Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!

Με απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη κ. Στουρνάρα και την υπογραφή της κυβέρνησης Εθνικής προδοσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδώσανε τη διαχείριση όλων των υπό εκκαθάριση τραπεζών στην εταιρεία PQH... η οποία, όπως έχουμε αποκαλύψει, ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων και υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού...


Με απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη κυρίου Στουρνάρα και την ανοχή και υπογραφή της κυβέρνησης Εθνικής προδοσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραδώσανε την διαχείριση όλων των υπό εκκαθάριση τραπεζών στην εταιρεία PQH..Η οποία όπως έχουμε αποκαλύψει ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων και υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού..
Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από αυτή την εταιρεία και ποια είναι τα μέλη του ΔΣ της;;
Το ΓΕΜΗ μας αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται από πίσω..
Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω εταιρείας πρόεδρος έχει οριστεί ο κύριος Αβραάμ Μωυσής του Εσδρά ο οποίος όπως θα δείτε και παρακάτω είναι μέλος του Κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Αθηνών..



https://bankstersae.blogspot.gr/2017/08/blog-post_35.html (το διαβάσαμε στο http://www.triklopodia.gr/)

1 σχόλιο:

  1. Μα στην πραγματικοτητα πισω από την Γερμανια είναι το αφεντικο της ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ο μεγαλυτερος εχθρος της ΕΛΛΑΔΑΣ από την αρχαιοτητα !!! Ακομη και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ εχει σχεση με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΔΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΤΩΣΑΙ ΤΟΝ ΓΟΛΙΑΘ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ !!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ !!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή