Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Ξεκινά εκ νέου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη των βουλευτών...


 και μελών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση.
Ξεκινά και πάλι αύριο μετά τις διακοπές του καλοκαιριού η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση με βίαιες και θανατηφόρες επιθέσεις στο ενεργητικό της.

Η διαδικασία , μετά από περίπου 80 συνεδριάσεις από την έναρξη της δίκης στις 20 Απριλίου 2015, βρίσκεται στην ολοκλήρωση ,τις επόμενες ημέρες ,της εξέτασης των μαρτύρων για την δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι.

Από τις καταθέσεις των προσώπων που ανέβηκαν στο βήμα του μάρτυρα ,φίλων του 34χρονου μουσικού αλλά και αυτοπτών της δολοφονικής επίθεσης, φαίνεται να επιβεβαιώνεται πως η ομάδα χρυσαυγιτών που επιτέθηκε στην παρέα Φύσσα, ενεργοποιήθηκε το επίμαχο βράδυ μετά από κεντρική εντολή που έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα. Ο τρόπος της "κινητοποίησης" των μελών της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας είναι κεντρικό ζήτημα για την Πολιτική Αγωγή καθώς αναδεικνύει την δομή και λειτουργία "εγκληματικής οργάνωσης" που δρα συντονισμένα και οργανωμένα.

Στις επόμενες συνεδριάσεις το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί επί του αιτήματος της πλευράς Φύσσα για την εξέταση δύο μαρτύρων ,ενός αυτόπτη της δολοφονίας και ενός πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, αλλά και επί αιτήματος της Υπεράσπισης για κλήτευση των πρώην υπουργού Νίκου Δένδια.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων από την "δικογραφία Φύσσα" η διαδικασία θα προχωρήσει στην εξέταση της δικογραφίας που αφορά την άγρια επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων στο Ικόνιο Περάματος ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012.

Η διαδικασία αύριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εφετείου ενώ στις 6 και στις 8 του μήνα η δίκη θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.


Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου