Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

"ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ;"! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΙΔΟΥ...

Επώνυμος δημότης και κάτοικος Χολαργού μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, με σειρά φωτογραφιών που -προφανώς- τράβηξε ο ίδιος και δείχνουν εικόνες γύρω από το Δημαρχείο Χολαργού. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη που είναι η εφημερίδα μας, υποχρεωνόμαστε να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες. Τα στοιχεία του δημότη (όνομα, τηλέφωνο κ.λ.π.) είναι στη διάθεσή μας, απλά μας παρακάλεσε να κρατήσουμε την ανωνυμία του, για λόγους που κρίνει ο ίδιος και σεβόμαστε. 
Ιδού λοιπόν τι αναφέρει και τι μας δείχνει....
 

Κατά τ' άλλα πληρώνουμε δημοτικά τέλη !!!
Μια ανάσα από το δημαρχείο ...

Το δρόμο καθαρίζουν οι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι.
Υπάρχουν όμως και αυτοί, που δικαίως διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί και τους κινδύνους που ελλοχεύει ο σκουπιδότοπος  έξω από τα σπίτια μας.

Τα ποντικάκια μια φορά "σουλατσάρουν σχεδόν ανενόχλητα".
Ευτυχώς... γιατί τους "χαλάνε την δουλειά " οι γάτες της περιοχής.

Λυπάμαι πολύ για την εικόνα αυτή.

Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Πολυμνίας και Υμηττού.

3 σχόλια:

  1. Σε λίγο τα ποντίκια θα βλέπουν το Euro στον καναπέ μαζί μας μέσα στα σπίτια μας !!! Η βρώμα που υπάρχει στον Χολαργό είναι πρωτοφανής. Βλέπεις ο πτυχιούχος κλαρινοδήμαρχος οργανώνει εκδηλώσεις για να βραβεύσει τους πρώην δημάρχους. Ψάχνει συνεχώς τρόπους να φωτογραφηθεί με το πατσουροχαρέμι του ! Για να δω τώρα πόσα παπαγαλάκια θα βγούν να αμφισβητήσουν αυτές τις φωτογραφίες , όπως και τόσες άλλες που στέλνουν στον κύριο Βραχιολίδη οι αγανακτησμένοι δημότες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουσαι ρε Θανάση !!! Έλαμπε ο Δήμος όταν ήσουν αντιδήμαρχος καθαριότητας. Ήρθαν μετά οι άχρηστοι και έγινε σκουπιδότοπος όλος ο Χολαργος. Ουστ επιτέλους άχρηστοι. Η δουλέψτε η ξεκουμπιστείτε. Πρέπει να πάθουμε χολέρα για να κουνηθείτε απλο τις πολυθρονάρες σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή