Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΔΥΣΕ ΜΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ.


Η δωρεά οργάνων σώματος αποτελεί εγκληματική πράξη! Το ντοκουμέντο της εγκληματικής πράξης μπορείτε να το δείτε και να το ...


Από πού προέκυψε όμως η δωρεά οργάνων σώματος και η τεράστια καμπάνια-πλύση εγκεφάλου του λαού; Και γιατί μπαίνουν μπροστάρηδες ιερείς και ιεράρχες και δη Ορθόδοξοι σε αυτή την εκστρατεία; 
Η...κομπίνα ξεκίνησε από τις τις ΗΠΑ (από πού αλλού;) και συγκεκριμένα από τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και τα τεράστια έξοδα που αναλάμβαναν για να συντηρούν στα νοσοκομεία ανθρώπους που βρίσκονταν στους θαλάμους εντατικής θεραπείας! Μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσουν οικονομικά οι ασφαλιστικές εταιρείες, επινοήθηκε η ιδέα του "κλινικά νεκρού ανθρώπου"! Έτσι ξεκίνησε η εκστρατεία για την αναγκαιότητα δωρεάς οργάνων σώματος! 
Όλο αυτό όμως, για να γίνει πιστευτό έπρεπε να ενδυθεί και τον θεολογικό μανδύα. Οι πιστοί χριστιανοί θα έπεφταν ευκολότερα στην παγίδα, αν τους ενημέρωναν οι ιεράρχες και ιερείς. Έτσι, είχαμε περιπτώσεις σαν του μακαριστού Χριστοδούλου ή του σημερινού Μητροπολίτη Λαυρεωτικής Νικόλαου ο οποίος δεν δίστασε να διαστρεβλώσει παντελώς τα της ορθόδοξης χριστιανικής διδασκαλίας, προκειμένου να πείσει για το "μεγαλείο" της απόφασης να δωρίζει κάποιος τα όργανα ενός συγγενικού του προσώπου! Με τις ανοησίες του ο Μητροπολίτης Νικόλαος, εμφανίζει από τη μια μεριά την Εκκλησία να καταδικάζει τις εκτρώσεις, αλλά την ίδια ώρα να αδιαφορεί για το τέλος της ψυχής του ανθρώπου, ωθώντας τους χριστιανούς να προβαίνουν σε δολοφονίες συγγενικών τους προσώπων, με το πρόσχημα ότι θα επιτελέσουν χριστιανικό έργο, προσφέροντας τη ζωή του δικού τους ανθρώπου για να σωθεί άλλος άνθρωπος!
Έτσι έχουν τα πράγματα και δυστυχώς αποτελεί ντροπή για την Ορθόδοξη Εκκλησία να διαστρεβλώνει τις θέσεις της, υπακούονταας σε αποφάσεις παγκοσμιοποιητών! Μήπως στη νέα Οικουμενική Πανορθόδοξο Σύνοδο που θα γίνει στις 16/6/2016 στην Κρήτη, η Ορθοδοξία θα επανακαθορίσει τις θέσεις της και θα γίνει...μεταλλαγμένη, κατά πώς επιτάσσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

2 σχόλια:

  1. Η κομπίνα έγκειται στο ότι αυτά που αρχίζουν δωρεάν και καλοπροαίρετα, στη συνέχεια εξελίσσονται σε κερδοφόρες μπίζνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κομπίνα έγκειται στο ότι αυτά που αρχίζουν δωρεάν και καλοπροαίρετα, στη συνέχεια εξελίσσονται σε κερδοφόρες μπίζνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή