Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΔΥΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Δείτε σε βίντεο τον κόσμο να τρέχει να σωθεί - Η έκρηξη έγινε στο check-in της American Airlines...


Συναγερμός στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπου σημειώθηκαν δύο εκρήξεις πριν από λίγα λεπτά. Στις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες στα social media διακρίνεται καπνός στο αεροδρόμιο, το οποίο αυτή τη στιγμή εκκενώνεται. Για πολλές απώλειες κάνει λόγο αστυνομική πηγή του Βελγίου, μιλώντας υπό καθεστώς στο ανωνυμίας δίκτυο ΝBC News. 

Αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines.

Δείτε εδώ το μέγεθος των ζημιών



Η Eurocontrol ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο των Βρυξελλών κλείνει μέχρι νεωτέρας. Καμία πτήση δεν επιτρέπεται να προσγειωθεί ή να απογειωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων προς αυτό. 



Δείτε συγκλονιστικό βίντεο με τον κόσμο στο αεροδρόμιο να τρέχει να σωθεί! 

Δείτε Live εικόνα από το σημείο


Οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σημειώνονται ένα 24ωρο μετά την ταυτοποίηση ενός εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε χτες από τις βελγικές αρχές. Πρόκειται για τον τρομοκράτη που έφτιαχνε τις βόμβες, τον Najim Laachraoui. Από χτες οι αρχές έχουν εξαπολύσει  ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, βρίσκονταν πολύ κοντά στην σύλληψή του. 


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου