Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ! ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΘΡΟ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"! ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ". ΒΙΝΤΕΟ.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα αγοράκι περίπου 3 ετών έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε βόθρο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κορινθία.

«Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλα τα παιδιά που είναι εδώ και δεν...

μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε αυτό το κακό.Το φρεάτιο ήταν ανοιχτό γιατί γίνονταν εργασίες και κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο παιδί κατευθύνθηκε προς την πόρτα της εξόδου και έτρεξαν κάποια άτομα να το προστατεύσουν για να μην βγει στον δρόμο γιατί περνούσε μία νταλίκα. Εκείνη η στιγμή ήταν που το αγοράκι διέφυγε της προσοχής και έπεσε στο φρεάτιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε αυτό το κακό», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Αμέσως μετά την πτώση του του νηπίου στο ανοιχτό φρεάτιο, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να το απεγκλωβίσει, ωστόσο το αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του

Για το θάνατο τ ου νηπίου η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις. Συγκεκριμένα συνέλαβε την υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες συνοδούς των παιδιών και τους δύο άνδρες που άδειαζαν εκείνη τη στιγμή τη δεξαμενή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού:



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου