Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

"ΒΟΜΒΑ" ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ: "Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για το «Σχέδιο δράσης για την ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών».
Ακολουθεί η ομιλία:
Κυρία Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να εξετάσει κανείς με ιδιαίτερη προσοχή...

την πρόταση την οποία μας έφερε ο κύριος Αβραμόπουλος, για να διαπιστώσει ότι αυτή δεν ικανοποιεί και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη υπάρχουν 23 εκατομμύρια άνεργοι. Αυτοί δεν είναι κατάλληλοι ή μεταξύ αυτών δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι ούτως ώστε να καλύψουν τα κενά τα οποία υποτίθεται ότι θα καλύψουν όσοι έρχονται από τρίτες χώρες; Λένε ότι γηράσκει ο πληθυσμός της Ευρώπης και, αντί να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπογεννητικότητας, καλούμε άλλους να καλύψουν το κενό. Στην Ελλάδα, κύριε Αβραμόπουλε, οι νέοι, οι ταλαντούχοι, οι μορφωμένοι και γενικώς όσοι πληρούν υψηλές  προδιαγραφές δεν είναι κατάλληλοι να καλύψουν αυτές τις θέσεις; Θα τις καλύψουν όσοι έρχονται παράνομα από τις τρίτες χώρες; Αυτοί σας δίνουν την εντύπωση ότι είναι εκείνοι τους οποίους θέλετε εσείς να επιλέξετε;
Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου