Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ MEGA! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Στο στόχαστρο πλέον της κυβέρνησης αλλά και των δημοσιογράφων έχουν μπει όποιοι τολμούν να εκφράζουν ανησυχία για την επέλαση των λαθρομεταναστών-ισλαμιστών τους οποίους επιβάλλει η κυβέρνηση...

των προδοτών, σε κάθε πόλη και χωριό! 
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, με τον πατέρα Ευλόγιο να εκφράζει την ανησυχία του προς τον βουλευτή Ημαθίας Ουρσουζίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και σε κάποια στιγμή του λέει ότι θα γίνει χαμός αν πειραχτεί μια τρίχα από την κεφαλή μιας μοναχής που βρίσκεται σε παρακείμενο μοναστήρι!
Αυτή η έκφραση του ιερέα έγινε αντικείμενο στοχοποίησης από τους δημοσιογράφους Χασαπόπουλο και Τάκη και κυρίως από τον υπουργό Κουρουμπλή ο οποίος χαρακτήρισε «αντίχριστο» τον ιερέα, κάνοντας μάλιστα και μαθήματα καλού χριστιανού!!!

Αυτό  είναι το σύνθημα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. Προκειμένου να επιβάλει βιαίως τους λαθρομετανάστες σε όλες τις πόλεις και τους δήμους, θα χαρακτηρίζει ρατσιστή, φασίστα και απάνθρωπο όποιον θέλει να προστατέψει την περιουσία του, τη γειτονιά του, τη φαμίλια του, το μοναστήρι του από τους λαθρο- ισλαμιστές! ‘Ετσι και με τον ιερέα Ευλόγιο: επειδή τόλμησε να ανησυχήσει και να υπερασπιστεί τη μοναχή από το μοναστήρι, τον διαπόμπευσαν οι δημοσιογράφοι του MEGA μαζί με τον Κουρουμπλή, που τον χαρακτήρισε «αντίχριστο», λέγοντας μάλιστα ότι «οι πρόσφυγες δεν έχω δει να πειράξουν ούτε κότα»!!! 
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν είδαμε να προβάλουν από την ίδια πόλη, τη Βέροια, τους ανησυχούντες κατοίκους να δηλώνουν στο δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο ότι κινδυνεύουν τα σπίτια τους και οι γυναίκες τους… 
Δείτε το βίντεο που πρόβαλλε το MEGA, στοχοποιώντας τον ιερέα ως "αντίχριστο"!!!

7 σχόλια:

  1. Ελεεινός , σιχαμένος και ανθέλληνας ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΉς του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω Κουρουμπλή για επόμενο αρχιεπίσκοπο. Είναι ειδικός και στα θρησκευτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτείνω Κουρουμπλή για επόμενο αρχιεπίσκοπο. Είναι ειδικός και στα θρησκευτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είναι δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής...
    πρόσφυγες-κότες 0-2 και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις κότες κύριε Υπουργέ μου δεν τις πειράζουν οι "πρόσφυγές σου", ξέρεις γιατί; διότι δεν τις τρώνε! πειράζουν τις γάτες και τους σκύλους, που αποτελούν γι αυτούς σούπερ έδεσμα! και κρεμάνε τα έρμα τα ζωντανά στα τσιγκέλια. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά τους και αφού σου εξηγήσουν οι ιδιαίτεροί σου θα καταλάβεις. Πειράζουν επίσης και τους χριστιανούς σε όλο τον πλανήτη! δεν το έχεις ακουστά αυτό; καθόλου; ούτε μια φορά δεν το πήρε το αυτί σου ότι οι "πρόσφυγές σου" διαλύουν οτιδήποτε σχετίζεται με τον χριστιανισμό; δεν σου τα διαβάζουν οι ιδιαίτεροί σου αυτά;

    'Η μήπως το μόνο που γνωρίζεις είναι το πώς θα βάλεις τους καρκινοπαθείς να πληρώνουν την νοσηλεία τους από την τσέπη σου (υπενθυμίζω την θεάρεστη πρότασή σου Υπουργέ μου, όταν διοικούσες το Υγείας).

    Τι δεν καταλαβαίνεις Υπουργέ μου;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διορθώνω.
    από την τσέπη τους.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι στιγματισμένοι και στοχοποιημένοι. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή