Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΒΕΝΝΟ!

Τα κατάφερε και ο Ηλίας Αποστολόπουλος. Σε λίγα λεπτά ορκίζεται στο...

Πανεπιστήμιο Πειραιά, απ'όπου παίρνει το πτυχίο του (με τη καθιερωμένη τήβεννο), ως απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων! 
Του δίνουμε τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε όσα έχει μάθει να τα εφαρμόσει για την καλύτερη διοίκηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού!

11 σχόλια:

  1. Αααααααχαχαχαχααα!!!! Καλά ρε δεν ντρέπεται να το ανακοινώνει κιόλας ??? Τριάντα χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο ???? Χαχαχαχααασ !!! Ε ρε ξεφτίλα αιώνιε φοιτητή !!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ" ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΝΙΖΩΣΕΤΕ !!!! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή έλεγαν αλήθεια όσοι τον κατηγορούσαν ότι δεν είχε πτυχίο όταν εξελέγη !!! Μπραβο ρε ζώα !! Φτύσατε ολόκληρο γιατρό επιστήμονα για να βγάλετε δήμαρχο απόφοιτο Λυκείου. Καλά εε πόσο ζώα μπορεί να είστε !!! Καλά σας λάνει και σας εχει χεσμένους !@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αυτός μας άξιζε.Και προφανέστατα το πτυχίο κάπου του χρειάζεται ως τυπικό προσόν,αφού δεν ανταποκρίνεται σε γνώσεις.Δηλ. πήρε ένα "χαρτί",όπως λένε.

      Διαγραφή
  3. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 68 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 128 ΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο δήμος μια μορφή επιχείρησης είναι.Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

      Διαγραφή
  4. Είκοσι χρόνια για το πτυχίο μιας από τις ευκολότερες σχολές!Δείκτης νοημοσύνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου θύμισε τον "Ζήκο : Εγώ έκανα 16 χρόνια σχολείο. Τέσσερα χρόνια την κάθε τάξη. Έφτασα μεχρι τετάρτη Δημοτικού. Όχι σαν τους άλλους που σε ένα χρόνο περνάνε μια τάξη. Τι να προλάβεις να μάθεις σε ένα χρόνο " Το ίδιο και οδήμαρχός μας. Τι να μάθει σε 4 χρόνια. Τάκανε 20 για να τα μάθει καλά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...βεβαίως, είμαι και ακαρτατησμένος στα αλογιστικά...εμένα που μι βλέπς...τα αλογιστικά βιβλία εγώ τα κρατάω, δηλαδή τα κρατάω ο λόγος το λέει...να τα παίρνω απ δω τα παω εκεί, τα ξανα παίρνω και τα πάω πίσω...εγώ τα κρατάω..."

      Διαγραφή
    2. Ααααααχαχαχαχα !!!! Σωστός !!! Εσύ είσαι καλύτερος !!! Θυμάσαι και την προφορά !!!

      Διαγραφή
  6. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ,ΠΟΡΝΕΣ,ΖΙΓΚΟΛΟ ,ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το πήρε τώρα που έγινε δήμαρχος ενω όλα τα 20 χρόνια δεν τον ενδιέφερε. Και δεν τον ενδιέφερε να το πάρει γρήγορα για να βρεί δουλειά αφού έτρωγε τα ξένα. Τον βρίσκω πολύ σωστό. Τώρα αν κάποια Ζώα τον ψήφισαν τι να πω. Εδώ ψήφισαν Τσίπρα δυο φορές στον Αποστολόπουλο θα κολλησουν ??? Αυτόν τον λαό τον ελκύουν οι άχρηστοι...μια ζωή...δεν υπάρχει σωτηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή