Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΠΟΛΛΑΚΗΣ: "ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ"! ΒΡΕΦΗ, ΠΑΙΔΙΑ, ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΛΗΤΗ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση-απάντηση του Πολλάκη προς την Ευρωβουλευτή Καϊλή, σύμφωνα με την οποία οι "Κομμουνιστές στην κατοχή κυνηγούσαν μαυραγορίτες και δοσίλογους" του δίνουμε την...

απάντηση που του αρμόζει. Αν καταλάβει τίποτε το πολιτικό γομάρι είναι άλλο θέμα, ωστόσο στην πολιτική αλητεία οφείλουμε απάντηση. Ιδού λοιπόν ποιους "μαυραγορίτες και δοσίλογους" κυνηγούσαν και σκότωναν οι κομμουνιστές: "Ιερείς, παιδιά ιερέων, βρέφη, ακόμη και στρατιώτες που υπηρετούσαν τη θητεία στους στην Πατρίδα ή και την πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό  Ελένη Παπαδάκη"! 
Δείτε φωτογραφίες και φρίξτε:



Το φωτογραφικό υλικό και τα ντοκουμέντα δημοσιεύονται στο βιβλίο "Ο Λαός ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά" (εκδόσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝ)

5 σχόλια:

  1. Εν τέλει είναι μεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ και ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ο άνθρωπας...
    Τι να σχολιάσω για το κομμούνι;
    Και μεταμόσχευση εγκεφάλου να του κάνεις, ο "οργανισμός του" θα απορρίψει το μόσχευμα.
    Συγκαταλέγεται στους ανθέλληνες και κάτι τέτοιοι με τα δικά του "μυαλά", εκείνη την εποχή έκαναν τις φρικαλεότητες και τους φόνους αθώων, όπου είναι και το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κουκουέδων...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όρνιο άι σιχτίρ Όρνιο Μασκαρά κομμουνισταρά Πολάκη . Για να είσαι σήμερα κομμουνιστής πρέπει να είσαι μεγάλος ............ Ντενεκές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορία:
    τον συγκεκριμένο κύριο, τον ψηφίσαμε ή τον διόρισε το κόμμα;

    Αν τον διόρισε το κόμμα, ΟΚ, πάω πάσο. Αν όμως τον ψηφίσαμε (όσοι, εν πάση περιπτώσει, ψήφισαν ΣΦΥΡΙΖΑ), τότε...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε τρισάθλιο υποκείμενο του υπόκοσμου, ανασκολοπισμός που σου πρέπει...!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψτε φάτσα ...σαν να τον έχουν κλάσει https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/Pavlos_Polakis_2014.jpg/220px-Pavlos_Polakis_2014.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή