Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: «ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ…»

Ποιος δεν θέλει την παρουσία της Φρόσως Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη;
Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή...

Παρά την αρχική επιθυμία της οικογένειας να τελεστεί το μνημόσυνο σε κλειστό κύκλο στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας τελικά θα μπορέσει να παραστεί όποιος θέλει και όποιος αγαπούσε τον Παντελή.
Η οικογένεια όμως δεν θέλει παρουσίες για το «θεαθήναι» ούτε πρόσωπα που συνεχίσουν να προκαλούν ταραχή και ερωτηματικά με την στάση τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κολλητό φίλο του εκλιπόντα μεταφέρθηκε στην Φρόσω Κυριάκου να μην παραστεί στο μνημόσυνο καθώς λέγεται πως η κοπέλα μέσω τρίτων προσώπων εξέφρασε την επιθυμία να παρεβρεθεί.
Ωστόσο η μέχρι στιγμής στάση της και κυρίως το ότι δεν φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη το επίμαχο βράδυ πέφτονας σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις της, δημιούργησε μεγάλες αντιπάθειες στον κύκλο τουΠαντελή.
Και για να το ξεκαθαρίζουμε όχι στην οικογένειά του Παντελή Παντελίδη αλλά στους φίλους του. Οι οποίοι και της έστειλαν το αυστηρό μήνυμα όσον αφορά στο μνημόσυνο.
fimes (το διαβάσαμε στο athensgo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου