Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΔΑΡΒΙΝΙΣΤΕΣ!

Συνέχεια ακούμε διαφορετικές φανταστικές υποθέσεις και τυχάρπαστες ερμηνείες! Συνέχεια λένε ψέμματα και κοροϊδεύουν τον κόσμο και μάλιστα χωρίς καθόλου αποδείξεις. Και για να δείτε τις πονηρές απάτες τους για να αποδεχθούνε σαν αφελείς οι άνθρωποι την ψεύτικη αυτή θεωρία, λένε σε κάθε χώρα ότι δήθεν ο “πρώτος άνθρωπος” βρέθηκε εδώ στην δικιά τους χώρα! Τα ίδια ακριβώς λένε στην Ιταλία και σχεδόν σε όλο τον κόσμο! Και συνέχεια ψευδώς λένε: ο πρώτος άνθρωπος βρέθηκε στην Κίνα, όχι ο άλλος λέει στην Αραβία, ...όχι στην Ευρώπη, ...στην Αφρική, ...οι άλλοι σε άλλες δικές τους χώρες και δεν συμμαζεύεται και...

δεν παλεύεται τόση πολύ σχιζοφρένεια τους πια! Και μία από τις αποδείξεις ότι πρόκειται περί απάτης είναι εάν είχε δήθεν δημιουργηθεί στην Κρήτη ...ο πρώτος άνθρωπος πριν εκατομμύρια χρόνια τότε πως έμαθε από τότε για την επιστήμη της ναυσιπλοΐας και εξαπλώθηκε από τότε στον κόσμο, όταν έχουμε βάσιμες και βασικές επιστημονικές ενδείξεις και αποδείξεις ότι πρωτοξεκίνησε η επιστήμη της ναυσιπλοΐας και γενικά η ναυσιπλοΐα πριν (μόνο) από χιλιάδες χρόνια π.Χ.;;
Άλλη απόδειξη είναι ότι ενώ έχουν “αλώσει” την Κρήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλοι οι διεθνείς επιστήμονες και διεθνείς ιστορικοί (όπως ο αρχαιολόγος Έβανς κ.α.) από όλο τον κόσμο και δεν έχουν βρει το παραμικρό ειδικά σε αυτό το θέμα, “βρέθηκαν” δύο φανατικοί δαρβινιστές, κρητικοί στην καταγωγή και υποστήριξαν όλο αυτό το ψευδές παραμύθι για να ευλογήσουν τα “γένια” τους!

Στο επόμενο e-mail (που αμέσως) θα σας στείλω και το εμπεριστατωμένο άρθρο και μελέτη:
"ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ" - ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
(Βεβαίως αυτό το αποδεικτικό άρθρο και μελέτη έχετε την άδεια να το δημοσιεύσετε και να το επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε!)

Με 17 αποδεικτικά επιχειρήματα εναντίον της πλάνης και της απάτης της ψευτοθεωρίας της εξελίξεως.
(Σαφέστατα υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα περισσότερα επιχειρήματα, περισσότερες επιστημονικές έρευνες, στοιχεία, μελέτες, μαρτυρίες, πειράματα και αποδείξεις εναντίον της μεγάλης πλάνης και απάτης των δαρβινιστών και ψευτοεξελικτικών και εάν θελήσετε πολύ ευχαρίστως επίσης να σας τα στείλω και αυτά με e-mail !)

Εάν υπάρξει η οποιαδήποτε απορία, πρόβλημα, ερώτημα ή θελήσετε να ζητήσετε περισσότερες απαντήσεις, θα σας παρακαλέσω να μου στείλετε κάποιο e-mail και ευχαρίστως να το συζητήσουμε και να σας απαντήσουμε.

Σας Ευχαριστώ πολύ!

ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ

1. Η μεγαλύτερη απόδειξη απάτης της θεωρίας της εξελίξεως είναι ότι ποτέ δεν κατάφεραν οι χημικοί επιστήμονες στα εργαστήρια να ενώσουν και να καταφέρουν να γίνει σύλληψη, με εξωσωματική γονιμοποίηση μεταξύ σπερματοζωαρίου ανθρώπου και πιθήκου, όσες φορές το επιχείρησαν αυτό! Γνωρίζουμε ότι παρόλο τις διαφορές που υπάρχουν στις ράτσες των ζώων αυτά καταφέρνουν να συλλάβουν, π.χ. παρόλο την μεγάλη διαφορά στις ράτσες των σκυλιών όπως πιτ μπούλ, ή ντόπερμαν με πεκινουά ή κανίς, αυτά καταφέρνουν να «συλλάβουν» και να εγκυμονήσουν, όπως επίσης και το γαϊδούρι με το άλογο, μπορούν να συλλάβουν τα θηλυκά και να κυοφορήσουν το μουλάρι κ.ο.κ., Οι εξελικτικοί ποτέ όσο και αν ακούγεται αρρωστημένο δεν κατάφεραν στα εργαστήρια να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση των σπερματοζωαρίων πιθήκου και ανθρώπου, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους!

2. Ο Δαρβίνος ήταν περιηγητής και φυσιοδίφης, που σημαίνει ότι την θεωρία της εξελίξεως (ορθώς λέγεται «θεωρία» εφόσον δεν αποδεικνύεται απόλυτα πρακτικά!) την σχεδίασε από «μυαλού» και από εντυπώσεις δικές του, χωρίς ποτέ να ασχοληθεί με την θεωρία της εξελίξεως στα επιστημονικά εργαστήρια. Εν αντιθέσει με τον Δαρβίνο ο Λουί Παστέρ ο γνωστός διακεκριμένος επιστήμονας Γάλλος χημικός, ασχολήθηκε με την θεωρία της εξελίξεως, και προσπάθησε να την αποδείξει στα χημικά εργαστήρια του, και τελικά ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει ...”αυτόματη” γέννηση! και απέδωσε την δημιουργία του ανθρώπου στον Θεό.

3. Γιατί στο πρόσωπο της γυναίκας δεν φυτρώνουν γένια και μουστάκια όπως του άνδρα; Ενώ αυτό δεν συμβαίνει καθόλου μεταξύ των αρσενικών και θηλυκών πιθηκοειδών, που φυτρώνουν σε όλο το πρόσωπο και σε όλο το σώμα τους τρίχες! όπως επίσης δεν συμβαίνει και μεταξύ των αρσενικών και θηλυκών ζώων εκτός του ανθρώπου που πολλές φορές δυσκολεύεται όταν βλέπει κάποιο ζώο να αναγνωρίσει εάν είναι θηλυκό ή αρσενικό από την ομοιότητα τους! Πόσο άσχημη και αστεία θα φαινόταν η γυναίκα αν φύτρωναν γένια και μουστάκια στο πρόσωπό της, δεν θα ήταν καθόλου επιθυμητή στον άνδρα. Ποιός το κανόνισε αυτό; Η φύση που δεν έχει νοημοσύνη για να δημιουργήσει ή ο μέγας καλλιτέχνης και Παντοδημιουργός Θεός; Σαφέστατα ο Θεός.

4. Αναφέρανε οι εξελικτικοί ότι τα αρχαία ανθρωποειδή είχαν το 1/3 του ανθρώπινου εγκεφάλου και γι’αυτό δεν είχανε τις δυνατότητες που έχουν οι σημερινοί άνθρωποι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσουν την έλλειψη οποιασδήποτε δημιουργικότητας των ανθρωποειδών στα προϊστορικά χρόνια. Λέγεται ότι όποιο ζώο έχει πιό μεγαλύτερο εγκέφαλο είναι και πιό έξυπνο. Λάθος! η θεωρία δεν ευσταθεί. Ο ελέφαντας έχει 4 φορές μεγαλύτερο εγκέφαλο από τον άνθρωπο, αλλά σαφέστατα και ασύγκριτα δεν είναι καθόλου έξυπνο σαν τον άνθρωπο. Επίσης η γυναίκα έχει περίπου 10% μικρότερο εγκέφαλο από τον άνδρα και όμως η γυναίκα δεν υστερεί πνευματικά σε κανένα σημείο από τον άνδρα! Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι το μέγεθος του εγκεφάλου εξαρτάται μόνο από το μέγεθος και την δυναμικότητα όλων των μυών του σώματος. Και ακόμα φαίνεται στους επιστήμονες ένα μεγάλο μυστήριο πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει τόσο ασύγκριτη υψηλή ευφυΐα και νοημοσύνη, που μπορεί να κάνει και να δημιουργήσει σχεδόν ότι θέλει, σαν ένας μικρός θεός επί γης!

- (Επιπρόσθετο) Αναφέρανε κάποιοι για να δικαιολογηθούνε για την ασύγκριτη μεγάλη ευφυΐα του ανθρώπου και του ανθρώπινου μυαλού και εγκεφάλου εν σχέση με όλα τα ζώα στον κόσμο, με την θεωρία ότι γι’ αυτό μόνο ...ευθύνονται οι στενές συνάφειες μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων και νευρώνων στον άνθρωπο! 

Απαντήσεις στην (μόνο) θεωρία αυτή:
1) Η θεωρία αυτή (έως τώρα) δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική απόδειξη ότι ο άνθρωπος εν σχέση και σύγκριση με όλα τα ζώα στον κόσμο, έχει πιό στενές συνάφειες μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων και νευρώνων μεταξύ τους, παρ-όλες τις συνολικές επιστημονικές ανακαλύψεις, εξερευνήσεις και επιστημονικά πειράματα που έχουν γίνει στον ανθρώπινο εγκέφαλο, πουθενά δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο!
2) Ακόμα και αν δεχόμασταν την θεωρία αυτή ότι ο άνθρωπος έχει πιό στενές συνάφειες μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων και νευρώνων, αυτό σε κανένα σημείο δεν αποδεικνύει ότι από αυτό και μόνο το γεγονός μπορεί να είναι εξυπνότερος και καθόλου να δικαιολογεί την ασύγκριτα μεγάλη ευφυΐα του που έχει εν σχέση με όλα τα ζώα στον κόσμο. Απόδειξη: Πρώτον οι νέες στενότερες συνδέσεις-“συνάφειες” μεταξύ των τηλεφωνικών γραμμών που έχουν γίνει έως και πρόσφατα από όλους τους τεχνικούς σε όλο τον κόσμο, βοηθάνε το τηλεφωνικό σήμα να πηγαίνει ακόμα πιο γρηγορότερα μεταξύ των τηλεφωνικών γραμμών και συσκευών, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτές γίνονται και ...πιό “έξυπνες” οι τηλεφωνικές γραμμές!
Δεύτερη απόδειξη. Οι νέοι πιό γρήγοροι και ταχύτεροι επεξεργαστές στους υπολογιστές-computers, tablets, smartphones, κ.α. (Όπως π.χ. οι νέοι επεξεργαστές έβδομης ή όγδοης γενειάς της γνωστής εταιρίας Hardware κατασκευών Intel) Στους νέους επεξεργαστές έβδομης ή όγδοης γενειάς, για να είναι ακόμα πιό γρήγοροι αυτοί οι νέοι επεξεργαστές από τους προηγούμενους, στις νέες “γενιές” (όπως τους έχουν ονομάσει από την εταιρία Intel) οι συνάφειες-συνδέσεις μεταξύ των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων τους, κ.α. τις φτιάχνουν οι τεχνικοί τους με ακόμα πιό στενές συνάφειες-συνδέσεις μεταξύ τους, ώστε να επιτύχουν ακόμα πιό γρήγορες ταχύτητες (αποτελεσμάτων) στους νέους επεξεργαστές. Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι αυτοί οι νέοι πιό γρήγοροι επεξεργαστές των υπολογιστών-computers, tablets, smartphones, κ.α. ότι έτσι δήθεν γίνονται πιό “έξυπνοι”! Πιό γρήγοροι γίνονται, όχι αποδεδειγμένα όμως πιό “έξυπνοι”! Αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιοι οι τεχνικοί κατασκευαστών των επεξεργαστών των νέων πιό γρήγορων γενεών! Εξηγώ ακόμα πιό καλύτερα στην συνέχεια.
Τρίτη απόδειξη: Ένας μαθητής που μπορεί μία πολύ δύσκολη άσκηση να την λύσει σε τρείς ώρες και πιό αργά από έναν μαθητή που θα την έχει λύσει την ίδια άσκηση σε δύο ώρες με το ίδιο αποτέλεσμα και ίδια λύση με τον άλλο μαθητή. Δεν τον κάνει αυτόν τον μαθητή πραγματικά πιό έξυπνο από τον άλλο μαθητή. Γιατί η πιό γρήγορη ταχύτητα είναι ένα χαρακτηριστικό της μεγάλης ευφυΐας, όχι όμως η (πραγματική) ουσία της υψηλής ευφυΐας! 
Π.χ. ο ιδιοφυής επιστήμονας Άλμπερτ Αϊνστάϊν (όπως και πολλοί άλλοι επιστήμονες) δεν φημιζόταν για την γρήγορη και ταχύτερη επίλυση των φυσικό-μαθηματικών ασκήσεων. Όμως δεν σημαίνει καθόλου ότι οι άλλοι ταχύτεροι επιστήμονες στην επίλυση των ασκήσεων από αυτόν ήταν πιό έξυπνοι από τον Αϊνστάϊν ή και από όλους αυτούς τους συγκεκριμένους υψηλά ιδιοφυείς επιστήμονες !

5. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ; (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ;) ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.
Και το κρανίο που βρήκανε δεν αποδεικνύει τίποτα, μπορείς να φτιάξεις ένα ψεύτικο κρανίο και οστά με οργανικά υλικά τις εποχής εκείνης, και να το θάψεις όπου θέλεις! και να ξεγελάσεις ακόμα και τα τέστ ραδιοχρονολόγησης, το έχουνε κάνει ήδη κάτι απατεώνες με έργα τέχνης, και ένας dealer παλαιών εγγράφων στην Αμερική, ότι θέλεις φτιάχνεις, το χρονολογείς όπως θέλεις.
Επίσης πάλι θα πώ ότι υπάρχουν προβλήματα με τις χρονομετρήσεις. Πολλές φορές έχουν πεί ότι η μέθοδος που πραγματοποιείται από τους διάφορους γιά την χρονομέτρηση των αντικειμένων είναι λανθασμένη και βγάζει σε άλλα συμπεράσματα!

6. Επίσης όλες τις αποδείξεις πλάνης και ανατροπές της θεωρίας της εξελίξεως, μπορείτε να βρείτε και στο βιβλίο του επιστήμονα φυσικού Ιωάννου Κωστώφ «ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ  Ή πως οι εξελικτικοί ελίσσονται, γιά να πείσουν ότι τα είδη εξελίσσονται.».

Καθώς και αποδείξεις περί πλάνης και ανατροπές της ψευτοθεωρίας της “εξελίξεως”  και στα βιβλία του επιστήμονα Αποστόλου Χρ. Φράγκου, μέλους των A.I.A.A., A.G.U., A.M.S. 
1) «ΕΞΕΛΙΞΗ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;» 
2) (η νέα περίπτωση απάτης του) «Αρχαιοπτέρυξ.»  
3) «Η μυθολογία της σύγχρονης μυθολογίας». 
4) «Από τον πίθηκο;;! Τα επιστημονικά στοιχεία γιά την (ψεύτικη) θεωρία της εξελίξεως». 
5) «Η συνωμοσία τής σιωπής». 

Και στα επιστημονικά βιβλία των επιστημόνων ιατρών, 
του Dr. Willem Ouweneel. «δημιουργία ή εξέλιξη;»
του Dr. D. Gish. «Εξέλιξις. Τά απολιθώματα λένε όχι!»
και του Dr. W. A. Criswell. «Τό μεγάλο ψέμα».

7. Αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καθόλου καμία θεωρία της εξελίξεως. Δεν υπάρχει ούτε ένας ενδιάμεσος σκελετός μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Επίσης θα έπρεπε να είχαν ανακαλύψει εκατομμύρια ενδιάμεσους μεταβατικούς-"εξελικτικούς" σκελετούς μεταξύ των ζώων εάν υπήρχε η ψευτοθεωρία της εξελίξεως. Κι’ όμως δεν υπάρχει ούτε ένας σκελετός, ούτε δείγμα! Διότι αυτό μπορεί άνετα να το χαρακτηρίσουμε ως ανακάλυψη ενός νέου εξαφανισμένου είδους και καμίας εξέλιξης κανενός ζώου και ανθρώπου!
Ακόμα και αν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν την θεωρία αυτή των εξελίξεων άνευ αποδείξεων, μπορούν να μας πουν εάν υπάρχουν μεταξύ σκύλου και γάτα συνδετικοί εξελικτικοί σκελετοί; από τους μικροοργανισμούς μέχρι και τους δεινοσαύρους; ενώ θα έπρεπε να υπήρχαν δισεκατομμύρια εξελικτικοί σκελετοί και όμως δεν ανακάλυψαν ούτε ένα…!  Επίσης σε πολλά άλλα όντα υπάρχουν καθόλου διάφοροι ενδιάμεσοι σκελετοί που να δείχνουν ότι εξελίχθηκαν μεταξύ τους;;  Η απάντηση είναι κανένα και καθόλου !

8. Oι απόψεις που δεν μπορούν να ελεγχθούν με παρατήρηση, δεν λένε απολύτως τίποτα. 
Και οπωσδήποτε, δεν είναι επιστήμη! 
Η εξέλιξη, είναι ένα φιλοσοφικό αίτημα, που ποτέ δεν έχει γίνει αντικείμενο επιστημονικής παρατήρησης. 
Ποτέ κανείς δεν παρακολούθησε τη γένεση του σύμπαντος, τη γένεση της ζωής, τη μετατροπή ενός ψαριού σε αμφίβιο, ή πιθήκου σε άνθρωπο. 
Ποτέ κανείς δεν έγινε μάρτυρας της παραγωγής ενός νέου είδους σε μια ταξινομικά υψηλότερη κατηγορία με την επιλογή των μεταλλάξεων. 
Άρα, η εξέλιξη είναι επιστήμη ή πίστη;;;
Η πίστη στη θεωρία της εξέλιξης είναι κάτι το τέλεια παράλληλο, με την πίστη στη δημιουργία.
Μέχρι σήμερα, ούτε η μια, ούτε η άλλη, κατέστη δυνατό ν' αποδειχθεί επιστημονικά. 
[Matthews, Βρετανός εξελικτικός βιολόγος].

9. Δεν υπάρχει κανένα κείμενο ή λόγο του Δαρβίνου για εξέλιξη του ανθρώπου από τον πίθηκο. Ο Δαρβίνος δεν είπε ούτε ότι ο ίδιος είναι πίθηκος ούτε κανένας άνθρωπος.
Το ότι ο Δαρβίνος δεν έχει υποστηρίξει τέτοια πράγματα (καταγωγή ανθρώπου από πίθηκο), το γνωρίζω από βιολόγο, που όπως ισχυρίστηκε έχει μελετήσει τον Δαρβίνο.
Για τα υπόλοιπα υπάρχουν οι μηδενιστικοί διάλογοι τύπου Σωκράτη, π.χ. Αν δεν είπε ο Δαρβίνος ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε από τον πίθηκο, τότε ποιος το είπε; Έχετε δει ποτέ εξέλιξη; Η εξέλιξη που παρατηρήσατε πως έγινε; Ποιος ήταν αυτόπτης μάρτυς; κτλ. οπότε καταλήγουμε στην απορία και την ειρωνεία, ή στο trolling.

10. Υπάρχει ένας φυσικός νόμος, που έχει επαληθευτεί μαθηματικά και λέει ότι όλο το σύστημα οδηγείται σε αύξηση της εντροπίας ή αλλιώς της αταξίας (2ος νόμος θερμοδυναμικής). Αυτός ο νόμος όχι μόνο δεν μπορεί να συμβαδίσει με την θεωρία της εξέλιξης, αλλά αντίθετα την διαψεύδει τελείως.
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αυτόν, όλα βαίνουν προς την πλήρη ισοπέδωση, π.χ. αν έχουμε ένα σπίτι και το αφήσουμε χωρίς συντήρηση, τότε η φυσική πορεία είναι η εξής: Η αυλή θα χορταριάσει, οι τοίχοι θα μουχλιάσουν, θα υπάρξουν ρωγμές, τελικά το σπίτι θα πέσει και μετά από πολλά χρόνια δεν θα ξεχωρίζει κανείς ότι κάποτε υπήρχε σπίτι, θα έχει γίνει ένα με την γη και το χώμα, αυτό λοιπόν είναι μη αντιστρεπτή διαδικασία (αύξηση εντροπίας), η αντίστροφη πορεία δηλαδή, από το χώμα να δημιουργήσω σπίτι, απαιτεί ενέργεια (εκτός συστήματος) και βούληση, δηλαδή η διαδικασία μείωση της εντροπίας (αταξίας) του συστήματος δεν αποτελεί φυσική τάση. Έτσι λοιπόν, το να ισχυριστεί κανείς, ότι από απλούς οργανισμούς εξελίχθηκαν πολυσύνθετοι οργανισμοί και όλη αυτή η ποικιλία μορφών ζωής δεν στέκει λογικά.
Σε όλο το σύμπαν και όχι μόνο για την γη, υπάρχουν πάρα πολλοί ήλιοι σαν τον δικό μας και πολλοί πλανήτες που δέχονται ακτινοβολίες, όπως και ο δικός μας. Εξάλλου το φαινόμενο μετατροπής της πυρηνικής ενέργειας σε ακτινοβολία και μετά σε θερμική ενέργεια είναι μια διαδικασία αύξησης της εντροπίας. Η ενέργεια είναι ίδια ποσοτικά, αλλά υποβαθμίζεται ποιοτικά, ενώ η παραγωγή χημικής ενέργειας (ποιοτικά ανώτερης μορφής ενέργειας), μέσω της φωτοσύνθεσης, μειώνει την εντροπία και προϋποθέτει την ύπαρξη ζωής και μηχανισμού. Από ένα κλειστό σύστημα (νεκρό σύμπαν χωρίς ζωή), είναι αδύνατο να εξηγηθεί η δημιουργία ζωής, μέσω της φυσικής τάσης, της αύξησης της εντροπίας, που απλά θα κατέληγε σε αύξηση της μορφής της θερμικής ενέργειας. όταν λέω Ενέργεια εκτός συστήματος και βούληση, δεν εννοώ φυσικά την θερμική ενέργεια, που είναι το τελικό αποτέλεσμα της φυσικής τάσης, αλλά υπονοώ την Θεϊκή παρέμβαση, που δεν αποτελεί κομμάτι και υποσύνολο της κτιστής δημιουργίας. 

Σίγουρα θα κούρασα με την πολυλογία, αλλά αυτή την διευκρίνιση την θεώρησα αναγκαία.

11. Είναι φανερό, ότι γιά να δεχθεί κανείς τη Δημιουργία, χρειάζεται πολύ μεγάλη πίστη! 
Αλλά και η παραδοχή της εξέλιξης, απαιτεί ένα πάρα πολύ περισσότερο σημαντικό στοιχείο... πίστης! 
"...όλη η ενέργεια και η ύλη του σύμπαντος κάποτε ήταν συγκεντρωμένες σε μιά 'πρωτοπλασματική σφαίρα' [plasma ball] ηλεκτρονίων, πρωτονίων και νετρονίων, που κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να φαντασθεί από πού προήλθε και αν όντως αυτή υπήρχε! 
Αυτό το τεράστιο κοσμικό αυγό κάποτε έσκασε. Και σήμερα, μερικά δισεκατομμύρια χρόνια αργότερα, ζουν άνθρωποι με έναν εγκέφαλο που ζυγίζει τρία πάουντ με 12 δισεκατομμύρια νευρόνια που το καθένα ενώνεται με περίπου 10 χιλιάδες άλλα νευρόνια, στην πιό περίπλοκη διάταξη ύλης, που μπορεί να φαντασθεί ο άνθρωπος. Υπάρχουν έτσι στον ανθρώπινο εγκέφαλο 120 τρισεκατομμύρια συνδέσεις!.." 
Τότε, το τί είμαστε και πώς ήλθαμε στο είναι, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις ιδιότητες που ενυπάρχουν στα ηλεκτρόνια, πρωτόνια και νετρόνια. 
Ε!!! Γιά να γίνει αυτό πιστευτό, απαιτείται μιά τρομερά μεγάλη πίστη....!!! 
Άρα, η θεωρία της εξέλιξης δεν είναι ούτε λιγότερο θρησκεία, ούτε περισσότερο επιστήμη, απ' ό,τι η άποψη περί Δημιουργίας! 
Το ζήτημα είναι ποιός διαθέτει περισσότερες ενδείξεις για την πίστη του!

12. Αν διαβάσετε ένα απλό βιβλίο βιολογίας και γνωρίζετε από τα μαθηματικά μόνο την θεωρία των πιθανοτήτων θα καταλήξετε πως η εξέλιξη δεν έχει καμιά πιθανότητα ισχύος και πως αποτελεί το πιο σύντομο επιστημονικό ανέκδοτο. Αν κάποιος αναρωτηθεί πως γιατί ακόμη το συζητούν σε διάφορα επιστημονικά πηγαδάκια η απάντηση είναι: γιατί προβάλλονται πάντα οι απόψεις που προωθούν την αθεϊα. 
Χωρίς αμφιβολία, οι συγκεκριμένοι άπιστοι και υλιστές επιστήμονες, προτιμούν να πιστεύουν σε μιά υλιστική, φυσιοκρατική εξήγηση της προέλευσης της ζωής. 
Έτσι έφτιαξαν την "φάμπρικα" της θεωρίας της εξέλιξης που με πολύ επιτήδειο τρόπο την συνδύασαν με την ανθρωπιστική φιλοσοφία. Και το όλο αυτό σύστημα το έντυσαν με τον όρο “επιστήμη”. Έτσι το “προϊόν”, μιά “μη-θεϊστική θρησκεία”, με την εξελικτική φιλοσοφία σαν πιστεύω της, κάτω από το προσωπείο επιστήμης, έγινε ανεπίσημη, αλλά αναγνωρισμένη, θρησκεία!
Για το θέμα της εξέλιξης είχε γίνει μια εκπομπή στην ΕΤ-3 από τον κ. Τριανταφυλλίδη (αν δεν κάνω λάθος με το όνομα του δημοσιογράφου) με προσκεκλημένους δύο Έλληνες γιατρούς καθηγητές πανεπιστημίου και έναν βιολόγο από το ΜΙΤ της Αμερικής. Η εκπομπή έκλεισε με την ατάκα των επιστημόνων : "Τα πάντα εν σοφία εποίησας Κύριε"  Ψάξτε να βρείτε την εκπομπή. 
Πρώτη φορά έχω ακούσει τέτοια επιχειρήματα.

13. Για να ακούσουμε τί μας λένε οι πιο γεροί υποστηρικτές και ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι στη θεωρία της (απάτης της) εξέλιξης: 

- Η εξέλιξη της ζωής στην ιστορία της γης, είναι τόσο αποδεδειγμένη και τεκμηριωμένη, όσο είναι δυνατό να τεκμηριωθούν γεγονότα, που δεν μπορούν να γίνουν πιά αντικείμενο παρατήρησης. Θ. Ντομπζάνσκι Science,Vol.127, p. 1091 

- Μερικοί φαντάζονται ότι η αδιάκοπη επανάληψη ενός αναπόδεικτου ισχυρισμού που αντιπαρέρχεται δυσκολίες με ελαφρότητα, και η υπεροπτική στάση απέναντι εκείνων που δεν μετακινούνται εύκολα από τη θέση τους, γιά να πάνε κάθε φορά με τη μόδα που επικρατεί στην επιστήμη, προσδίνουν στο “δόγμα” [της εξέλιξης], επιστημονική απόδειξη.
Είναι, όμως, αλήθεια, ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει παραγάγει ένα νέο είδος ή γένος, με την μακρομετάλλαξη.
Εξ ίσου αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έχει παραγάγει ούτε ένα είδος, ούτε και με την επιλογή μικρομεταλλάξεων. R.B. Goldschmidt Ref. 2, p 94

- Ο δαρβινισμός δεν είναι επιστήμη. Μακμπεθ American Biology Teacher 1976 p. 496 

- Η θεωρία της εξέλιξης βρίσκεται έξω από τα όρια της εμπειρικής επιστήμης, αλλά δεν είναι αναγκαία λανθασμένη, αφού κανείς δεν μπορεί να επινοήσει τρόπους να την ελέγξει! 
L. C. Birch and P. R. Ehrlich, Nature, Vol. 214, p. 349 

- Ότι η εξέλιξη έλαβε χώρα, μπορεί ν' αποδειχθεί επιστημονικά μόνο με την ανακάλυψη απολιθωμένων καταλοίπων απο αντιπροσωπευτικά δείγματα των ενδιαμέσων εκείνων τύπων, που με βάση έμμεσες μαρτυρίες, μας τους έχουν παραστήσει και μάλιστα με τρόπο αξιωματικό, σαν να ήταν δεδομένο. 
Με άλλα λόγια πρέπει να μας δοθεί από τα στοιχεία του “αρχείου απολιθωμάτων” μιά όντως αποφασιστική μαρτυρία υπέρ της εξέλιξης. 
W. LeGrosClark Discovery, p. 7

Εξελικτικός ειδικός στους ιχθύες λέει:
- Οποιεσδήποτε ιδέες κι αν έχουν οι αυθεντίες για το θέμα “πνευμονοφόρα ψάρια”, και αυτά, και όπως κάθε άλλος κύριος κλάδος ψαριών που γνωρίζω, έχουν στερεά βασισμένη την προέλευσή τους στο τίποτε....πολύ συχνά σκέπτομαι σε τί δύσκολη θέση θα βρισκόμουν, αν ήμουν υποχρεωμένος να αποδείξω την οργανική εξέλιξη σε κάποιο δικαστήριο. 
Μέχρι τώρα παρά τους υπεραισιόδοξους ισχυρισμούς μερικών δεν γνωρίζομε τη μηχανική της εξέλιξης, ούτε είναι πιθανό να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή με τις κλασικές μεθόδους της παλαιοντολογίας και της βιολογίας, και δεν θα προωθείτε το ζήτημα αυτό με διακηρύξεις: “Ο δαρβίνος είναι ο θεος και κατά συνέπεια εγώ είμαι ο προφήτης του”! 

Φαντασιοκοπήματα λέει ο Errol White τους... προγόνους και τις μεταβατικές μορφές που "γέννησε" το αρχείο απολιθωμάτων". 

Και το χειρότερο; Ένας επιστήμονας, θιασώτης της εξέλιξης, ομολογεί ότι όσοι πιστεύουν στην εξέλιξη έχουν φτάσει στο κατάντημα των μουσουλμάνων!
E. White, Procedings Linnaen Society of London, Vol. 177, p. 8

14. Άρα όλα τα είδη που ζουν στο ίδιο περιβάλλον, θα έπρεπε λόγω εξέλιξης χιλιάδων ή εκατομμυρίων χρόνων όπως λένε κάποιοι, να είχαν ταυτιστεί ή να μοιάζανε εκπληκτικά μεταξύ τους, μιας και ο σκοπός είναι η προσαρμογή στο κοινό (ίδιο) περιβάλλον που ζούνε. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην πράξη. Όταν λέμε εξέλιξη εννοούμε εξέλιξη, ποιός ο λόγος να περιορίζεται στα δόντια ή στη λειτουργία των οργάνων; Όλα αυτά καθορίζονται από το DNA, Το Θέμα είναι λοιπόν, αν το DNA μεταλλάσσεται ή όχι, δεν μπορούμε να στρογγυλεύουμε τα πράγματα και να λέμε λίγο από όλα.
Οι μόνες μεταλλάξεις του DNA, που γνωρίζω, είτε οδηγούν σε γενετικές ανωμαλίες, είτε σε καρκίνο, τέτοιες μεταλλάξεις είναι γνωστό ότι υπάρχουν και οφείλονται σε βλάβες του DNA (ακτινοβολίες, χημικές ουσίες κ.τ.λ.). Αυτό όμως που υποστηρίζουν οι υπέρμαχοι της θεωρίας της εξέλιξης δεν ισχύει.
Και όλα αυτά ισχύουν, παρόλο τo πλήθος των συνδυασμών, της αλληλουχίας των βάσεων, που συνθέτουν το DNA, και δημιουργούν την μοναδικότητα κάθε ανθρώπινου προσώπου. Αυτή την αλλαγή του κώδικα (αλληλουχίας) , κατά την μετάβαση από την μια γενιά στην άλλη ονομάζουν “μετάλλαξη”, αλλά αυτό καθόλου δεν αλλάζει το είδος, απλά δημιουργεί την μοναδικότητα του προσώπου.
Μην μου αναφέρετε δήθεν απολιθώματα διάφορων πιθήκων κ.τ.λ. που τα αποδίδουν ψευδώς σε “άνθρωπο”, και φυσικά η πλαστή αλλαγή αυτή, να μην οφείλεται σε ''καλλιτεχνική'' παρέμβαση, όπως κάνουν διάφορες απολίτιστες φυλές στην Αφρική και στον Αμαζόνιο.

15. ΑΘΕΪΣΜΟΣ είναι η πίστη ότι στην ΑΡΧΗ δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ. Και ΤΙΠΟΤΑ δεν συνέβαινε στο ΤΙΠΟΤΑ μέχρι που το ΤΙΠΟΤΑ με μαγικό τρόπο εξερράγη (χωρίς λόγο) και δημιούργησε όλα και παντού. Μετά, μια ομάδα από αυτό το ΟΛΟΝ με μαγικό τρόπο και χωρίς λόγο αναδιοργάνωσε τον εαυτό του σε αυτοαναπαραγώμενα σωματίδια τα οποία μετά εξελίχτηκαν σε δεινόσαυρους και μετά.... και μετά.... και μετά.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!
Πριν πολλά χρόνια πάλι μια “επιστημονική” ομάδα είχε δημιουργήσει ένα κρανίο και το είχε χώσει στο έδαφος και το είχε "ανακαλύψει". Τέτοια παραμύθια με το ζόρι για να μας πουν ότι ο άνθρωπος ήταν κάπως έτσι κάπως αλλιώς. Έλεος.!

Οι απάτες των εξελικτικών
Τα ορυκτά που ρεζίλεψαν τους Βρετανούς Παλαιοντολόγους.
Το λεγόμενο “Piltdown Man” ήταν θραύσματα κρανίου και οστών της γνάθου, που βρέθηκαν το 1912 σε ένα λάκκο στην Αγγλική κομητεία του Sussex. Τα θραύσματα, όπως υποστηρίχτηκε από τους εμπειρογνώμονες της εποχής, ήταν απολιθωμένα υπολείμματα ενός πρωτόγονου άνδρα.
Από την ανοικοδόμηση του κρανίου από το Βρετανικό Μουσείο, προτάθηκε ότι “ο άνθρωπος του Πίλτντάουν” αντιπροσώπευε τον κρίκο της εξέλιξης ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο, καθώς ήταν ένας συνδυασμός ανθρωπόμορφου κρανίου με πιθηκόμορφο σαγόνι.
Το 1953, 41 χρόνια αργότερα, ο άνθρωπος του Πίλτνταουν αποδείχθηκε τελικά μια σύνθετη απάτη. Αποτελούνταν από ένα ανθρώπινο κρανίο του Μεσαίωνα, έναν 500 ετών κάτω σιαγόνα ενός ουρακοτάγκου και δόντια από χιμπατζή. Η ταυτότητα του δημιουργού, μέχρι και σήμερα, παραμένει άγνωστη.

16. Όταν εκπαιδεύσεις ένα ζώο μπορείς να το κάνεις καλύτερο ζώο, δεν μπορείς να τον κάνεις όμως καθόλου σαν τον άνθρωπο! Δηλαδή εκπαιδεύοντας τον σκύλο τον κάνεις καλύτερο εκπαιδευμένο σκύλο, όταν εκπαιδεύσεις και μία μαϊμού την κάνεις καλύτερη μαϊμού, και σχεδόν και εάν εκπαιδεύσεις και οποιοδήποτε άλλο ζώο, πτηνό, κ.α. δεν πρόκειται όμως ποτέ να γίνει όπως τον άνθρωπο. Και ούτε στο ελάχιστο να το παρομοιάσεις με άνθρωπο!
Επίσης γιά να συνεχίσω περί των εκπαιδευμένων ζώων.
Ενώ εσκεμμένα προβάλουν δήθεν εκπαιδευμένες μαϊμούδες ιδίως εκπαιδευμένες ΜΟΝΟ σε ένα ή δύο με τρία πράγματα και όχι άλλα!
Επίτηδες δεν προβάλουν εκτενέστερα άλλα ζώα που κάνουν πολύ καλύτερα και πιό εξυπνότερα πράγματα από τις μαϊμούδες! Όπως διάφοροι σκύλοι που κάνουν και πολλά έξυπνα κόλπα. Επίσης τα δελφίνια κάνουν εντυπωσιακότερα πράγματα και επιδείξεις και είναι πιό έξυπνα από τις μαϊμούδες. Καθώς και πάρα πολλά άλλα ζώα. Αλλά και παπαγάλοι που μπορούν να μιλάνε και να λένε ολόκληρες προτάσεις. Βέβαια μιμητικό τον τρόπο. Μήπως καταγόμαστε από τους παπαγάλους;;!!! Εδώ φαίνεται το γελοίο του πράγματος που θέλουν να επιβάλουν οι σιωνιστές στα θύματα τους ώστε να τους πείσουν ότι είναι ζώα και αυτοί μυστικό το τρόπο να λένε μεταξύ τους ότι αυτοί δεν είναι ζώα αλλά είναι οι εκλεκτοί της μασονικής παραθρησκείας τους!
Όσο για τα εργαλεία και τις εκπαιδεύσεις που τους κάνανε, τα ίδια και πολύ καλύτερα μπορούν από τους πιθήκους να κάνουν οι εκπαιδευμένοι σκύλοι, τα κοράκια (που χρησιμοποιούν εργαλεία για να λύσουν γρίφους και να πάρουν την τροφή τους), τα δελφίνια, και πάρα πολλά όντα που χρησιμοποιούν εργαλεία και ιδιαίτερα αν τα εκπαιδεύσουν, κάνουν εκπληκτικά πράγματα και που μπορείτε να παρακολουθήσετε και στα αντίστοιχα βιντεάκια του youtube !
Άλλωστε μην βλέπουμε μόνο "εξωτερικά", είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές του Ανθρώπου από τους πιθήκους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους!
Εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του DNA του ανθρώπου με τους πιθήκους που δεν είχαν και δεν έχουν εντελώς καμία σχέση μεταξύ τους!
Και αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι οι άνθρωποι δεν έχουν εντελώς καμία σχέση με τους πιθήκους!

17. Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

"Τα πρωτόκολα των σοφών της Σιών"! Πιό πονηρές και ύπουλες μεθόδους και σχέδια δεν έχω διαβάσει ποτέ μου και πουθενά στην ζωή μου. Είναι απίστευτα το τι έχουνε γράψει και σχεδιάσει και εφαρμόζουν μέχρι και σήμερα οι σιωνιστές μεγαλοεγκληματίες !!! Γράφτηκαν περίπου το 1897 (αν και είναι και από πιο παλιά ακόμα τα βρώμικα σχέδια τους αλλά είχαν μιά "τελική" και μαζική μορφή το 1897) και αν τα διαβάσετε δεν βγαίνουν καθόλου έξω τα σχέδια τους μέχρι και στις ημέρες μας! Είναι απίστευτη η ακρίβεια των βρώμικων σχεδίων που έχουν καταφέρει να υλοποιήσουν μέχρι και στην σημερινή εποχή αυτοί οι εγκληματίες αλήτες !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

“…Ας αφίσωμεν αυτούς να πιστεύωσιν εις την υφ’ ημών εμπνευσθείσαν σπουδαιότητα των νόμων της επιστήμης – των θεωριών. Επί τώ σκοπώ τούτω, αυξάνομεν διαρκώς διά τών δημοσιογραφικών οργάνων μας την τυφλήν πεποίθησίν των εις αυτούς τούς νόμους. Η διανοουμένη τάξις τών χριστιανών θά καυχάται διά τάς γνώσεις της και χωρίς να τάς εξετάζη λογικώς, θά θέτη εις ενέργειαν όλα τά διδάγματα τής επιστήμης, τα συναγόμενα υπό τών πρακτόρων μας διά να οδηγώσι τά πνεύματα των Χριστιανών πρός κατεύθυνσιν η οποία μας είναι αναγκαία.
Μη νομίσητε ότι αι διαβεβαιώσεις μας αύται είναι αβάσιμοι, παρατηρήσατε τάς επιτυχίας τάς οποίας ηδυνήθημεν να δημιουργήσωμεν εις τον Δαρβινισμόν, εις τον Μαρξισμόν, εις τον Νιτσενισμόν. 
Δι’ ημάς τουλάχιστον η δηλητηριώδης επιρροή των τάσεων τούτων οφείλει να είναι καταφανής…” !

Νομίζουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν, και γι΄αυτό και ονομάζουν μέσα στο ταλμούδ τους, όλους τους μη σιωνιστές ως γκόϊμ=ζώα (δηλαδή όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους και εσάς τους θεωρούν και τους βλέπουν μόνο ως ζώα!) και ως ζώα θέλουν να τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι με ψεύτικες προπαγάνδες όπως ακριβώς με την απάτη του δαρβινισμού και ανάλογες θεωρίες απάτης καλλιεργούν και προετοιμάσουν οι Σιωνιστές σε όλο τον κόσμο.
Γι' αυτό ποτέ κανείς μας, δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε ακούσει καθόλου, να πολεμούν οι εβραίοι και οι σιωνιστές αυτά τα παραπάνω συστήματα, δαρβινισμό, αθεϊσμό, νιτσενισμό, κ.α. (που οι ίδιοι οι σιωνιστές έχουνε φτιάξει κακοβούλως εναντίον μας!!).
πηγή: megadoxatoTheo

2 σχόλια:

  1. Διαφωτιστικό κείμενο. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι μαλακία διαβάσεις ρε Μάκη την μεταφέρεις στο μπλογκ σου. Έλεος πια. Έβαλες και τη διαφήμιση να βγάλεις κανα φραγκάκι και το τερμάτισες. Έμπαινα μια φορά το μήνα , τώρα δεν πρόκειται να ξαναμπώ. Το έλιωσες εντελώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή