Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛHΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΟ PC ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ -ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (πηγή: scottishbetting.blogspot.gr)
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο που συγκλόνισαν την Ευρώπη  είχαν προβλεφθεί, σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας...

Οι επιθέσεις είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα του Πάσχα των καθολικών και είχαν προβλεφθεί. Η βελγική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι βρήκε σε ένα κάδο σκουπιδιών στο σπίτι του στο Shaerbeekel τον υπολογιστή του Ibrahim el Bakraoui.
Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο  pc του ο βομβιστής αυτοκτονίας, λέει: «Πρέπει να προσέξω, δεν ξέρω τί να κάνω, δεν είμαι πλέον ασφαλής, με αναζητούν παντού ... δεν θέλω να καταλήξω σε ένα κελί μαζί με τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ ".
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο αδερφός του Χαλίντ Ελ Μπακραουί ήταν στη λίστα των «πιο καταζητούμενων» της Ιντερπόλ, η οποία είχε εκδώσει «κόκκινο σήμα». 

Ο τούρκος πρόεδρος  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην Άγκυρα, δήλωσε ότι ο Ιμπραήμ είχε συλληφθεί το 2015 στο Γκαζιαντέπ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στη Συρία, και στη συνέχεια είχε εκδοθεί στο Βέλγιο. Η βελγική εισαγγελία το διαψεύδει.
Τέλος, η ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz», έγραψε ότι οι επιθέσεις στην "Πρωτεύουσα της Ευρώπης» είχαν σχεδιαστεί στη Raqqa, στην «πρωτεύουσα» του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους και οι βελγικές μυστικές υπηρεσίες καθώς και άλλες δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν στην κατοχή τους ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο των επιθέσεων το αεροδρόμιο, αλλά και για τις επερχόμενες επιθέσεις στο μετρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου