Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

"ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: "Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ"! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ;

Η "βόμβα" στο "Εκρηκτικό Δλετίο" του Αντώνη Μυλωνάκη, πετάχτηκε υπό μορφήν παραπολιτικού σχολίου, κους-κους από τη Σοφία Παραδείση, το οποίο ομως συνέχισε ο Στέφανος Χίος! Τι ειπώθηκε λοιπόν ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους; Ότι η Περιστέρα έδωσε τα παπούτσια στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα και τον...έδιωξε από τη συζυγική στέγη, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να μένει σε άλλο σπίτι! Ο Στέφανος Χίος είπε ότι ο Τσίπρας...έφαγε παντόφλα από τη γυναίκα του Περιστέρα και ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι η...




 Υπουργός Εργασίας Αχτσιόγλου. Προφανώς το τρυφερό ενσταντανέ και τα φιλιά ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την νεαρά και ωραία υπουργό Έφη Αχτσιόγλου, ανάψαν τα αίματα στη συζυγική στέγη του πρωθυπουργού. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε από τον Στέφανο Χίο θα αναζητηθεί η νέα διεύθυνση στην οποία διαμένει ο πρωθυπουργός! Μάλιστα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος το ζήτημα είναι σοβαρό και δεν αφορά μόνον τα ενδοοικογενειακά θέματα του πρωθυπουργού, αλλά και τον ελληνικό λαό, διότι ένας Τσίπρας ο οποίος ενδεχομένως τα έχει σπάσει στην οικογένειά του και βρίσκεται σε ψυχολογική κατάσταση "σκατά" πώς είναι δυνατόν να κυβερνήσει τον τόπο. Στο σημείο αυτό ο Μάκης Βραχιολίδης υπογράμμισε ότι όσο χάλια και αν είναι ψυχολογικά ο Τσίπρας, αυτός δεν κυβερνάει, η χώρα κυβερνάτα ούτως ή άλλως από τους δανειστές!

11 σχόλια:

  1. Αντε, καιρος να του δωσουμε και εμεις τα παπουτσια στο χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δε, που θα του κάνουμε την χάρη να του δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι!
      Αυτός θέλει λαϊκό δικαστήριο τουλάχιστον, σαν αυτά που στήνανε οι ομοϊδεάτες του κάποτε και, με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας και ετυμηγορία εκτελεστικό απόσπασμα.
      Αν δεν εκτελεστούν μερικοί "πρωθυπουργοί" από δαύτους, σαν τον Τζέφρυ Τζάντ, δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι και θα συνεχίζουν να μας κάνουν τα ίδια και τα ίδια έως ότου να μας ξεκάνουν βιολογικά από το άγχος και την εξουθένωση.
      ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, δεν είναι αθώοι, ούτε και αφελείς, δεν έχει "άλλοθι" κανένας τους, ούτε και οι "συνεργάτες" τους υπουργοί και πρέπει να λογοδοτήσουν για τις προδοσίες τους κατά του Έθνους!!!

      club 21

      Διαγραφή
  2. Ψιθυριζόταν έναν χρόνο ότι "κάτι τρέχει" με αυτούς τους δύο. Από την εποχή που υπουργοποίησε την κυρία, έτσι, στο ξεκάρφωτο...
    Φήμες; Ο χρόνος θα δείξει!
    Ίσως και να είναι ακόμη μία τάση..."αποπροσανατολισμού" της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα -και κυρίως αυτά που θα επακολουθήσουν- από του ΜΑΞΙΜΟΥ!!
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, η όλη πολιτική ή και, παραπολιτική κατάσταση που επικρατεί, είναι ενδεικτική της ανικανότητας ενός απαίδευτου αμόρφωτου "πρωθυπουργού" που "κατέλαβε την εξουσία", υποσχόμενος στον ελληνικό λαό ανέφικτα πράγματα στηριζόμενος σε τερατώδη ψέμματα!!!
    (και εξακολουθεί να τα λέει,ψευδόμενος ασύστολα)

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα ψαροντούφεκο ο άχρηστος σιγά μη ξενογαμάει κιόλας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά, η Περιστέρα δεν είχε δηλώσει, αρχές του '15, πως άμα ψηφίσει μνημόνιο θα τον χωρίσει, διότι αυτή είναι αριστερή και δεν σηκώνει τέτοια; Τι; δεν κράτησε τον λόγο της; Ακόμα μαζί ητανε; ...Πέφτω απ' τα σύννεφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...πάει πέταξε το πουλί και ακριβολογώντας η..."Περιστέρα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα ρε γαμώτη μου, να μην έχουμε "οικογενειακή τραγωδία".
    Να τον πιάσει στα πράσα να τα "ραντίζει", να βγάλει το "εννιάρι" από την καπαρντίνα με τους σηκωμένους γιακάδες και τους φυτέψει από δύο στον καθένα(με ένα σμπάρο δύο τριγώνια, που λένε)
    Να ησυχάσουμε κι'εμείς...
    Τόσα ακούμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων για τα εγκλήματα τιμής από συζύγους που "λαλήσανε", χάθηκε ο κόσμος για ένα ακόμη;;;
    Την ατυχία μας μέσα, να μας προκύψει "πολιτισμένη και υπεράνω" και απλά να τον διώξει και ούτε καν ξυπόλητο...του έδωσε και τα "παπούτσια στο χέρι...!"
    Φτουυυ γκαντεμιάααα, όσο σκέφτομαι πόσο κοντά είμαστε στο να γλυτώσουμε από τον...Πινόκιο!!!

    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπαμε πως είναι άθεος, αλλά όχι κι'έτσι...
    Αυτός κοντεύει να παραβεί και τις ``Δέκα εντολές΄΄ ο π...ης!!!
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
    γράφε...
    "Ου ψευδομαρτυρήσεις"
    "Ου κλέψεις"
    "ου φονεύσεις" (έστω και ως ηθικός αυτουργός)
    "ου φθονήσεις τον πλησίον σου"
    "ου μοιχεύσεις"
    και...
    έπεται συνέχεια, σιγά μην παραβεί μόνο αυτές τις πέντε, μέχρι το '19 που θα τον "ξεπεζέψουνε".
    Αλλά τώρα μου δημιουργήθηκε μια απορία...
    Αφού είναι "παραβατικό άτομο", πως γίνεται την ΜΙΑ και ΜΟΝΗ εντολή του Σόϊμπλε, αυτή που λέει, ``ξεπούλα μας την Ελλάδα΄΄ να μην θέλει με τίποτα να την παραβεί;;;
    Και να κάθεται και "στα τέσσερα"!!!
    Ρε τον μπαγασάκο...τον Πινόκιο

    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παπάρα Πινόκιε, αφού δεν έχω τον κώλο της αχαχαχτσι-όγλου...
    γιατί ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ να μου τον "πιάνεις";;;

    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σου τον θίξαμε τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή;;
      ΣΦΥΡΙΖΑ;;;;;
      ΣΦΥΡΙΖΑ;;;;;

      Διαγραφή