Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΝΕ...ΡΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

Τρεις υπηρεσίες εμπλέκονται στην μετακίνηση του εικονιζόμενου λαθρομετανάστη (Αλβανός Ρομά) ο οποίος αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια...

υγεία, αφού είναι περιφερόμενος ναρκομανής που τρυπιέται μπροστά στον κόσμο! 
Ούτε μία ούτε δύο! Τρεις υπηρεσίες: O Δήμος Παπάγου-Χολαργού, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ! Και όμως, ο άρρωστος λαθρομετανάστης βρίσκεται καθημερινά έξω από τη στάση Μετρό Χολαργού με την πραμάτεια του, τα φάρμακά του, τα ναρκωτικά και τις σύριγγές του! Τρυπιέται δίπλα στον κόσμο και πετάει όπου νά'ναι τις σύριγγες! 
Αυτό το κράτος γι' αυτό... πάει μπροστά! Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με τους λαθρομετανάστες που θα υποχρεωθούν να φιλοξενούν οι Δήμοι!!! Χαμός!

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η γραφειοκρατία,όπως και η βλακεία,είναι ακατανίκητες.Ομως η δημοτική αρχή,ιδιαίτερα σήμερα με την υπάρχουσα περιρρέουσα,πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες.Δεν είναι δυνατό να οχυρώνεται πίσω από τους τύπους και την κατανομή αρμοδιοτήτων.Επί τέλους,ο πρώτος πολίτης και οι συνεργάτες του ας αναλάβουν και κάποιο ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή