Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΦΡΙΞΤΕ! ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΜΥΡΝΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ!


ένα από τα γνωστά ανθελληνικά δημοσίευματα του ριζοσπάστη 


Όλοι γνωρίζουμε το “αν δεν νικιόμασταν στην Μικρά Ασία, η Τουρκία θα...

 ήταν σήμερα πεθαμένη και μεις μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρά Ασία, μα και την επιδιώξαμε” που είχε πει ο Νίκος Ζαχαριάδης (Ριζοσπάστης, 12 Ιουλίου 1935). 
Το φύλλο αυτό δεν υπάρχει στην Εθνική ψηφιακή βιβλιοθήκη παρόλο που υπάρχει το φύλλο της προηγούμενης ημέρας της επόμενης, και όλων των υπολοίπων ημερών μέχρι το τέλος του μήνα…

Στο φύλλο της 26 Νοεμβρίου του 1929 ο ριζοσπάστης κάνει αναφορά στον Χρυσόστομο Σμύρνης, ο οποίος σημειωτέον είναι από τους ελάχιστους ορθόδοξους, που μπορεί κανείς ως Έλλην, να του βγάλει το καπέλο και να τον τιμά ως ήρωα, διότι δεν έφυγε όταν πέθαινε ο Ελληνισμός στην Μικρά Ασία (ενώ είχε την δυνατότητα) αλλά έμεινε και πέθανε. 
 
λέει το κείμενο “το πρωί της Κυριακής οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού ήχησαν πένθημα, δίνοντας το σύνθημα της γενικής κινητοποίησης: Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Αξιωματικοί, Παπάδες, στρατός, αστυνομία, πόρνες, όλο το σκυλολόι της Μπουρζουαζίας κατέκλεισε το “ιερό” ναό. Επρόκειτο να γίνει το μνημόσυνο του“εθνομάρτυρος” μητροπολίτου Σμύρνης” 
…πόρνες σκυλολόι και εισαγωγικά στο “εθνομάρτυρος”…(!) 
 
“Το μνημόσυνο του Χρυσόστομου του ΠΡΑΧΤΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ και ιδιαίτερα η καμπάνια που ξεσήκωσε η Μπουρζουαζία…” 
…πράκτορα της Ελληνικής Μπουρζουαζίας…(!) 
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το PDF σε μεγάλη ανάλυση 
 
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το PDF σε μεγάλη ανάλυση 
“Κων/πολις 23 Νοεμβρίου. Ο Τουρκικός τύπος σχολίασε ζωηρώς το μνημόσυνο του Χρυσόστομου παρατηρεί ότι η εξομάλυνσις των εκκρεμών ΕλληνοΤουρκικών ζητημάτων και ο τρόπος με τον οποίον γίνονται τα μνημόσυνα εις ολόκληρον την Ελλάδα εις μνήμην του Μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσόστομου είναι ασυμβίβαστος με την προσπάθεια της συνεννοήσεως “ 
ΔΗΛΑΔΗ οι κακοί Έλληνες που τιμούν αυτόν που πέθανε επάνω στα Ελληνικά Εδάφη, προκαλούν πρόβλημα στους καλούς Τούρκους που προσπαθούν για την ειρήνη, ασχέτως ότι μόλις έγινε πόλεμος και πήρανε τα δικά μας εδάφη… 
αυτό σας θυμίζει πρακτικές του σήμερα με την Τουρκία και το αιγαίο και την Θράκη; 
αυτό σας θυμίζει πρακτικές του σήμερα με την Μακεδονία και τους Σκοπιανούς; 

18 σχόλια:

  1. Ρε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΚΚΕ των ΕΡΠΕΤΩΝ σκυλολόι είστε εσείς . Καθάρματα Προδότες Ανθέλληνες και Ριψάσπιδες βγάζει αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ . Ένα μπουρδέλο αληταράδων και δολοφόνων είναι το κόμμα σας . Πόρνες και φλώρους έχει μόνο η ξενόφερτη αριστερά . Γ......... τους κκεδες τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτά τα φίδια τα έχουμε δίπλα μας .

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να περιμένει κανείς από ένα σκυλολόι που αποκαλούν ΚΚΕ και έχει στόχο την διάλυση της Ελλάδος ; Είναι Ντροπή σε όσους στηρίζουν αυτούς τους Λεχρίτες . Οι βρομεροί κομμουνιστές είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες και κλέφτες που έχει βγάλει η Ελλάδα . Τέτοια σκουλήκια τα πατάς μέχρι να τα λιώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίδια φαρμακερά Οχιές το κκε . Και τους Νεκρούς ακόμη βρίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι άραγε η πατρίδα τους;
    Βλέπε εδώ:

    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    Μπορεί να μας δώσει κάποιος μια απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που έγραψες το σχόλιο δώωσε μας περισσότερες πληροφορίες για τα Μιάσματα κκεδες .

      Διαγραφή
  6. Γι αυτό έκαψαν χιλιάδες εκκλησίες και σταύρωναν τους παπάδες . Γιατί μισούν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση . Συνεργάτες των Τούρκων ήταν οι Γενίτσαροι κομμουνιστές . Στην Σμύρνη πολέμησαν στο πλευρό του Κεμάλ Πασά με δύο σώματα το AVANTI και LIMPERATION και έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες [Καθημερινή - Εστία] . Το άρθρο σου Βραχιολίδη είναι άξιο συγχαρητηρίων . Πρέπει ΟΛΑ τα Ελληνόπουλα να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτά τα βρομερά υποκείμενα τους προδότες κομμουνιστές . Μάκη μην τους φοβάσαι έχεις όλο τον Χολαργό στο πλευρό σου . Ξεβράκωσε τα σκουπίδια του Παραπετάσματος . Άι σιχτίρ Τουρκο κομμουνιστές του Κεμάλ Μουσταφά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στον κομμουνιστή Λαζαρίδη που έγραψε το βιβλίο ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ και μάθαμε τι σημαίνει ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαζαρίδης πρέπει να ξέρει πολλά για τα αίσχη του ΚΚΕ και τις προδοσίες . δεν τα έχει πει όλα . Ίσως μια μέρα αποκαλύψει φρικιαστικά πράγματα για την εγκληματική δράση του ΚΚΕ στην Ελλάδα και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ TSOGLAN OGLOY ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ VIVA LA REVOLUTION . VIVA MASTOYRA KΟMANTATE TSE ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ GEVARA . ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ . VIVA ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ PUTA ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ . ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ . ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ . ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΠΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εγκληματίες κομμουνιστές είναι χειρότεροι από τους Ναζί . Δεν έχουν θέση στην Δημοκρατία οι φονιάδες μπολσεβίκοι . Να ζητήσουν συγνώμη για τα εγκλήματα τους εναντίον του Ελληνισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΚΚΕ μαζί με τον Ερντογκάν πανηγυρίζει τα 95 χρόνια από την νίκη του Κεμάλ στην Μικρά Ασία εναντίον των Ελλήνων . Ο ρόλος του ΚΚΕ το 1922 ήταν σκοτεινός και συνωμοτικός . Οι κομμουνιστές βοήθησαν τους Τούρκους να νικήσουν την Ελλάδα και μετά πήραν μέρος στις λεηλασίες των Ελληνικών περιουσιών . Η Πορνοφυλλάδα Ριζοσπάστης το λέει ξεκάθαρα ότι τσακίσανε τους Έλληνες τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς ............ Ραγιάδες μονάχα έχεις Σκυφτούς για το Χαράτσι ........... Γέμισε ο Τόπος ανθέλληνες κομμουνιστές , κλεφτρόνια συριζαίους και Γενίτσαρους Μπολσεβίκους που υπηρετούν ξένα συμφέροντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει κομμουνιστικό κόμμα . Αυτό τα λέει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο υπάρχει αδιαφορία και άγνοια ο βρομιάρης Ριζοσπάστης θα καθυβρίζει τα Ιερά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .......... ΦΟΝΙΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ....... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ........ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ......... ΜΙΑΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...... ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ............. ΦΑΣΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ........ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ........... ΤΣΟΓΛΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .......... ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ........... ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ .............. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΑΝΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή