Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Οι στρατηγοί μπορεί να μίλησαν αλλά όταν μιλήσει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ –Υπεραγία Θεοτόκος μέσα από τα γεγονότα που διαγράφονται ενώπιον μας τότε η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των όπου γης Ελλήνων θα ολοκληρωθεί και θα είναι συγκλονιστική.
ΚΟΙΝΉ διαπίστωση…
Περιμέναμε τόσα χρόνια για να διαπιστώσουμε ότι οδεύοντας προς...

το αδιέξοδο, σήμερα προσκρούουμε με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης σε επανάληψη εθνικής τραγωδίας.
Διαχείριση προσφυγικής κρίσης και όποιας άλλης κρίσης εμφανιστεί τις επόμενες μέρες...γίνεται με το γνωστό σχέδιο "βλέποντας και κάμνοντας".
Όλη η Ελλάδα με τις ¨ευλογίες¨ των εταίρων ένα ¨στρατόπεδο συγκέντρωσης¨ ¨Σοκ: Η Ειδομένη δεν θα ανοίξει, το προσφυγικό θα κρατήσει 2-3 χρόνια. Τα σύνορα δεν θα ανοίξουν, είπε ο Μουζάλας στους δημάρχους. Η κατάσταση με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες θα κρατήσει 2-3 χρόνια. «Η προσφυγική κρίση είναι σαν σεισμός, πυρκαγιά και πλημμύρα ταυτόχρονα», είπε
Ζήτησε από τους δημάρχους να βρουν χώρους σε όλη την Ελλάδα για «να τους μαζέψουμε»
Ειδομένη: Το νέο Σιδηρούν Παραπέτασμα που κρατάει στην Ελλάδα τις ορδές των προσφύγων ¨ www.iefimerida.gr/2|03|2016 |
Συνηθισμένοι οι Γερμανοί από στρατόπεδα συγκέντρωσης και τείχη του Αίσχους( βλ. Αν. Βερολίνο) έθεσαν σε εφαρμογή ύπουλο σχέδιο συνεργούντων και των Τούρκων.
Από ετών αρθρογραφούσαμε με την επικεφαλίδα ¨Τοκογλύφοι και Τούρκοι προπονούνται¨
Σχηματικά μπορούμε να πούμε ότι ιστορικά βιώνουμε μέσα σε συνδυαστικές συνθήκες ¨τουρκοκρατίας¨ και ¨γερμανοκρατίας¨.
Τα μνημόνια και η προσφυγική κρίση έδεσαν την συνταγή που λέγεται ¨κατοχή της Ελλάδος¨ υπό το πρίσμα της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ..σιγά –σιγά ξυπνάει ο Ελληνικός νους από το όνειρο της εικονικής –τεχνητής ευμάρειας και τώρα αρχίζει να βλέπει τους εφιάλτες που έζωσαν το σπιτικό του.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Αγίων Πατέρων μας ¨οι αντίχριστοι δούλεψαν πολλά χρόνια¨ για να θρέψουν τους καρπούς των κόπων τους σε αυτό το πλούσιο αλωνάκι της Μεσογειακής Λεκάνης.
¨Μας την έφεραν¨ γιατί πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους τόσα χρόνια επιβραβεύουν την προδοσία του Ιούδα.
Και τώρα τι θα κάνουμε ;
Θα παρακολουθούμε το λίκνο της Δημοκρατίας και του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού να μεταμορφώνεται σ ένα απέραντο στρατόπεδο ισοπέδωσης αξιών και κοινωνικών θεσμών;
Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα γίνουμε Δαμασκός ή Παρίσι ή Βαγδάτη και να βλέπουμε ζωές στα καλά καθούμενα να ανατινάζονται;
ΜΑ ποια ΑΛΛΗ..από την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ των Ελλήνων.
Στρατηγούς έχουμε πολλούς εν ενεργεία και σε αποστρατεία, όμως η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του Έθνους δεν μίλησε ακόμα.
25 Μαρτίου του 2015 ανήμερα του Ευαγγελισμού μας επισκέφτηκε από τους Αγίους Τόπους της Παλαιστίνης στην Αθήνα η Αχειροποίητος Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας και σκόρπισε την Ευλογία ΤΗΣ στους καθημαγμένους από την αμαρτία και τα μνημόνια Έλληνες.
Η Παραμονή της Εφέστιας αυτής Εικόνας παρατάθηκε κατά πολύ , σαν να ήθελε η Υπεραγία Θεοτόκος να μας πει κάτι…
Ελάχιστες μέρες μετά το τέλος της προσκύνησης ΤΗΣ στο μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα , ζήσαμε τα capital control, το μεγαλειώδες ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ελληνικού Λαού, τις καλοκαιριάτικες υπαναχωρήσεις των πολιτικών μας έμπροσθεν των εκβιασμών των εταίρων και μέσα στο ΠΑΣΧΑ του Καλοκαιριού βιώσαμε και βιώνουμε μαζί με την Ευρώπη την προσφυγική πλημμυρίδα του Ισλάμ.
Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε ότι η Παναγιά μας ακολουθεί και πάλι τα πονεμένα βήματα των παιδιών της στα μαρτύρια και σε αυτό που έρχεται ως καταισχύνη των εχθρών του ΥΙΟΥ ΤΗΣ;
ΦΕΤΟΣ μαζί με τους εκβιασμούς των εταίρων και τις ύπουλες προθέσεις και παγίδες τους συνέβησαν και άλλα. ¨Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ;
Η Εικόνα της Ιεροσολυμίτισσας δεν σηκωνόταν γιατί ήταν βαριά! Παρουσιάστηκε η Παναγία σε μια γυναίκα και είπε: «ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» Τρεις φορές έγινε απόπειρα να τη σηκώσουν οι μοναχοί που τη συνοδεύουν από τα Ιεροσόλυμα και η εικόνα δεν σηκώνονταν… Α.Δ.
Η πληροφορία στάλθηκε με email από αναγνώστη Πηγή: pentapostagma.gr http://perivolipanagias.blogspot.gr/http://archangelosmichail.gr/Ιουλίου 18, 2015
Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ δεν πρόκειται να αφήσει τα παιδία της στις ορέξεις αυτών που θέλουν να καταστρέψουν την ιστορία και το βιός του Ελληνικού περιβολιού ΤΗΣ.
Οι στρατηγοί μπορεί να μίλησαν αλλά όταν μιλήσει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ –Υπεραγία Θεοτόκος μέσα από τα γεγονότα που διαγράφονται ενώπιον μας τότε η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των όπου γης Ελλήνων θα ολοκληρωθεί και θα είναι συγκλονιστική.
Οι Έλληνες με τα τόσα βάσανα τους ενώπιον των διαγραφόμενων επώδυνων εξελίξεων ετοιμάζονται να ομολογήσουν ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ γιατί ήδη έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στα είδωλα της πρώην υλιστικής και εικονικής ευμάρειας τους. Ο χρόνος τελείωσε και ο Ουρανός καλεί σε επιστράτευση τους νέους ¨πνευματικούς συστρατιώτες της Ρωμιοσύνης¨ που έρχεται ακάθεκτη και πρωταγωνιστικά στο προσκήνιο της Παγκόσμιας Ιστορίας.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

1 σχόλιο:

  1. Οι στρατηγοί είναι κότες και φοράνε φουστίτσες . Ντροπή τους δεν είναι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή