Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "Ν" ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΩΝ!!!

Το δημοσίευμα αυτό το οποίο διεσπάρη σε όλο το διαδίκτυο και το οποίο αναδημοσιεύσαμε κι εμείς από το scoops.gr, δείτε εδώ έρχεται να το διεψεύσει ο Δήμος Παγγαίου ο οποίο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία παίρνουμε από την...πέτρα του σκανδάλου, εφημερίδα neapolisnews.gr:
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Νεάπολις" περί καθαίρεσης της...

εικόνας της Παναγίας από τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελευθερούπολης και περί απαγόρευσης κωδωνοκρουσιών από τους ιερούς ναούς της Ελευθερούπολης είναι ψευδές. Τα δε υποτιθέμενα ρεπορτάζ και μαρτυρίες από ανώνυμες πηγές αστεία. Όλοι οι εμπλεκόμενοι του Δήμου ( αιρετοί και εργαζόμενοι), οι ιερείς των ιερών ναών της Μητρόπολης Ελευθερούπολης και οι εκατοντάδες των εθελοντών που καθημερινά επισκέπτονται το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ποτέ δεν διαπίστωσαν τέτοιου είδους συμπεριφορά από τους πρόσφυγες και κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο Χριστιανός από όλους τους προαναφερθέντες.
Η εφημερίδα λοιπόν θα πρέπει με πρωτοσέλιδο να διαψεύσει με αντίστοιχο τρόπο το σημερινό της πρωτοσέλιδο - δημοσίευμα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το δημοσίευμα κρίνεται ύποπτο και υποβολιμαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου