Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Ο..ΜΠΕΝΙΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ"!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης για το ρατσιστικό παραλήρημα του …Μπενίτο Ερντογάν σχετικά με τα 95 χρόνια της «νίκης» κατά των Ελλήνων στην Μικρά Ασία :

«Τα άλλα κόμματα και το ΥΠΕΞ δεν απάντησαν στον …Μπενίτο Ερντογάν...

ο οποίος ξέχασε στην δήλωση-παραλήρημα που έκανε να ευχαριστήσει τους Γάλλους, τους Ιταλούς και βεβαίως τους Σοβιετικούς που «μπούκωσαν» την Τουρκία με βαριά όπλα ( κανόνια από την ΕΣΣΔ υπάρχουν ως λάφυρα στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας ! ) , της έστειλαν δεκάδες εκατομμύρια χρυσά τσαρικά ρούβλια ως βοήθεια και την εφοδίασαν με άφθονα φάρμακα, πυρομαχικά και καύσιμα ώστε να μας «νικήσει» στην Μ. Ασία. Εξάλλου το χοντροκομμένο άγαλμα με τον τίτλο «Μνημείο της Πολιτείας» στην Πλατεία Ταξίμ της Κων/πολης όπου παρουσιάζεται ο Κεμάλ, ο Ινονού κλπ κατασκευάστηκε το 1928 από τον Ιταλό γλύπτη Pietro Canonica και - μαζί με τα «μπουμπούκια» του φασιστικού καθεστώτος του Κεμάλ - υπάρχουν και οι κορυφαίοι Ρώσοι αξιωματικοί Kliment Vorosilov και Mihail Frunze, πασίγνωστοι εκείνοι την εποχή , οι οποίοι έδωσαν τα πάντα για να χάσουμε εμείς και να κερδίσει ο αγαπημένος της ΕΣΣΔ , ο Κεμάλ. Αυτά , όμως, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ΝΔ τα είπαν όταν πλακώνονταν ανούσια για ναζισμό, κομμουνισμό κλπ και επίσης κανείς τους δεν είπε ότι εμπνευστής των γενοκτονιών του Χίτλερ και του Στάλιν ( και «φροντιστής» τους) ήταν το κάθαρμα που λεγόταν Κεμάλ Ατατούρκ»

7 σχόλια:

  1. Μήπως ρε γνωστέ γραφικέ, έχεις να πεις κάτι πάλι για τον Αϊβαλιώτη;
    Θα γράψεις πάλι τις γνωστές σου μαλ...ες για τον Κωστή;
    Θα γράψεις μαλ...ες όπου ναναι, αυτό είναι σιγουράκι, αλλά να μας πεις και που διαφωνείς σε αυτά που λέει ο πατριώτης Κ.Αϊβαλιώτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΟΣ = πεμτοφαλαγγίτικος "πατριωτισμός", δεξιορουφιάνοι και εφιάλτες των στοών της εβραϊκής φράξια(illuminati-λέσχη Αθηνών,στοά Λονδίνου,ΤΡΙΕΘΝΉΣ Παπαδήμος,Νίκη Τζαβέλα κλπ,συμμαχία..... με τους εβραίους),φανφαρονικός "πατριωτισμός", μουλωχτός "πατριωτισμός",πατριδοκάπηλος "πατριωτισμός",χριστιανοκάπηλος "πατριωτισμός"(φιλαράκι του περιστεροχεσμένου ο παγκοσμιοποιητής Βοθρολομαίος),μειώσεις μισθών και συντάξεων,PSA,OFFSHOREίστες,επικοινωνιακές πολιτικές τύπου Ψινάκη,πουστιές του κώλου δηλαδή.Τέτοιους πατριώτες-εφιάλτες χεσμένους τους έχουμε και θέλουν κρέμασμα στο Σύνταγμα οι θρασύτατοι παπατζήδες!αντε γεια και ΞΥΠΝΑ κακομοίρη....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000-2012!!! Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;; ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ!!! καλά ξυπνητούρια κοροϊδάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να τελειώνουμε γελοίε οπαδέ του Καρατζαφέρη: μέσα στο κόμμα ΛΑγΟΣ γαλουχήθηκαν πολιτικά, με δασκαλό τους τον Καρατζαφέρη, οι μεγαλύτεροι προδότες(ιδεών και πατρίδος,δεξιορουφιάνοι), πατριδοκάπηλοι, λαμόγια, παπατζήδες της μεταπολιτεύσεως, βολευτές γερμανοτσολιάδες ήτοι:
    Κοραντής Αντωνίου Ιωάννης
    Πλεύρης Κωνσταντίνου Αθανάσιος
    Καρατζαφέρης Ιωάννη Γεώργιος
    Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων-’Αδωνις
    Αϊβαλιώτης Ιωάννη Κωνσταντίνος
    Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης)
    Χρυσανθακόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος
    Παπανδρέου – Παπαδάκη Νικολάου Ουρανία
    Κολοκοτρώνης Χρήστου ‘Αγγελος
    Βελόπουλος Ιωσήφ Κυριάκος
    Ροντούλης Γεωργίου Αστέριος
    Μαρκάκης Γεωργίου Παύλος
    Αποστολάτος Σπυρίδωνα Βαϊτσης
    Ανατολάκης Στεφάνου Γεώργιος
    Πολατίδης Χαραλάμπους Ηλίας( αυτός συγχωρέθηκε)!!!τώρα ν αναφέρω και μεγαλοστελέχη, μεσαιαστελέχη, μικροστελέχη περιττό, ίσως να μην γνωρίζεις!! τυχαίο παλιοβλάκα οπαδέ;;; μ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!! και έρχεσαι τώρα εσύ να με βρίσεις και να με αποκαλέσεις μαλάκα που σου θίγω τον illuminati Αϊβαλιώτη και τον Καρατζαφέρη(offshoreίστα, μέλος της στοάς Αθηνών και του Λονδίνου, με ταξίδια και 2 φορές τον μήνα στο city για συζητήσεις και εντολές), που για να βγουν αυτά τα παλιολαμόγια βολευτές έχω διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα ανα την Ελλάδα επί 12 χρόνια, για να φάω στο τέλος την χυλόπιτα της προδοσίας και της απαξίωσης, με την στάμπα στο μέτωπο του μνημονιακού κωλοτούμπα που συνεργάσθηκε με το εβραϊκό κατεστημένο της Ελλάδος για να σώσει δήθεν την πατρίδα!!!βρε δεν πάτε στον αγύριστο παλιολαμόγια που θα πιάσετε στο στόμα σας αγνούς,ηθικούς πατριώτες που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα με σθένος, με ήθος και αγάπη για να συνεχίσουν ν απομυζούν ορισμένα παράσιτα-κόπρανα την ανέχεια του έλληνα, ανέχεια στην οποία τον οδήγησαν αυτοί που στηρίζεις!!ρε κρέμασμα και φωτιά από κάτω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα...επειδή σε βαρέθηκα και σένα και τις ψυχεδελικές σου τάσεις και παραληρηματικές εμμονές που σε κατατρύχουν και επειδή στο γήπεδο του ηλιθίου χάνεις με 10-0 και επίσης, επειδή και η μαλακία είναι ανίκητη, ένα μόνο σου λέω, η μαλακία δεν είναι εργόχειρο, συνεπώς δεν θα κάνεις την "προίκα" σου και κατ' επάγγελμα, να λασπώνεις και να βρίζεις ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
      Όσο για τον αν είσαι πατριώτης εσύ, έχουμε βγάλει το συμπέρασμα, για να σε διώξουν κλοτσηδόν από το κόμμα, ποιος ξέρει τι ρουφιάνος είσαι...."μικρέ" δόλιε σπιουνάκο!
      ΧΓ

      Διαγραφή
  5. κακομοίρη!!!! για μετρηθείτε εκεί στο ΛΑγΟΣ Καρατζαφεροκωλοτούμπα;;; πήραμε το καπελάκι μας και όπου φύγει φύγει αξιοπρεπέστατα, αξιοθρήνητε γελοίε οπαδέ ΧΓ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ 0,05% ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...μετρηθήκαμε" και την έχουμε ΜΕΓΑΛΗ !!!
      Θέλεις να δοκιμάσεις ???
      Μονάχα να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση ότι αν πάθεις "ζημιά", την ευθύνη θα την έχεις εσύ, κουρούμπελο !!!
      Άι ντε τρίψου στην "γκλίτσα" του τσοπάνι τώρα...
      ΧΓ

      Διαγραφή