Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ SELFIE ΜΑΖΙ ΤΟΥ: "ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ SELFIE"! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Η φωτό είναι από τις διακοπές του Τσκαλώτου στην Ηλεία. Συνέχισε και στην Πρέβεζα, όπου οι νεοέλληνες ραγιάδες τον κυνηγούσαν παρακαλώντας τον για μια selfie!!!
Απίστευτο και όμως καθαρά ελληνικό! Ο Τσακαλώτος λίγες μέρες αφότου...

υπέγραψε τα πάντα ενώπιον των δανειστών, αφού κατακρήμνυσε το αφορολόγητο κάτω από τα 6.000 ευρώ, αφού θα αυξήσει περισσότερο τη φορολόγηση των Ελλήνων και θα εξανεμίσει τις συντάξεις, οι νεοέλληνες -ραγιάδες τον βρήκαν στις διακοπές του στην Πρέβεζα και κυριολεκτικά τον κυνηγούσαν για να βγάλουν μια selfie μαζί του! Όποιος φαντάστηκε ότι τον κυνηγούσαν να τον κατσαδιάσουν ή να του πατήσουν ένα βρισίδι ή να του ρίξουν λεμονόκουπα γιατί τους εξοντώνει περισσότερο με τα μέτρα που ψήφισε, πλανώνται! Κυνηγούσαν τον υπουργό Οικονομικών γι να βγάλουν selfie μαζί του. Δεκάδες νεοέλληνες ραγιάδες τρέχαν να παρακαλέσουν τον Τσακαλώτο για μια φωτογράφιση  μαζί του και τη δείξουν στους φίλους τους ξετρελαμμένοι από τη χαρά τους: "Κοίτα, έβγαλα selfie με τον Τσακαλώτο"! 
"Ευκλείδη, έλα σε παρακαλώ να βγάλουμε μια selfie μαζί"! 
Καλά μας κάνει λοιπόν η κυβέρνηση Τσίπρα. Προχωρήστε ακάθεκτοι και κάντε ακόμη χειρότερα. Ο μακάκας Έλληνας μένει ευχαριστημένος από μια selfie! Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου