Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ...ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ!

Σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2016 στο ΣΤ΄ Τριμμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αθωώθηκε ομόφωνα ο Κ. Σεραφειμίδης κατόπιν έφεσής του, από την τραγελαφική κατηγορία της "διατάραξης οικιακής ειρήνης" ... 
Πράξη που του αποδόθηκε αδίκως  και όταν μάλιστα σύρθηκε για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορούμενου, με πολλά ερωτηματικά... τότε, και πλέον αυτά απαντώνται στο ακέραιο χωρίς δεύτερη σκέψη, με πλήρη διαύγεια.
Η υπόθεση αυτή φαντάζει απίθανα εξωπραγματική, όταν μάλιστα κατασκευάστηκε ένα σαθρότατο κατηγορητήριο με συντελεστές αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς του Α.Τ. Κυψέλης το έτος 2008, για λόγους καθαρά μιας οικογενειακής αντιδικίας και της μονομερούς θέσης της Αρχής απέναντι στο θέμα.

Τα αθωωτικά στοιχεία της παρούσης υπόθεσης ήταν ένα "ποιητικό κρεσέντο" απίστευτου κάλλους, με τον αθωωθέντα Σεραφειμίδη Κων/νο να αποκαλύπτει και να δικαιολογεί με σαφήνεια και γενναιότητα τους πραγματικούς λόγους και τις αιτίες αυτής της κακής συντεχνίας και της δράσης της, όπως και τις εντελώς ψευδείς και πλήρως ανυπόστατες αιτιάσεις της σε βάρος του, πιστεύοντας ότι αυτός θα εγκατέλειπε τον αγώνα για δικαίωση.

Σύσταση προς αδαείς : Επιμονή στο πέρα από κάθε αμφισβήτηση δίκαιο σας. Μην το βάζετε κάτω. Μην αφήσετε κανέναν να πάρει την ικανοποίηση μιας πρόσκαιρης δειλίας σας απέναντι στο σύστημα όταν αυτό σας ταλαιπωρεί. Ορθώστε το ανάστημα σας και κοιτάξτε κατάματα την Δικαιοσύνη. Αν έχετε δίκιο θα σας καταλάβει και θα σας δικαιώσει.


Οι Δικαστές είναι άνθρωποι, και όχι μηχανές !


4 σχόλια: