Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ! ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ!

Τα funds πήραν τα κόκκινα δάνεια των επιχειρηματιών και τώρα τους...

ξαφρίζουν τα μαγαζιά. Κάτι τέτοιο έγινε στο κέντρο της Αθήνας και η Ραχήλ Μακρή το καταγγέλλει με ανακοίνωσή της:
ανακοίνωση από τη Ραχήλ Μακρή
Σαν τους κλέφτες τα ξημερώματα, τα fund ξεκίνησαν τις κατασχέσεις καταστήματος. Σας είχα προειδοποιήσει. Με αποκαλέσατε γραφική, τρελή όπως κάνατε σε όσους είπαν την άληθεια και υπερασπίστηκαν το Σύνταγμα και οχι τα Μαντριά σας και τους ψευτο ηγέτες σας. Ο εφιάλτης δεν θα έχει τέλος. Ετοιμαστείτε. Το πλιάτσικο ξεκινάει. 
Δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Αρκαδίου, περίπου στις 6 το πρωί και συγκεκριμένα έξω από το κατάστημα «Borsalino», προκειμένου εκπρόσωποι ξένου fund που έχουν εξαγοράσει το δάνειο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, να κατασχέσουν το κατάστημα. Κάτι που επιχειρήθηκε άλλες δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι εκπρόσωποι του ξένου fund προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο και τελικά έσπασαν το τζάμι προκειμένου να μπουν στο κατάστημα
Στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ΣΑΟΡ και πλήθος κόσμου, που προσπάθησαν να αποτρέψουν την κατάσχεση.
Από το σημείο δεν έλειψαν τα επεισόδια καθώς οι πολίτες προσπάθησαν πολλές φορές να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ, για να προστατεύσουν το μαγαζί, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε αυτοκίνητο, τεχνικού που είχε κληθεί να τοποθετήσει συναγερμό.
Αφού προηγήθηκαν δύο συλλήψεις ο εκπρόσωπος του ξένου fund απομακρύνθηκε από το σημείο με τη βοήθεια αστυνομικής δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου