Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… Ο ΧΡΥΣΟΣ Ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ -ΚΑΡΥΔΩΝΕΙ- ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ( ΣΑΜΑΡΑΣ).. Και δεν είναι ο μόνος: Βενιζέλος, Γεωργάκης ΓΑΠ, Αβραμόπουλος , Τσίπρας, Μητσοτάκης και όλη η φάρα-μούργα των Εβραιοελεγχόμενων  ευκαιριακών της πολιτικής μας σκηνής! 

Και κάτι που δεν πρέπει να λησμονείται: Ο αιμοσταγής Κομμουνισμός -που πια ψόφησε- υπήρξε σατανικό δημιούργημα των Σιωνιστών! Τώρα...

βαίνουμε προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... το τελευταίο κόλπο του  ΧΘΟΝΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! 

ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ…ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Αυτό το μήνυμα το έχουμε επί 6 χρόνια σταθερό!
Αλλά Εσύ ευφυέστατε ΄Ελληνα ..
δεν το έχεις πιάσει ακόμη!

Δυστυχώς ως ΄Ελληνες και Ελλάς τερματίσαμε. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα… Δεν υπάρχει καμιά από τις αξίες που στήσαμε μέσα στους αιώνες της ιστορίας για εξανθρωπισμό της ανθρωπότητας!Σήμερα είμαστε καπελωμένοι από τον Εβραϊκό Σιωνισμό . Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και τα γεγονότα που …τρέχουν το επαληθεύουν.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα για τους ΄Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται… Και επαναπαύονται…ελπίζοντας ..! Αλήθεια που; Η κοινωνία, ο ιστός των Ελλήνων έχει ήδη σμπαραλιαστεί…. Ο τεράστιος κι ανυπολόγιστης αξίας όγκος της των Ελλήνων κατάθεσης στην Οικουμένη(Αριστοτέλης, Ιπποκράτης, Πλάτων κ.λ.π) σε λίγο καιρό θα είναι αέρας κοπανιστός.! Νομοτελικά ( οι σιωνιστές επιδιώκουν τον θάνατο της κλασσικής παιδείας. Το λένε στα Πρωτόκολλά τους οι χθόνιοι!)
Οι Εβραιοσιωνιστές σήμερα είναι επικυρίαρχοι κοντρόλερς της οικουμένης!

Διαφυγή δεν υπάρχει… κατά τας γραφάς των Σοφών της Σιών.Ατυχώς εμείς στο όμιλο της PRESS-BANK, πρωτοπόροι σε πολλά και διαδικτυακά, δημοσιεύουμε σταθερά σε κάποιες ιστοσελίδες μας τη ρουμπρίκα που βλέπετε και στο κείμενο αυτό. ΑΛΛΆ ΟΥΔΕΊΣ συγκινείται… ΟΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ…ελπίζοντας…Η καμπάνα που χτυπάμε δεν ακούγεται. Μας έχουν δέσει τόσο καλά οι χθόνιοι Εβραίοι ..ώστε πια η όποια διαφυγή… είναι ματαιοπονία. Εμείς εν τούτοις, αν και πεθαμένοι… θα συνεχίσουμε και εκ του τάφου να φωνάζουμε…
Δεν βλέπετε το θέατρο των τελευταίων μηνών;… Μιλάμε για την εισβολή των μουσουλμάνων και τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Ελλήνων, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι παίζουμε το παιχνίδι- στρατηγικό πλάνο των Εβραιοσιωνιστών ; Η εισβολή αυτή μουσουλμάνων στη Ελλάδα είναι δικό τους σχέδιο που χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους φυσικα Σιωνιστές! Πως δα οι λαθρομετανάστες πληρώνουν τα άντερά τους για να φθάσουν έως εδώ; .. Σατανικό το σχέδιο…μάγκες…. 
Και ξέρετε γιατί επέλεξαν να στέλνουν στην Ελλάδα Μουσουλμάνους; (και παραλήδες μάλιστα;)… Διότι το αγκάθι των Εβραίων –ήταν πάντα ο ΄Ελλην! 
(Γράφεται και στην Παλαιά Διαθήκη-) Κι έχουμε ψαλμωδίες θλιβερές –εμετικές σε βάρος μας!Τρελές καταστάσεις ..στην δήθεν Ορθοδοξία! ΥΜΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!..Τέτοια ιστορική –πλαστογραφημένη- ηλιθιότητα !
Αυτόν θέλουν να συντρίψουν και όχι το σκορποχώρια – νομάδες λαών-της Ευρώπης, που έτσι κι αλλιώς ελέγχουν από αιώνες. 
Μα δεν τους απολαμβάνετε επί 6 χρόνια τώρα.. που μέρα με τη μέρα μας στραγγαλίζουν..; οι Εβραιοσιωνιστές Τραπεζίτες; Μα δεν βλέπετε τα εδώ πολιτικά υποκινούμενά τους-πρακτορίσκους πληρωμένους- να σκούζουν:…” παραμονή στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ;”… Δηλαδή πόσο βλάκες πρέπει να είμαστε ώστε να πειθόμαστε από τα Σούργελλα Μητσοτάκη, Τσίπρα, Σαμαρά, Θεοδωράκη, Βενιζέλο κ.λ.π. οργανέτα του Σιωνισμού;
Γνωρίζουμε ότι είμαστε πεθαμένοι… Αλλά και εκ του τάφου, καθ΄εκάστην πρωϊαν θα σας δίνουμε ( περίπου …ως πατσά) όλα τα πλάνα των Σιωνιστών σε βάρος μας πρωτίστως και κατά της λοιπής Υφηλίου… Δείτε ένα κείμενο παλαιό που έχουμε στο αρχείο μας: 

Γράφει ο *Αμφικτύων 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε !!
Ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στο διάβα της ανθρώπινης ιστορίας του. Πρόκειται για μιά πολυεπίπεδη κρίση: Πληθυσμιακή,ηθική, πνευματική, οικονομική,νομισματική, θεσμική, καθώς και κρίση-θα την έλεγακατάπτωση- όλων των αξιών . Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει ήδη καταρρεύσει και τώρα προσπαθεί με τα υλικά κατεδαφήσεως να ορθώσει ένμ νέο αυταρχικότατο εξάμβλωμα με την εγκαθίδρυση μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας, που όμοια σε βαρβαρότητα , απανθρωπιά και εγκληματικότητα δεν ξαναείδε ο κόσμος.

Τα τρία μεγάλα Ψέματα
Τα τρία μεγαλύτερα ψέματα της ιστορίας πάνω στα οποία βασίσθηκε το παρόν σιωνιστικό κατεστημένο είναι :
Πρώτον , η θεόπνευστος Βίβλος και η Παλαιά Διαθήκη.
Δεύτερον, η επιβολή του Χριστιανισμού στη Δύση.
Τρίτον, η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank) στις ΗΠΑ
Με αυτές τις τρεις απάτες οι Εβραίοι σιωνιστές κατόρθωσαν να ελέγξουν πνευματικά, οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον κόσμο. Ο πνευματικός έλεγχος ευνούχισε το δυτικό Λόγο και έκανε μετάλλαξη στον ψυχοπνευματικό χαρακτήρα των ατόμων , μεταβάλλοντας τους λαούς σε ποίμνια.
Ο έλεγχος του χρήματος οδήγησε στον έλεγχο των πάντων και στην πτώση και παρακμή όλων των μέχρι τουδε αξιών που αναβάθμισαν τον άνθρωπο από το πρωτόγονο κτήνος στον πολιτισμό. Και όλα αυτά έγιναν από μια παρασιτική ομάδα-συμμορία θα της ταίριαζε καλλίτερα -Μογγόλων εισβολέων και νομάδων βοσκών των γνωστών ως Εβραίων Ashkenazi, οι οποίοι εσκεμμένα επέλεξαν να συμμαχίσουν και να συμπλεύσουν με τους χείριστους στον κόσμο ληστές, τους Εβραίους Sephardics, οι οποίοι από κοινού με πονηρία και υπομονή λαφυραγώγησαν -και συνεχίζουν να λαφηραγωγούν-όλους τους λαούς που έγιναν λεία τους.

*** Εχοντας συγκεντρώσει( οι Εβραιοσιωνιστές) εδώ και αιώνες τα περισσότερα χρήματα απέκτησαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων , και αιχμαλώτισαν εσαεί όλες τις αξιόλογες βιομηχανίες στον κόσμο όπως:
" Rockefeller's το πετρέλαιο, Morgan's τους σιδηροδρόμους, Rothschild τις τράπεζες και τον έλεγχο των κυβερνήσεων, Carol Marx's την πολιτική , Sassoon's τα ναρκωτικά στην Κίνα, Monsanto's τους σκλάβους και τις καλλιέργειες, Lehman's την εισβολή και εκμετάλλευση των νοτίων - και όχι μόνον, Freud's την ψυχολογία, Meyer's το θέαμα( Χόλλυγουντ), Einstein's τη Φυσική, Irving Berlin's το μονοπώλιο της μουσικής, Warburg's το «μηχανάκι» της Federal Reserve Bank , Oppenheimer's την Εβραϊκή Ατομική Βόμβα , Betty Friedan's τις νοικοκυρές, Abbie Hoffman's το κίνημα των Υπαρξιστών-Χίπις , Bronfman's τα ποτά, Henry Kissinger's τις δολοφονίες και γενοκτονίες λαών, Norman Lear's τις κωμικές σειρές, Bill Gates's τα κομπιούτερς, George Soros τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων και τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων κ.ο.κ .
Η αθέατη διεθνής εξουσία έχει διορίσει -«με δημοκρατικές μεθόδους»- τους δικούς της υπαλλήλους στην διακυβέρνηση των διαφόρων χωρών για την προώθηση των σκοπών της. Στη χώρα μας αυθεντικός εκπρόσωπος της είναι ο Εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου ή Jeffrey Mineiko, ο οποίος ανέλαβε με την διττή εντολή να :
" 1/ Χρεωκοπήσει τη χώρα και καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του στο ΔΝΤ για να γίνει ευκολότερα η διαρπαγή και καταλήστευση του πλούτου της χώρας και η αποικιοποίηση της." 2/ Υπονομεύσει το Ευρώ και διαλύσει την Ευρωζώνη. Ως τώρα και τα δύο τα έφερε εις αίσιον πέρας με το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού να παίνεται και τους Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν ομαδικά. 

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΝΗΣΗ! Εντός δε του τρέχοντος έτους η Ε.Ε. διαλύεται κατά βούληση των Εβραιοελεγχόμενων της Κυβέρνησης των ΗΠΑ ..που ουδέποτε είδε με καλό μάτι την ενωμένη Ευρώπη και το νόμισμά της! Στα υπ΄όψιν αυτό… εις πείσμα των μαλακίων Εκκήνων πολιτικών που συνεχίζουν να σκούζουν υπέρ τη Ε.Ε…. ανήκομεν εις την Δύσιν… Μα καλά τόση πληθώρα –συνωστισμός- ηλιθίων στην ελληνική πολιτική σκηνή;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!… ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ!

2 σχόλια:

  1. Η πλειονότητα του Ελληνικού Λαού ζει στην άγνοια.
    Το ίδιο συμβαίνει και σ' όλους τους λαούς.
    Αναλογισθείτε ποιοι μας ενημερώνουν.
    Σε ποιους ανήκουν τα Μ.Μ.Ε.; Μήπως σε κάποιο
    φουκαρά της γειτονιάς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυπνητζίδικο!!! Συναρπαστικό, δεν απέχει από την πραγματικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή