Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΙΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;;; ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η νέα (τέταρτη στη σειρά) πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:30 στην περιοχή Κοντού στη Χίο, μεταξύ...


 των χωριών Πυργί και Ελάτα, περίπου στο σημείο όπου είχε σταματήσει η προηγούμενη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε τη νότια Χίο και τις μαστοχοφόρες περιοχές της.
Κάποιοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το νησί της Χίου! Ποιοι είναι αυτοί; Είναι Τούρκοι; Κάποιοι υποπτεύοθνται ότι μπορεί να βρίσκονται και οργισμένοι λαθρομετανάστες οι οποίοι αισθάνονται εγκλωβισμένοι στη  νησί, χωρίς να μπορούν να προωθηθο΄πυν στην Ευρώπη! 
Σύμφωνα με το thepressroom.gr, στο μέτωπο της φωτιάς, που καίει αυτήν τη στιγμή μαστιχόδενδρα και πεύκα, επιχειρεί όλη σχεδόν η δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος, εθελοντές καθώς και πυροσβεστικό ελικόπτερο, με στόχο να ελέγξουν τη φωτιά πριν σκοτεινιάσει. Στο σημείο της φωτιάς πνέουν βόρειοι άνεμοι μέτριας έντασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου