Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΤΖΑΚΣΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

Ερώτηση δημοσιογράφου στον γνωστό αμερικανό ηθοποιό Τζόναθαν Τζάκσον:
- Γιατί γίνατε Ορθόδοξος;
- Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό... θα χρειάζονταν μέρες ή μήνες για να...

τους καταγράψω. Αγαπώ όμως τα πάντα γύρω από την Ορθόδοξη Πίστη: την ομορφιά, την ταπεινότητα, την ευλάβεια και τον ασκητισμό. Την αγάπη για τους εχθρούς σου και το πώς τιμά την Μητέρα του Θεού. Μου αρέσει ο μυστικισμός και η μυστηριακή άποψη για τον κόσμο. Μου αρέσει επίσης η μοναστική ζωή της Εκκλησίας και το πώς αγκαλιάζει τον γάμο ως ένα ιερό μυστήριο. Το πώς προσευχόμαστε στην Αγία Τριάδα και το πώς πορευόμαστε μέσω των Εορτών της Εκκλησίας, κατά τη διάρκεια του έτους. Αγαπώ τους Αγίους και τη μεσολάβησή τους. Η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει παραμείνει συνεπής στη διδασκαλία της από την εποχή του Χριστού και των Αποστόλων. Για μένα, είναι το πολύτιμο Μαργαριτάρι, επειδή μπορεί κανείς μέσω αυτής να προσεγγίσει τον Χριστό εν πνεύματι και αληθεία.
(Ο Τ. Τζάκσον ήταν "αδογμάτιστος Προτεστάντης", και η ιταλίδα σύζυγός του Ρωμαιοκαθολική. Βαπτίσθηκαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί μαζί με τα τρία παιδιά τους, το 2012. 

πηγή: Εκκωφαντική Σιωπή

1 σχόλιο:

  1. Και εμείς εδώ έχουμε την κυρά Τασία, εκείνη την απίθανη που πετάει στα σκουπίδια εικόνες της Παναγιάς μας, την...πώς την λένε;
    Τον Ζουράρι και τον Φίλη, τον Τσίπρα που δεν βάπτισε τα παιδιά του για να μην τα..."μολύνει", τον ξερόλα και παγκοσμίως άγνωστο Κυρίτση και γενικώς, όλο τον συρφετό των ΣΦΥΡΙΖαίων, όπως κάποιους "προέδρους" συλλόγων...!
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή