Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΤΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ...ΣΙΓΗΣΕ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

Τον θυμάστε τον Aντισυνταγματάρχη Τσουγκαράκη, ιδρυτή του...

«Συνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων» (ΣΥΣΜΕΔ) που από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχει γίνει «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών» (ΠΟΕΣ);
Εκείνο το παλικάρι που ουσιαστικά έφερε τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Τον τελευταίο χρόνο τον έχουμε χάσει. Πόσο καιρό έχετε να ακούσετε την ΠΟΕΣ, αυτού και του κουμπάρου του (όπως λένε οι κακές γλώσσες) να διαμαρτύρονται για όσα συμβαίνουν πλέον στις Ένοπλες Δυνάμεις;Φυσικά αν ήταν ακόμα Αρχηγός ο Κωσταράκος, θα τους είχε κατεβάσει όλους στους δρόμους, όπως έκανε παλιότερα.
Για όλα όμως υπάρχει εξήγηση: ξέρετε που υπηρετεί τώρα; Μα που αλλού, στο ΥΠΕΘΑ δίπλα στον Υπουργό. Έτσι εξηγείται η παύση πυρός. Μάγκας ο Πάνος!
Τώρα πια έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα των στρατιωτικών και δεν συντρέχουν λόγοι αντίδρασης για κάθε απόφαση, σωστής ή λανθασμένης όπως στο παρελθόν. Αυτά που παλιότερα ήταν «τραγικά», σήμερα δεν υπάρχουν. Έχουν διαγραφεί, έχουν παρέλθει.
Όσο για τη νέα του ζωή; Πλέον έχει μπει σε άλλα καλούπια. Η ημέρα του ξεκινάει σε χαλαρούς ρυθμούς και ωράρια άγνωστα για τους λοιπούς συναδέλφους του. Γυμναστήριο, καφεδάκι, συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη, συμβουλές στον Υπουργό. Έτσι απλά και αγωνιστικά…
Τελικά οι στόχοι όλων των αγωνιστών είναι κοινοί, από όπου και αν προέρχονται. Άντε και βουλευτής αγαπητέ Αντισυνταγμάρχη, σύμβουλε και στήριγμα του Υπουργού πλέον!
tilegrafima.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΊΩΝ . ¨Φτώχεια καταραμένη. Το κρασί παλιόοοο , ο αστακός ψώωωωωφιος, η πισίνα με γλυκό νερόοο.(Δεν είναι δικό μου του αριστερού Χάρυ Κλυν είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΊΩΝ . ¨Φτώχεια καταραμένη. Το κρασί παλιόοοο , ο αστακός ψώωωωωφιος, η πισίνα με γλυκό νερόοο.(Δεν είναι δικό μου του αριστερού Χάρυ Κλυν είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτίλες δειλοί ρουφιάνοι ξένων συμφερόντων κρίμα τα παράσημα σας . Αφήσατε την χώρα να χαθεί . Προδώσατε την Ελλάδα της Ιστορίας του Πολιτισμού των Παραδόσεων για ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ . ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάνοι χωρίς Τιμή και Αξιοπρέπεια έγιναν οι κάποτε Ένδοξοι Στρατηγοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή