Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο..."ΠΑΠΠΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Η Εύα Καϊλή φωτίζει το «μυστήριο» για τον ...παππού της που εκτέλεσαν οι κομμουνιστές. Δεν ήταν ο παππούς της, όπως λέει, αλλά...

ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της.

Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε, η εκτέλεση δεν έγινε στον εμφύλιο, όπως αρχικά εννοήθηκε, αλλά μέσα στην κατοχή, το 1943.

Η Εύα Καϊλή σχολίασε κάτω από ανάρτησή της:

«Το ’43 ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς μου και πατέρας 2 κοριτσιών. Δεν υπήρχε ανακρίβεια.. προκατάληψη υπάρχει & δολοφονίες χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας.. σταματάω την συζήτηση με εκείνους που δήθεν τον γνώριζαν και τον χαρακτήρισαν μάλιστα για να δικαιολογήσουν την δολοφονία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρξε..!».

Όπως αναφέρει σε κριτική του προς την Καϊλή το tribune.gr οι ανακρίβιες είναι όλες της ίδιας της Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ και ότι με αυτές, ουσιαστικά συκοφαντεί το ΕΑΜ μια και δεν υπήρξαν όλα τα μέλη του κομμουνιστές. Σημειώνει χαρακτηριστικά: 
"Τα δύο εκατομμύρια μέλη του ΕΑΜ δεν ήταν όλοι κομμουνιστές, ενώ σε περίπτωση που η κυρία Καϊλή το αγνοεί, το ΕΑΜ συνιδρύθηκε από τέσσερα κόμματα, μεταξύ των οποίων και το Σοσιαλιστικό.

Οι τέσσερις αντιπρόσωποι που ίδρυσαν το ΕΑΜ ήταν ο Λευτέρης Αποστόλου του ΚΚΕ, ο Χρήστος Χωμενίδης από το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας, ο Ηλίας Τσιριμώκος από την Ένωση Λαϊκής Δημοκρατίας και ο Απόστολος Βογιατζής από το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας. Άρα, οι σοσιαλιστές ήταν συνιδρυτές του ΕΑΜ και σε άλλες εποχές, του Ανδρέα που τόσο θαυμάζει η κ. Καϊλή, θα είχε «κατέβει από το τρένο» και μάλιστα εν κινήσει…".

1 σχόλιο:

  1. Nα που η Καιλη πωθει το Εβραιοκομμουνισμο παρ ολο το οτι είχε θυμα στην Οικογένεια της απο τον Εβραιοκομμουνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή