Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας, όπου θα μιλήσει σήμερα και αύριο! Αύριο ειδικά στη συνέντευξη τύπου θα εξηγήσει πώς άλλαξε την Ευρώπη, πώς τσάκισε τους δανειστές και κατάργησε τα Μνημόνια. Θα μιλήσει για...

τη συνέπειά του απέναντι στον λαό και για την ανάπτυξη που φέρνει με αύξηση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ! Είναι ο μεγάλος...ηγέτης της Προδοσίας. Αυτός που του αξίζουν λεμονόκουπες!

7 σχόλια:

  1. Το 2014 από το ίδιο "βήμα" της ΔΕΘ, το μειράκιον της αριστεράς "κραύγαζε" ``Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ΄΄...το είχε και ως κεντρικό "λογότυπο" στις αφίσες του κόμματος ΣΦΥΡΙΖΑ.
    Το 2016, σήμερα και αύριο επιβάλλεται να γράψει...
    ``Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΡΙΖΑ΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπας και καπνιζει χασις ο τυπος ?

    Παντως ενα ειναι το σιγουρο οτι ο εγκεφαλος του δεν επικοινωνει με την πραγματικοτητα...

    ή ισως να νομιζει οτι το ιδιο παραμυθι θα μας το ξαναπουλησει εναντι ψηφων...

    ΟΥΣΤ ΟΒΡΙΕ, ΚΑΡΙΟΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΒΡΙΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ...

    ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελπίδα πέρασε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς ακούμπησε!

    Και όχι μόνο ακούμπησε, αγαπητέ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ, αλλά μας αποτελείωσε.

    Είθε να ξυπνήσει ο Έλληνας και να κάνει κάτι. Δεν ξέρω τι, αλλά κάτι πρέπει να κάνει διαφορετικό. Ο πολύς καναπές, το "δεν βαριέσαι", το βόλεμα και το "εγώ είμαι μια χαρά και άσε τους άλλους να κουρεύονται" είδαμε τι αποτελέσματα είχαν.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...είθε να ξυπνήσουμε, φίλη Μ.Δ.!!!
    Αλίμονο τους όμως, γιατί αν ξυπνήσουμε εμείς, αυτοί θα χάσουν τον ύπνο τους και...τα κεφάλια από τους λαιμούς τους!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Γ...... ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένα εκπληκτικό βιβλίο με τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον Μελιγαλά . Οι δολοφόνοι του ΚΚΕ έθαψαν χιλιάδες αθώους ζωντανούς γιατί ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Αλβανία χωρίς Έλληνες . Φωτιά και Τσεκούρι στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή