Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ..."!

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα! Η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού αποσυντίθεται μέσα σε μία περίοδο που χρειάζόταν όσο ποτέ άλλοτε. Και όμως. Χθες είχμε δυο παραιτήσεις, τις Νατάσσας Χαμηλοθώρη και του Γιάννη Μπουζαμπαλίδη και την καταγγελία της Μαρίας Μαυραγάνη την οποία και δημοσεύουμε.
Δείτε...

‘Οταν πέρυσι το Φεβρουάριο διενεργήθηκαν οι εκλογές της ‘Ενωσης και εκλέχθηκε το νέο ΔΣ αυτής υπήρξα αρκετά αισιόδοξη, ότι παρά τα όσα ακούγονταν για το όργανο αυτό, θα μπορούσε πλέον να λειτουργήσει και να προσφέρει προς όφελος των σχολείων του Δήμου μας. Δυστυχώς από τις πρώτες συνεδριάσεις έχασα την αίσθηση αυτή και κατέρρευσε κάθε προσδοκία και ελπίδα. Προσπάθησα να είμαι επιεικής με όλους, να αντιμετωπίσω θετικά τους όποιους προβληματισμούς, όμως η πραγματικότητα δεν μου άφηνε κανένα περιθώριο.
Το Προεδρείο μονίμως και συστηματικά καταστρατηγεί το Καταστατικό της Ένωσης. Συγκεκριμένα, αγνόησε το γραπτό αίτημα του 1/5 των μελών της Ένωσης για έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Παπάγου, αν και σύμφωνα με το Καταστατικό ήταν  υποχρεωμένο να το πράξει.  Επισταμένως, το Προεδρείο προσπαθεί να «κρύψει κάτω από το χαλάκι» το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι αυτού του Σχολείου μεταξύ των οποίων και η Πρόεδρος, προέρχονται από παράνομες διαδικασίες. Είναι αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα που στην πραγματικότητα μας έθεσε εκτός Ομοσπονδίας, στερώντας τη φωνή εκατοντάδων γονέων στο τριτοβάθμιο όργανο.
Αναλώθηκαν ΔΥΟ ολόκληρες συνεδριάσεις του ΔΣ,  με θέμα αν οι συνεδριάσεις θα είναι δημόσιες και αν θα υπάρχουν πρακτικά και μαγνητοφώνηση. Πέρα από κάθε αρχή δημοκρατίας, δημοσιότητας και διαφάνειας, ώρες ολόκληρες συζητούνταν το αυτονόητο για κάθε θεσμικό και μάλιστα δευτεροβάθμιο όργανο αντί να ασχολούμαστε με τα θέματα των σχολείων μας. Και ενώ καταλήξαμε σε συγκεκριμένη απόφαση ακόμα και μέχρι σήμερα δεν υφίσταται κανένα πρακτικό υπογεγραμμένο και δυστυχώς δεν έχει δημοσιευθεί κανένα πρακτικό και καμία απόφαση κατά παράβαση κάθε νομιμότητας! Κάποια δε που συνέταξε ο Αντιπρόεδρος βρίθουν ανακριβειών και γι’αυτό δεν έχουν υπογραφεί, ενώ κατά παράβαση του Καταστατικού που εκείνη τη στιγμή διαβάστηκε, καταχώρησε λήψη απόφασης υπέρ της δικής του πρότασης κατά «σχετική πλειοψηφία» ενώ υπήρχε ισοψηφία! Η έλλειψη των πρακτικών και των αποφάσεων δεν είναι ένα τυπικό έλλειμα αλλά ένα ουσιαστικό πρόβλημα (το οποίο το Προεδρείο εσκεμμένα προσπαθεί να υποβαθμίσει) καθώς κανείς δεν μπορεί να ανατρέξει και να τα επικαλεστεί όταν χρειαστεί και κανείς δεν έχει γνώση (εκτός αν ήταν παρών στις συνεδριάσεις και έχει άριστη μνήμη) του τί διεμήφθη, ποιες ήταν οι εισηγήσεις, οι τοποθετήσεις, οι προτάσεις, ποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί και με ποιο σκεπτικό.
Η ‘Ενωση δεν έχει καταφέρει να επιτελέσει κανέναν καταστατικό σκοπό, δεν έχει λάβει καμία πρωτοβουλία, δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δράση αυτοτελώς αλλά μετά από παρότρυνση και συνεχή έκκληση από τους Συλλόγους μας για δράσεις, που μάλιστα προσπαθεί να οικιοποιηθεί. Κατάφερε να συστήσει δύο επιτροπές έργων όπου, στη μεν πρώτη ευτυχώς παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος που έλαμψε για το μηδενικό του έργο και ανέλαβαν ικανά μέλη της Ένωσης, ολοκλήρωσαν και ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των εργασιών της Επιτροπής, στη δε δεύτερη αναμένουμε ακόμα μετά από πολύ καιρό έγγραφες απαντήσεις στα ερωτήματα που υποβάλλαμε όταν μας ζητήθηκε από την Πρόεδρο του ΔΣ και Πρόεδρο της συγκεκριμένης επιτροπής! Το Προεδρείο της Ένωσης λειτουργεί με τρόπο παράνομο, αρκείται στο να επιτελεί χρέη «γραφείου τύπου» του Δήμου, χωρίς να εκπληρώνει το σκοπό για τον οποίο έχει συσταθεί και αυτό καταγγέλω σήμερα στη Γενική Συνέλευση και αυτό θα καταγγείλω στους γονείς του Συλλόγου μας που με ψήφισαν ως εκπρόσωπο σε αυτό το όργανο.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού

Εκπρόσωπος στην Ένωση του 1ου Λυκείου Χολαργού

30 σχόλια:

  1. Έξω οι συριζαίες από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων . Ο σύλλογος δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Ο σύλλογος Γονέων πρέπει να μεριμνήσει για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ των μαθητών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε (μέχρι και ο συριζαίος Κουγιουμτζόπουλος λέει για Πατριωτικό καθήκον . Μόνο που τα έχει μπερδέψει αρκετά) . Έξω οι συριζαίες του ΣΥΡΙΣΛΑΜ από τα σχολεία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΔΥΣΤΥΧΕ/Η, ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΤΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ (ΚΙ ΕΔΩ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΤΕ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ........ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.
      ΚΑΚΗ, ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.(ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΑΩΝ...)
      ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ..."ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ"
      ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, ν΄αγιασει το στόμα σου. Όλοι ανώνυμα πουλάνε τσάμπα μαγκιά.

      Διαγραφή
  2. Έξω οι συριζαίες από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων . Ο σύλλογος δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Ο σύλλογος Γονέων πρέπει να μεριμνήσει για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ των μαθητών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε (μέχρι και ο συριζαίος Κουγιουμτζόπουλος λέει για Πατριωτικό καθήκον . Μόνο που τα έχει μπερδέψει αρκετά) . Έξω οι συριζαίες του ΣΥΡΙΣΛΑΜ από τα σχολεία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πηγαίνετε καλά μου φαίνεται το έχετε χάσει τελείως ……………… αντί να μεριμνήσετε για το καλό των παιδιών μας προσπαθείτε να κάνετε αντιπολίτευση στις πλάτες τους μήπως και σας καθίσει κανένα ψηφαλάκι και όταν δείτε ότι δεν σας βγαίνει παραιτήστε αντί να σκύψετε το κεφάλι και να δουλέψετε ………………………… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Όσοι δεν μπορούν να συνεργαστούν…….. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Περιμένω να δω τις παραιτήσεις τους και από τους συλλόγους των σχολείων τους μπας και ξεβρομίσουμε επιτέλους και γίνει έργο……….

    Γονείς εν δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Α ρε κακόμοιροι ανώνυμοι! Καταγγέλλεται επώνυμα ανθρώπων ενώ κρύβεστε στην ανωνυμία σας! Αλλά προδίδεστε από τις εκφράσεις σας! Δύσμοιροι που νομίζετε ότι και "κάποιοι"!" είστε.

      Διαγραφή
    3. Ξαναδιαβάζοντας την ανάρτηση δεν βρίσκουμε πουθενά σ’ αυτές τις λίγες αράδες κανένα επώνυμο. Σχολιάζουμε το κείμενο της Κας Μαυραγάνη και παραθέτουμε την άποψη μας, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο……
      Επειδή καιρό τώρα ασχολούμαστε με τα πεπραγμένα της Ένωσης το μόνο που έχουμε διακρίνει είναι ότι μερικά μέλη του Δ.Σ. (τα ίδια πάντα) ήταν αντιπαλότητα και ειρωνεία σε κάθε προσπάθεια της Ένωσης αλλά και των Επιτροπών της. Να σας θυμίσω τις φωνές και τα ουρλιαχτά σας στην ανοιχτή συζήτηση της Δ.Ε.Δ.
      Και τελειώνοντας Κ. Μπουζαμπαλίδη μια και καλή μαζί σας να σας αναφέρουμε ότι με το να χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι και φωνάζοντας για να πνίξουμε τις φωνές που κάτι έχουν να πουν κανείς δεν κατάφερε τίποτα. Δεν εννοούμε βέβαια ότι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα αλλά όταν έχουμε αντίθετη άποψη συζητάμε και με επιχειρήματα πείθουμε, πράγμα που εσείς σαν εκπαιδευτικός θα έπρεπε να γνωρίζεται βέβαια καλύτερα από εμάς………
      Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε πιο ήταν αυτό το σχόλιο που αφαιρέθηκε από τον συντάκτη
      Σας ευχαριστούμε
      Γονείς εν δράση

      Διαγραφή
    4. Αν σχολιαζατε την καταγγελια μου δεν θα γραφατε για "ψηφαλακια" και παραιτησεις που δεν με αφορουν προσωπικα! Να σας θυμησω οτι στη Γενικη Συνελευση επι τουλαχιστον μιαμιση ωρα μελη του δσ και ο κ. Βαλυρακης δεν ηθελαν να επιτρεψουν καμια τοποθετηση των μελων και δεν εγινε καμια συζητηση επι του απολογισμου. Οταν δε εγω διαβαζα το κειμενο που δημοσιευτηκε ο Γραμματεας κ. Ζηκας φωναζοντας για ποδοσφαιρικα θεματα (!) και η κα Ξανθακη οριωμενη, με διεκοψαν για να μην ακουστουν οσα ειχα να καταγγειλω!

      Διαγραφή
    5. Η λέξη «ψηφαλάκια» χρησιμοποιήθηκε επειδή δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα άλλο λόγο τέτοιας συμπεριφοράς από άτομα τα οποία συμμετέχουν σε ένα τέτοιο όργανο όπως η Ένωση γονέων που σκοπό έχει την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το καλό των παιδιών……………
      Όσον αφορά την ανάγνωση του κειμένου που δημοσιεύσατε αν το θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ» κακός δεν σας επέτρεψαν να το διαβάσετε.

      Διαγραφή
    6. Ανωνυμοι και γονεις εν δραση (ποια συγκεκριμενη;) ειστε το ιδιο πραγμα. Να πατε να πνιξετε εσεις τον πονο σας που για πρωτη φορα καταψηφιστηκε διοικητικος απολογισμος. Ντροπη σας που ταχα επικαλειστε το καλο των παιδιων.

      Διαγραφή
  4. Έξω οι συριζαίοι από τα σχολεία μας . ΟΞΩ ΡΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Συριζαίοι παραμένουν στην ένωση και τα σχολεία δείτε προεδρείο Ένωσης.

      Διαγραφή
  5. Έξω οι συριζαίοι από τα σχολεία μας . ΟΞΩ ΡΕ........ ΟΞΩ ΡΕ..... ΟΞΩ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Ελληνικό γίνεται χαμός . Τα είπε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης πριν από λίγο στο Δελτίο του Μυλωνάκη . Οι Ιρανοί λαθραίοι έχουν εφαρμήσει Ισλαμικό Νόμο . Τον Νόμο της Σαρίας και πέφτει το ξύλο της αρκούφας μεταξύ τους για τα κλεμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ.... ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΦΕΣ;

      Διαγραφή
  7. Μεγάλη μας σκασίλα για την χαμηλοβλεπούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα για το ποιος είναι Συριζα και ποιος όχι.Κοιτάξτε λίγο τα επίθετα του καθενός στο ΔΣ της Ενωσης και δη στο προεδρείο και θα σας λυθεί η απορία.
    Ασχετο ,οι πρόσφυγες,οι αρκούδες και το δελτίο του ...Μυλωνάκη τι σχέση έχουν με το δημοσίευμα του κ.Βραχιολίδη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμηλοβλεπούσσα κατ' όνομα, γιατί όσον αφορά το όραμα για ένα καλύτερο σχολείο και τις δράσεις για να το πετύχει είναι Ψιλοβλεπούσσα. Και αυτό είναι που σας ενοχλεί.

    Έλενα-Νατάσα Καϊτσα
    Δημοσιογράφος
    Εκπρόσωπος στην Ένωση για το 5ο Δημ. Σχολ. Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ητάν πιο συνετό να μην χρησιμοποιείται η Ένωση ώς πεδίο για να γίνεται αντιπολίτευση στο Δημο,και οι Αντιπρόσωποι των σχολείων να μην κάνουν μικρόπολιτικη,αλλά να κυτάζουν πως θα πιέσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Ανώνυμε. Και θα πρότεινα, ο Δήμος, Ανώνυμε, να μην εκλαμβάνει τις διεκδικήσεις τον γονέων ως μικροπολιτική και αντιπολίτευση. Θα συνεχίσουμε, Ανώνυμε, να πιέζουμε για το καλό των σχολειών μας. Όσο κάποιοι άλλοι, Ανώνυμε, "κυτάζουν" άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμοι είμαστε όλοι . Έτσι μας κατάντησε η σμμορία καθαρμάτων και απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Είναι αυτοί που λέμε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ του 4 ΡΑΙΧ .Καθάρματα αριστεροί ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ που γλύφουν κάθε μέρα τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ αρπάζοντας σπίτια Ελλήνων κατά χιλιάδες . Αυτά τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ μας τσάκισαν και μας γονάτισαν στους φόρους στα χαράτσια και στα Γ...... Ληστρικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ υποφέρουν και φτύνουν αίμα κάθε μέρα για να ζήσουν τις οικογένειες τους την ώρα που οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ συριζαίοι έχουν μεταφέρει εκατ. σε ξένες τράπεζες και σιτίζονται στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . Χάρισαν τα λιμάνια τα αεροδρόμια τους αρχαιολογικούς χώρους και τον φυσικό πλούτο της Πατρίδος μας μαζί με το Ανατολικό Αιγαίο στους Τούτκους στρατοκράτες . Και για να εξοντώσουν τον Ελληνισμό φέρνουν εκατ. ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ . Η Μυρτώ τα δύο αδέλφια στην Καισαριανή το παλληκάρι στην Πάτρα η γερόντισα που βίασαν στην Μάνη και πέθανε από αιμοραγία ο άτυχος άντρας που του άρπαξαν την κάμερα το κορίτσι με ειδικές ανάγκες που βίασαν στην Άρτα ο άτυχος ταβερνιάρης που σφάχτηκε στην Ύδρα και η άτυχη φοιτήτρια που βιάστηκε από αγέλη Πακιστανών μαζί με 6.500 περίπου άτυχους Έλληνες που ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗΣΑΝ από τριτοκοσμικά ΚΤΗΝΗ έχουν μεταρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο σφαγείων αθώων ψυχών . Κσνείς από εσάς τους συριζαίους δεν έχει το ανάστημα να φωνάξει έστω και μια φορά ΟΧΙ στα Εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων την ώρα που στα Νοσοκομεία ΑΧΟΥΡΙΑ / ΣΦΑΓΕΙΑ και έξω από αυτά χιλιάδες Έλληνες φεύγουν αβοήθητοι από τα ΚΤΗΝΗ που άρπαξαν την εξουσία με την καθοδήγηση της Μέρκελ . Γι αυτό και οι συριζαίοι είναι το είδος ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ στη Γη . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια φίλε ΣΠΑΡΤΑΚΕ για το σχόλιο σου . Εγώ θα συμπλήρωνα και θα έλεγα ότι οι συριζαίοι είναι το χειρότερο είδος παλιανθρώπου στην Γη . Χέστηδες και καλοπερασάκηδες μόνο για τον εαυτούλη τους ενδιαφέρονται . Έχω τρία παιδιά και τα τρία είναι άνεργα και δεν έχω να τους δλωσω δύο ευρώ να πιουν ένα καφέ . Δεν έχω πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ [τα καθάρματα μας έλεγαν ψέματα ότι θα τον καταργήσουν] και δεν ξέρω τι θα κάνω με την καινούρια φορολογική δήλωση. Και όμως υπάρχουν κάποιοι βολεμένοι και τους στηρίζουν τους αλήτες . Ν.Κ Άνω Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι αδύνατον να τα καταφέρουμε φίλε μου με τόσους φόρους που έχουμε να πληρώσουμε Θα έρθει μεγάλη δυστυχία στον κόσμο . Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργήσουν κανέναν φόρο . Απεναντίας θα προσθέσουν και άλλους . Οι άνθρωποι είναι κτήνη χωρίς αισθήματα . Ας το καταλάβουν όσοι τους ψήφισαν . Θα έρθουν μαύρες μέρες χειρότερες και όσοι έχουν χρέη θα χάσουν τα σπίτια τους και η άλλη λέει ότι είναι συριζαία . Τι να της πεις . Όλοι αυτοί οι αριστεροί χαίρονται με τα βάσανα του Ελληνικού Λαού . Έχουν αυτοκτονήσει χιλιάδες και το κρύβουν . Ντροπή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή κύριε Βραχιολίδι οι μόνοι ευτυχισμένοι σε αυτή την χώρα είναι οι συριζαίοι οι οποίοι ζευγαρώνουν με τους λαθρο Αφγανούς για να κρατήσουν το είδος τους ζωντανό . Ρε που πάμε ρε ......... τι ξεφτίλα είναι αυτή ......... και αριστερή ξεφτίλα .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και από εμένα συγχαρητήρια ΣΠΑΡΤΑΚΕ, έτσι είναι, είναι στην ''εξουσία'' και ενώ βουλιάζει η χώρα, αυτοί και αυτές κοιτούν την πάρτι τους και τα οφίτσιά τους, που απέκτησαν μετά από δεκαετίες στην αναμονή και στους ''διαδρόμους'' της αριστερίστικης θολοκουλτούρας.
    Και συμφωνώ απόλυτα και με τον Ν.Κ από Άνω Χολαργό.
    Όσο για τα ''οράματα...αυτά μας έφαγαν''!!΄Είπαμε, όλοι εσείς οι αριστεροί-μεταλλαγμένοι-διεθνιστές, ''γοητεύεστε'' από την ''θεωρία'' αλλά ως εκεί... στην ΠΡΑΞΗ αποδείξατε για μία ακόμη φορά ό,τι έχετε...μεσάνυχτα!!!
    ``Παραλάβατε ΕΘΝΟΣ, οίκο ανοχής το μετατρέψατε...και ισλαμικό χαλιφάτο θα το παραδώσετε!!!
    Σε όλα τα πεδία είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ, που δεν μαθαίνετε από τα τραγικά λάθη σας!!! Ερασιτέχνες...και συμπλεγματικοί!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θέλουμε Ιμάμηδες στον Χολαργό ας το καταλάβουν οι συριζαίους του ΣΥΡΙΣΛΑΜ . Ας τους πάρουν στα σπίτια τους αν θέλουν . Εκτός ...... και θέλουν να πάνε διακοπές στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ) .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δείτε τι ξύλο έχει να πέσει όταν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ τους βρομο συριζαίους στο ΞΥΛΟ . Θα φάνε το ΞΥΛΟ της ΑΡΚΟΥΔΑΣ και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος . Ο ΑΡΚΟΥΔΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ελεεινά καθάρματα του ελεεινού συριζα έχουν αρπάξει χιλιάδες σπλιτια σε όλη την Ελλάδα και οι συριζαίες συντρόφισες καμαρώνουν τον KOMANDATE MASTUTRA MR ALEXI MADE IN USA TSE GEVARA TSOGLAN ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΠΑΣΑ . Σύντροφοι και συντρόφισες του ΣΦΥΡΙΖΑ κάντε όλους τους Έλληνες ΑΣΤΕΓΟΥΣ . ΖΗΤΩ η συντρόφισα ΜΕΡΚΕΛ . ΖΗΤΩ και ο ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Σύντρόφισες του ΤΣΥΡΙΖΑ VIVA LA REVOLUTION . Χασίσι στα σχολεία για όλα τα παιδιά με την ευγενική χορηγία του ΣΦΥΡΙΖΑ . Ζήτω η Σαμπάνια το Χαβιάρι και ο Άρης Βελουχιώτης . Όλη η Ελλάδα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . Σύντροφοι και συντρόφισες στον Αγώνα Ενωμένοι και στην Μάσα χωριστά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή