Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "ΚΑΤΑ-ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ 280 εκ. ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ κ.α."!

O Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές και για ένα επεισοδιακό τηλεοπτικό πάνελ πριν ακριβώς 10 χρόνια στην κρατική τηλεόραση με τους κ.κ. Παυλόπουλο, Χρυσοχοϊδη κλπ:


«Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, έπαιρνα μέρος ως τότε υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ σε πάνελ της κρατικής τηλεόρασης με συντονίστρια...

την κ. Αννα Παναγιωταρέα και συμμετέχοντες τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλο, τον κ. Χρυσοχοϊδη από το ΠΑΣΟΚ κλπ Σε εκείνο το επεισοδιακό πάνελ ( στο οποίο είχα πολύ έντονο διάλογο κλπ με τους εκπροσώπους των δύο αυτών κομμάτων) παρουσίασα μόνο έγγραφα. δηλαδή τις γραπτές απαντήσεις-σοκ της ΚΟΜΙΣΙΟΝ προς τον τότε ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη όπου η ΚΟΜΙΣΙΟΝ απεδείκνυε ότι ΟΥΤΕ τα σύγχρονα 14 (ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ! ) "CANADΑΙR 415" είχαν παραγγείλει εγκαίρως οι εξουσιαστές που ψηφίζoυν συνεχώς οι Ελληνες, ΟΥΤΕ την αυτόματη κατάσβεση στο λεγόμενο Σεϊχ-Σου ( «Κέδρινος Λόφος» είναι το ορθό όνομα ) της Θεσσαλονίκης είχαν προχωρήσει με τα κονδύλια της ΕΕ , ΟΥΤΕ 220 ΝΕΑ πυροσβεστικά οχήματα είχαν πάρει ,παρά τα 280 εκατομμύρια ευρώ που υπήρχαν τότε διαθέσιμα για την Ελλάδα για όλα τα παραπάνω στα πλαίσια του Γ' ΚΠΣ ! Eδειχνα ξανά και ξανά τα έγγραφα των Επιτρόπων της ΕΕ , εξηγούσαμε , παλεύαμε και αποκαλύπταμε αλλά ο κόσμος έδινε πάντα πλουσιοπάροχα ποσοστά σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κοκ . Ετσι έμεινε η Ελλάδα από πτητικά και άλλα μέσα πυρόσβεσης και παράλληλα ένα κάρο Κοινοτικά κονδύλια χάθηκαν, εμείς όμως κάναμε πάντα σωστά την δουλειά μας στο Ευρωκοινοβούλιο – ξαναλέω :εδώ και 10 και πλέον χρόνια - και προειδοποιούσαμε εγκαίρως και με έγγραφα .Ομως σήμερα ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα 8 αποτυχημένα κόμματα που στέλνουν και ξαναστέλνουν οι Ελληνες στην Βουλή από το 2012 δεν έθεσε καν το ζήτημα και έτσι μας έμειναν τα κροκοδείλια δάκρυα για την καρβουνιασμένη Ζάκυνθο, τα Κύθηρα, τα Ιωάννινα, τον Ωρωπό , το Καπανδρίτι , το Πολυδένδρι, τον Κάλαμο κλπ…»

6 σχόλια:

  1. Πέστα Κωστή πέστα στα λαμόγια, στους απατεώνες.
    Απογύμνωσαν την χώρα από τα μέσα πυρόσβεσης.
    Έχουν απαξιώσει τα πάντα.
    Η Ελλάδα κάηκε.
    (Όπου να ναι θα βγει ο "γνωστός" γραφικός και θα βρίσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχα!!!ΛΑΟΣ = 0,05% τρεις και ο κουκοτρομάρας!!!χεστήκαμε για το τι λένε οι συστηματοπατριδοκάπηλοι-μνημονιοπαπαδημοilluminatiπροδότες.....ποιος τους δίδει σημασία πια;;ένα ασκί γεμάτο σκα@ά!!!!προσπαθούν... για όσους δεν τους ξέρουν, αλλά μάλλον οι έλληνες πατριώτες τους έχουν χεσμένους... άντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ως γνωστό, ΝΑΖΙ με υψηλό IQ δεν υπάρχει, ούτε καν με 75 μονάδες, ή δεν έχει βρεθεί έως τώρα. Αντιθέτως ΒΛΑΚΕΣ πολλοί, όπως αυτός ο ψευτοπατριώτης που χρήζει και ψυχιατρικής έρευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ΝΑΖΙ και καρα-μαλάκας σε όλα σου , μπαίνεις όπου υπάρχει ανάρτηση του ΛΑΟΣ, του Καρατζαφέρη και του Αϊβαλιώτη και βρίζεις, είσαι χιτλερικός
    και χολέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΟΣ = πεμτοφαλαγγίτικος πατριωτισμός, δεξιορουφιάνοι και εφιάλτες των στοών της εβραϊκής φράξια!!! άντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή