Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ!!!





Τι είναι αντιποίηση Αρχής και πως τιμωρείται:
Το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα, αναφέρει ότι όποιος με πρόθεση....


 αντιποιείται την άσκηση κάποιας δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 1 έτος ή με χρηματική ποινή.
Αντιποίηση δηλαδή σημαίνει άσκηση εξουσίας ή αρμοδιότητας, την οποία δεν έχω (και προφανώς γνωρίζω ότι δεν την έχω-εξού και η πρόθεση), αλλά ανήκει σε άλλον, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να την ασκήσει, σύμφωνα με το Νόμο.
Επίσης αντιποίηση Αρχής, είναι και η αντιποίηση ..στολής. Δηλαδή, όποιος δημόσια και χωρίς δικαίωμα φοράει στολή ή άλλο διακριτικό σημείο κρατικού ή θρησκευτικού λειτουργού ή φέρει παράσημο ή άλλο τίτλο, που δε δικαιούται να φέρει, τιμωρείται με φυλάκιση έως 6 μήνες ή με χρηματική ποινή. Συνεπώς ο Πάνος Καμμένος σε μια ευνομούμενη πολιτεία διώκεται νομικά. Επειδή το κακό παράγινε και κανείς εκ των εισαγγελέων δεν βλέπω να κάνει τίποτα, για μένα προσωπικά αποτελεί στοίχημα. Ξεκινώ τις εκπομπές μου στις 15/9. Από τα πρώτα θέματα θα είναι κι αυτό, καλώντας από το βήμα μου τη δικαστική κοινωνία να βάλει ένα τέλος στην δημόσια κατρακύλα και τον εξευτελισμό των ηθών και αξιών που επιβάλλει με το «έτσι θέλω» ο Πάνος Καμμένος. Όσο για το ψυχασθενικό (να φοράει στολή) του θέμα... ε, με αυτό δεν θα ασχοληθώ. Είναι θέμα της ψυχιατρικής κοινότητας! Έλεος πια Υπουργέ…!!! Υπάρχουν και χάπια για τη περίπτωσή σου. Lexotanil για στρατόκαβλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου