τροφοδοτούσαμε την κοινωνική αναταραχή. 
Να δούμε τι θα απαντήσει ο Δημαρχος σε λίγες ώρες που θα σκάσει η "βόμβα". 
Αναμείνατε!

1 σχόλιο:

  1. Ηδη άρχισε να μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης,αλλά δεν γνωρίζει πόσοι δημότες ταϊζονται στο ΣΗΜΑΝΤΡΟ,κοντά στο πατρικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή