Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ! ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΤΥ "ΟΡΓΙΩΝ" ΣΕ... ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

Το μήνυμα που έφτασε σε 30 και μόνο μυημένους φίλους της Βάνας ήταν απλό. «Επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια σας καλώ σήμερα στο club…


στη Συγγρού για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Ώρα άφιξης στις 00.30″.
Με αυτό το μήνυμα στα κινητά τους έσκασαν μύτη στο στριπτιτζάδικo φίλοι της αεικίνητης ηθοποιού η οποία και υποδέχτηκε τον κόσμο της πολύ γλυκά. Γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλιά της και απόλαυσαν αγoράκια να λικνίζονται στους ρυθμούς της dance μουσικής φορώντας μόνο τ΄απαράιτητα.
Δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πολλές φωτογραφίες παρα μόνο αυτή στην οποία ο Σαμαράς με τον Σιανίδη ποζάρουν με καμάρι και στη μέση την εντυπωσιακή αοιδό Τίνα Μελά!
Μαθαίνω δε πώς κάποιες ξεσάλωσαν με τα γυμνασμένα αγoράκια και στο τέλος έγιναν ένα με το show. Α ρε Βάνα… Όλο γούστα βγάζεις!

http://newchannel.gr/, (το διαβάσαμε στο press-gr.com) 

2 σχόλια:

  1. και ο "μεγάλος πολιτικός ηγέτης" Καρατζαφέρης ήθελε να την κάνει βουλευτή!!! αυτά τα σούργελα μάζευε εκεί μέσα και ήθελε ο ελληνικός λαός να τον ψηφίσει και να τον στείλει πάλι στη βουλή!!!ρε ουστ παλιολαμόγιο!!υαλουρονικό οξύ της ΑμφιθεοΚαλλιθέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο "μεγάλος πολιτικός ηγέτης" Καρατζαφέρης ήθελε να την κάνει βουλευτή!!! αυτά τα σούργελα μάζευε εκεί μέσα και ήθελε ο ελληνικός λαός να τον ψηφίσει και να τον στείλει πάλι στη βουλή!!!ρε ουστ παλιολαμόγιο!!υαλουρονικό οξύ της ΑμφιθεοΚαλλιθέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή