Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΑΠΟ 9-12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ.... ΣΩΤΗΡΑΣ-ΜΑΣΟΝΟΣ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι μεταξύ των καλεσμένων της Λέσχης Bilderberg,μεταξύ των οποίων θα είναι εκεί και η  Λαγκάρντ, ο Σόιμπλε, ο Κερέ και ο Μακρόν.
Μεταξύ των 130 συμμετεχόντων από είκοσι χώρες συγκαταλέγονται οι...

Εμανουέλ Μακρόν (υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (γενική διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ).
Σκοπός της συμμετοχής, των επαφών και των συζητήσεων του κ. Μητσοτάκη είναι η προβολή και η προώθηση των συμφερόντων της χώρας σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πορείας της.
Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας κ. Μακρόν και παρά το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, τους συνδέει η ανάγκη για την υλοποίηση σειράς μεταρρυθμίσεων για μια Ευρώπη των πολιτών.
 makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Παγκοσμιοποίηση καταργεί τα Έθνη χωρίς να αντιστέκονται οι λαοί.
    Άρα δεν μπορείς να σώσεις εκείνους που δεν θέλουν να σωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή