Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 92ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ"! ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο Ανδρέας Λυμπερόπουλος είναι ανάπηρος πολέμου που απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης.
Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες
«Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες» ήταν τα λόγια του κ. Ανδρέα Βερόπουλου, ανάπηρου πολέμου, από τη Νέδα Μεσσηνίας στον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μετά...

το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα, ο 92χρονος ανάπηρος πολέμου είπε στο κ. Παυλόπουλο:
«Θα σας παρακαλέσω πολύ εμείς οι ανάπηροι, τα θύματα, δεν ανήκουμε στους πρωθυπουργούς, είμαστε στο Υπουργείο Αμύνης, εκεί πρέπει να πάμε, μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες».
«Καθόλου» του απάντησε ο κ. Παυλόπουλος και του έσφιξε το χέρι.
«Σας τιμούμε και σας τιμά το έθνος ολόκληρο» συμπλήρωσε φεύγοντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Πώς τους τιμά; Εξοντώνοντάς τους. Ο ίδιος ο κ. Λυμπερόπουλος, μιλωντας στο MEGA είπε ότι επί 6 1/2 χρόνια φροντίζει με την πενιχρή σύνταξή του στην κατάκοιτη γυναίκα του. Είπε επίσης ότι από 75% αναπηρία το ΚΕΠΑ του την κατέβασε στο 40%!!! Επίσης είπε:  "Μας έδωσαν για ενίσχυση της σύνταξης, περίπτερα. Τα ενοικιάζουμε, δεν μπορούμε να τα δουλέψουμε. Τώρα μας φορολογούν, ενώ σύμφωνα με το άρθρο 21 του Συντάγματος απαγορεύεται η φορολόγηση. Και τώρα μας φορολογεί και το ενοίκιο 20%. Μας έστυψαν σαν λεμόνια και μας πετάνε...".
Έτσιν τους τιμάει ο κ. Παυλόπουλος και η πολιτεία. 
Δείτε το βίντεο:
πληροφορίες από seleo

2 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι τους τιμά ο Εξοχότατος. Τους μετράει. Πρόπερσι τόσοι, πέρσι τόσοι λιγότεροι, φέτος τόσοι ακόμη λιγότεροι, πού θα πάει... δεν θα πεθάνουν να τελειώνουμε! Και μετά, ποιος θα θυμάται...! ποιος πόλεμος, ποιοι ανάπηροι!

    Μετά θα τιμά άλλους. Πακιστανούς, αφγανούς, ιρανούς, μαροκινούς, σομαλούς. Θα τιμά τις μαντίλες, τη Σαρία, τους μιναρέδες. Θα τιμά το "νέο έθνος" που οραματίζεται ο Νίκος και η Τασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κλουβιοκέφαλε ο τύπος γεννήθηκε συνταξιούχος .... ξέρεις από πότε είχε ΙΧΕ και με τι τζιπάρα κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος;; Μέτρα τα χρόνια του και μάθε πότε έγινε ο Ελληνογερμανικός πόλεμος....... Όσο υπάρχουν διανοητικά ανάπηροι χρυσαυγίτες κάτι τέτοιοι χοροπηδάνε!!

      Διαγραφή