Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;;; ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Συνέβη σε προάστιο της Αθήνας. Μια κυρία βλέποντας τον γείτονά της να έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα την ελληνική σημαία αναρτημένη στο μπαλκόνι του, χωρίς να την κατεβάζει, τον ρώτησε: 'Γιατί δεν βγάζεις τη σημαία από το μπαλκόνι σου; Χρυσαυγίτης είσαι;"!!! 
Εκεί φτάσαμε κύριοι! Όποιος έχει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του, όποιος αγαπάει την Πατρίδα του και μιλάει για Ελλάδα να ταυτίζεται με...


φιλοχρυσαυγίτη ή να εκλαμβάνεται ως χρυσαυγίτης!!! Τρελά πράγματα! 

Εμείς το έχουμε δηλώσει και το επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, τα θεωρούμε υπεύθυνα, άλλο λίγο, άλλο περισσότερο για το χάλι στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα. Θεωρούμε ότι τα κόμματα έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, σήμερα δε μεγάλο μέρος ευθύνης για την εθνική καταστροφή φέρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, ωστόσο μερίδιο ευθύνης για το χάλι και την κατάντια της χώρας μας έχουν και τα υπόλοιπα κόμματα στο ποσοστό που τους αναλογεί! 
Συνεπώς, από λόγους αρχής, η εφημερίδα μας βρίσκεται απέναντι από τα κόμματα, βεβαίως και απέναντι από τη Χρυσή Αυγή. Επιτελούμε δημοσιογραφικό καθήκον και αρχή μας είναι να κριτικάρουμε σφοδρά όλα τα κόμματα και να βρισκόμαστε απέναντι από την εξουσία, είτε μικρή  είναι αυτή είτε μεγάλη. 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (όπως το λέγει και ο τίτλος της εφημερίδας μας), είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αγαπάμε την Πατρίδα μας. 

Αν αυτό μπορείτε να το καταλάβετε, έχει καλώς. Αν κάποιοι επιμένουν να έχουν παρωπίδες ή να βλέπουν μέσα από κομματικές διόπτρες, κακό του κεφαλιού τους!  

4 σχόλια:

  1. Η προπαγάνδα 40 και πλέον ετών έχει αμβλύνει την Εθνική συνείδηση.
    Επιπρόσθετα η Παγκοσμιοποίηση αποσκοπεί στην κατάργηση του Έθνους και της Πίστης (ανοιχτά σύνορα, πολυπολιτισμός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιοκουμμούνα θα ήταν η "κυρία" και οι πρόγονοί της θα της κοπάνησαν από τη γνωστή όδευση Γράμμος - Βίτσι - Αλβανία - Τασκένδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...μακρύ το "ταξίδι τους" και άφησε ανεπούλωτα τραύματα!
    Το δυστύχημα είναι ότι "παρέμειναν αμετανόητοι" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή