Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Λάβετε θέσεις,
Έτοιμοι, πάμε σχολείο
Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, αρχίζει ένα δύσκολο αλλά...

ωφέλιμο και όμορφο ταξίδι γνώσης και μάθησης για τα παιδιά.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σχολείο είναι ο χώρος όπου σφυρηλατείται ο χαρακτήρας των παιδιών, αναδεικνύονται τα ταλέντα τους και καλλιεργείται η πνευματική τους ανάπτυξη. Είναι το εργαστήρι, που δημιουργεί αυριανούς πολίτες με γνώση, προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία. Η σημερινή δύσκολη συγκυρία πιθανόν να μη δημιουργεί τις πλέον κατάλληλες συνθήκες της καλής λειτουργίας των σχολείων. Όμως, με τη συνεργασία όλων των φορέων το μειονέκτημα αυτό είναι δυνατόν αν όχι να εξαλειφθεί να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.
Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας είναι η παιδεία και οι νέοι μας όπως όλοι μας λοιπόν πρέπει, έστω με θυσίες και κόπους, να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας.
Στο ξεκίνημα αυτής της νέας διαδρομής εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες υγεία και δύναμη προκειμένου με υπευθυνότητα να κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.
Τους γονείς προτρέπω να είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά τους και να τους παρέχουν την στήριξη και είναι αναγκαία. Σε όλους τους εκπαιδευτικούς, που διαθέτουν εμπειρία, γνώση και θέληση προσφοράς, να έχουν υπομονή και επιμονή και με τις άοκνες προσπάθειές τους να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους γονείς για τα «πρωτάκια» όλων των βαθμίδων ώστε να εξοικειωθούν και να εγκλιματιστούν σύντομα στο νέο περιβάλλον.
Όλοι πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά ώστε να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε οικείο και φιλικό περιβάλλον.
Θεωρώ αυτονόητο ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας προκειμένου, μέσα από την κοινή προσπάθεια να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά της πόλης μας.

Καλή, δημιουργική και παραγωγική Σχολική Χρονιά!


Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Απασχόλησης Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη

11 σχόλια:

 1. Ξεκινά μια σχολική χρονιά χωρίς ελληνική σημαία, χωρίς προσευχή και χωρις τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος!
  Αυτά να ξέρει η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Απασχόλησης Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αύριο έρχονται και μουσουλμανάκια στα σχολεία Χολαργού . Οπότε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Μουντάκη πρέπει να φροντίσει να φέρει και ιμάμηδες .

   Διαγραφή
 2. Τα ξέρει αλλά κάνει το κορόιδο . Πάνω από όλα προέχει η καρέκλα . Τα άλλα είναι λεπτομέρειες . Βολεμένοι όλοι αυτοί κάνουν Δημόσιες σχέσεις . Την Ελλάδα την έχουν γραμμένη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θολό το τοπίο . Μόνο ο εαυτούλης τους και Δημόσιες σχέσεις τους ενδιαφέρουν . Δεν υπάρχει Πατρίδα γι αυτούς . Γι αυτό και ο συριζα κάνει ότι θέλει Σε αυτά τα θέματα μόνο ο Νικολάου ήταν Δήμαρχο . Όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες Αντιδήμαρχοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άχρωμες ...... Άοσμες ......... Εκτός τόπου και χρόνου . Περνάνε δίπλα σου και δεν σου λένε καλημέρα . Κακό πράγμα η Αλαζονεία .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όλοι είναι συνένοχοι στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου σε αυτό το έγκλημα που θα γίνει στα σχολεία του Δήμου Χολαργού-Παπάγου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το τερατώδες Έγκλημα θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για το μέλλον της χώρας μας . Κανένας Δήμαρχος , Αντιδήμαρχος , Αρχηγός Παράταξης δεν έχει το θάρρος να το καταγγείλει . Εδώ στον Δήμο μας σκύβουν όλοι το κεφάλι . Ας βρεθεί μια αξιόπιστη και σοβαρή λύση στον χώρο της κεντροδεξιάς και να ενώσει όλους εμάς γιατί μας περιμένουν δύσκολες μέρες . Οι Αντιδημαρχίνες μόνο λόγια και μεταξωτές κορδέλες είναι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αποφράδα ημέρα σήμερα . Ποιος θυμάται την Μικρασιατική Καταστροφή και την σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από τους Τούρκους . Ελάχιστοι είναι αυτοί που θυμούνται . Οι Τούρκοι σήμερα έχουν Εθνική Εορτή . Η Αντιδήμαρχος παιδείας τι λέει ; Μάλλον το ξέχασε . Κρίμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κυρία Μουντάκη , άρες , μάρες , κουκουνάρες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να δείχνει ανοχή απέναντι στις ανθελληνικές προκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Που είσαι Νικολάου Άρχοντα ............... Έλα να δεις τα χάλια τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή