Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΠΛΗΡΩΣΕ 900 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 8 Νοεμ. 2012 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ -ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ- ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΝΩ ΥΠΕΦΕΡΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!! ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 900.000.000,00 ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ!!!

Screen Shot 2016-06-05 at 11.16.07 PM
 Τελικά το «Νέο» που ήταν «Παλαιό» και τανάπαλιν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των Ελληνικών Κυβερνήσεων συνεργάζεται στενά με τους Γερμανούς Απατεώνες, και μας το αποκρύπτει. Δεν είναι η πρώτη φορά, και είναι για να αναρωτιέται κανείς τους λόγους…!

Ο λόγος για την Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank AG στην Αγγλία, τους...

αξιωματούχους της, και συνεργάτες που παραπέμφθηκαν από Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο με κατηγορίες απάτης σε σχέση με μακροχρόνια Χειραγώγηση του Libor. (επιτόκιο αναφοράς), μετά από μακρόχρονη έρευνα του FBI του Γραφείου στην Ουάσιγκτον.

Οι κατηγορούμενοι αξιωματούχοι της Γερμανικής Τράπεζας Deutsche Bank έχουν ομολογήσει και αποδεχθεί τις κατηγορίες, ότι διέπραξαν απάτη σε μακροχρόνια Χειραγώγηση του επιτοκίου αναφοράς (Libor).

Η Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank AG θα πληρώσει πρόστιμο 775.000.000 Δολάρια στην Αμερική που οι Εισαγγελείς λειτουργούν.

Την υπόθεση χειρίστηκαν οι Αμερικανοί δικαστικοί Εισαγγελέας κα. Leslie R. Caldwell, Εισαγγελέας κος Brent Snyder του Antitrust τμήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης και η υποδιευθύντρια του FBI Γραφ. Ουάσιγκτον κα. Charge Paul M. Abbate.

Η Ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να συνεργάζεται μαζί με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ – ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ …FBI…!!!…

Πηγή:
triklopodia.gr, http://greeknewsondemand.com/

1 σχόλιο:

  1. H αφισσα δεν επρεπε να γραφει
    ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
    αλλα
    ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...

    αμμορφωτα και αχρηστα αλητακια του πεζοδρομιου και της μαγκιας βρηκαν αξια υπαρξης διπλα στους σατανιστες σιωνιστες....
    τους εκαναν πορδυπουργους και πορδες... και αυτοι το πηραν στα σοβαρα.
    Τοσο ανοητοι και ανικανοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή