Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΚΟΝΤΟΝΗ: "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ! ΑΚΟΥΣ ΚΟΝΤΟΝΗ;"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

KΟΝΤΟΝΗ. ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκοψαν το σπίτι της οικογένειας μου,
αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες, για να γλιτώσουν τον βιασμό, οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια ...

κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνστάντια Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Γιατί; Απλοί άνθρωποι ήταν, χωρίς πολιτική δράση. Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Ξένοι εκεί, ξένοι και εδώ. Στην Ελλάδα.
Οι δικές μας ιστορικές μνήμες είναι ριζωμένες μέσα μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις εθνικές επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, τη γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται, αυτό είναι ύβρις για τους Έλληνες, και μετά την ύβρη έρχεται η νέμε-σις. Αυτή η θρασύτατη κυβέρνηση, που με εντολές ξένων ξεπουλάει την περιου-σία των Ελλήνων, δεν έχει ιδεολογία, παρά μόνο ιδιοτέλεια, ιδεοληπτικές εμμονές και πλάνο αποδόμησης και κατάλυσης του κράτους.
Όσες ηγεσίες, όμως καπηλεύτηκαν τις θυσίες των απλών αγωνιστών της Αριστεράς για ελευθερία και Δημοκρατία, παρά τον μανδύα αριστερής ιδεολογίας, ηττήθηκαν. Τα απομεινάρια αυτής της νοοτροπίας, που δεν έχουν φραγμούς και αναστολές, ασυγχώρητοι, ανιστόρητοι, αμόρφωτοι, που επιζητούν έναν νέο διχασμό αντί να καλούν για εθνική ενότητα, ομοψυχία και συμφιλίωση, θα ηττηθούν και πάλι. Στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Έγκλημα είναι η ενοχή για πράξη άδικη που τιμωρείται από τον νόμο. Εγκλήματα με ιδεολογικό μανδύα και εγκλήματα χωρίς μανδύα είναι πάντα εγκλήματα. Και αν διεπράχθη έγκλημα, πρέπει να τιμωρηθεί, χωρίς συγκρίσεις και χωρίς εξισώσεις. Αυτά, Κοντονή. Ρώτα για να μαθαίνεις.

15 σχόλια:

  1. ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΜΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΓΑΣ.
    ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.
    Παριστάνουν τα κόμματα οτι υπάρχουν διαφοροποιήσεις ΑΛΛΑ όλοι είναι UNA FATSA UNA RATSA
    ΄...Τον Απρίλιο του 2009, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία ψήφισμα με τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Συνείδηση και Ολοκληρωτισμός».
    Με το ψήφισμα καταδικάζονταν όλα τα εγκλήματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων του εικοστού αιώνα. Τόσο των φασιστικών όσο και των κομμουνιστικών. 553 ευρωβουλευτές (από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τους Φιλελεύθερους, τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους) ψήφισαν υπέρ, 44 κατά και 33 απείχαν.
    Από τους Έλληνες ευρωβουλευτές ούτε ένας δεν ψήφισε υπέρ.
    Του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν κατά.
    Της ΝΔ απείχαν επειδή «η αποτίμηση των ιστορικών γεγονότων αποτελεί αποκλειστικό έργο των ιστορικών και όχι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»!
    Έχετε καταλάβει πού ζούμε;...΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ .

      Διαγραφή
    2. Πας κομμουνιστής του Κερατά Βάρβαρος και Τουρκο Μογγόλος .

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζω αν είναι δούλεμα η όχι . Το να σου σκοτώσουν τον Πατέρα τα σκουλήκια οι αληταράδες κκεδες επειδή δεν είσαι κομμουνιστής είναι Έγκλημα διεστραμμένων κτηνανθρώπων .

      Διαγραφή
  2. Την αλήθεια είπε η Καιλή .για τον πατέρα της ότι τον δολοφόνησαν οι αληταράδες και προδότες κομμουνιστές . Ο Στάλιν και ο Χίτλερ είναι οι ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ της ανθρωπότητας . Καθάρματα και φονιάδες σαν τους κομμουνιστές δεν έχει ξαναβγάλει η χώρα . Όποιος αμφιβάλει ας διαβάσει το βιβλίο του Τάκη Λαζαρίδη Μέλους της Κ.Ε του ΚΚΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ . Αυτό που έγινε στην Ούλεν με την σφαγή 65.000 αθώων ψυχών [γυναίκες και παιδιά] από τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ του ΚΚΕ και μετά να τους πετάξουν σε πηγάδια δεν τα έκανε ούτε η Ν.Δ , ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε οι Γερμανοί Ναζιστές φίλοι του Στάλιν . Μόνο οι κομμουνιστές ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΙΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ.ΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ,ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά μας είναι άνεργα και τα αποβράσματα οι αριστεροί τρώνε με χρυσά κουτάλια .

      Διαγραφή
  4. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι περισσότεροι Βολευτές είναι Ανθέλληνες . Τα εγκλήματα των κομμουνιστών δεν τα έχει κάνει κανείς . Άλλο το ένα άλλο το άλλο . Στην Ούλεν το 1944 το ΚΚΕ έσφαξε 65.000 γυναίκες και παιδιά με μπαλντάδες και τσεκούρια και τους πέταξε σε πηγάδια . Αυτά τα φρικιαστικά εγκλήματα λίγοι τα θυμούνται και ελάχιστοι γράφουν άρθρα η σχόλια γιατί οι περισσότεροι φοβούνται και την σκιά τους . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιον βρομο κομμουνιστή βλέπω μπροστά μου θολώνει το μυαλό μου .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    2. Η Ν.Δ δεν έσφαξε κανέναν με τσεκούρια και μπαλτάδες ούτε βίαζε νεκρές γυναίκες όπως οι αλήτες κκεδες .

      Διαγραφή
  6. Οι κομμουνιστές στην κατοχή ήταν Μαυραγορίτες , Δοσίλογοι και φονιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τους κομμουνιστές μας χωρίζει Άβυσσος . Το 1944 0 τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου τους Ξεπάτωσε στο Σύνταγμα με τα Δεκεμβριανά και στου Μακρυγιάννη η Ιερή Φρουρά των Αθηνών , η Ελληνική Χωροφυλακή , τσάκισε τους συμμορίτες του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΙΣΟΣ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε καμία Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα . Και στην Ελλάδα πρέπει να τεθεί εκτός Νόμου . Έτσι και αλλιώς άχρηστοι είναι και προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή