Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ LIDL ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ LIDL!

Σε μία ακόμα απαράδεκτη ρατσιστική και ανθελληνική κίνηση προχώρησε η εταιρεία των lidl κατά της κουλτούρας μας και του έθνους μας.

Η εταιρεία Lidl στο βωμό του κέρδους είναι έτοιμη να ακολουθήσει ...

οποιαδήποτε επαίσχυντη μέθοδο ώστε να αναπτύξει περισσότερο την πελατειακή της βάση αδιαφορώντας για το πόσο μπορεί να προσβάλει έναν ολόκληρο λαό με μία διαφημιστική της καμπάνια.
Τα προϊόντα «Eridanous»Τα οποία πωλούνται σε καταστήματα το Lidl σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και απαρτίζονται από μουσακά, γιαούρτι, φέτα, φυστίκια, παστίτσιο αλλά και πίτες αναφέρονται ως αυθεντικά ελληνικά προϊόντα και με κεντρική φωτογραφία στις συσκευασίες τους το πασίγνωστο εκκλησάκι της Σαντορίνης.

Η βασική λεπτομέρεια όμως βρίσκεται στο πώς απεικονίζεται αυτό το εκκλησάκι στη συσκευασία των Lidl και στα διαφημιστικά της φυλλάδια, και πως είναι στην πραγματικότητα.

Η εταιρεία αδιαφορώντας για το πιστεύω ενός ολόκληρου λαού και για τη φυσική απόδοση ενός τοπίου, αφαίρεσε τους σταυρούς από το καμπαναριό και από τον τρούλο της εκκλησίας με αποτέλεσμα να εξοργίσει ένα πολίτη ο οποίος μόλις έγινε το αντιλήφθηκε επικοινώνησε με τις ιστοσελίδα RTL, ζητώντας εξηγήσεις από την εταιρεία και στέλνοντας τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η απάντηση του Lidl ήταν η ακόλουθη «Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε θρησκευτικά σύμβολα ώστε να μην αποκλείσουμε οποιανδήποτε θρησκευτική πίστη» «Είμαστε μια εταιρία που σέβεται την διαφορετικότητα και αυτό εξηγεί και την σχεδίαση της συσκευασίας του συγκεκριμένου προϊόντος».

Ωστόσο η ερώτηση που γεννάται είναι ότι αν η εταιρεία όντως πίστευε αυτά που λέει για ποιο λόγο δεν επέλεξε έναν άλλο χαρακτηριστικό τοπίο της χώρας μας το οποίο δεν περιείχε θρησκευτικά σύμβολα όπως για παράδειγμα είναι ο Παρθενώνας που επίσης είναι παγκοσμίως γνωστός.

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή τους με αυτήν τους την πράξη βεβηλώνουν έναν Ορθόδοξο Ναό,
    τόπο λατρείας μας αδιαφορώντας για την πίστη των Ελλήνων για να κερδίσουν χρήματα. Σίγουρα δεν το έχουν κάνει αυτό για καμία άλλη θρησκεία γιατί φοβούνται τους άλλους. Τους Έλληνες Ορθόδοξους δεν τους σέβονται.Ο εισαγγελέας τι κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή