Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Η πρώτη υιοθεσία παιδιού από ομοφυλόφιλο ζευγάρι στη Γερμανία ...

εγκρίθηκε από δικαστήριο στο Βερολίνο, ανακοίνωσε μια ένωση για την υπεράσπιση των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών.

Η απόφαση για την υιοθεσία ενός παιδιού από δύο άνδρες εκδόθηκε στις 5 Οκτωβρίου από το πρωτοδικείο του Τέμπελχοφ-Κρόιτσμπεργκ, μιας νότιας συνοικίας της πρωτεύουσας, έπειτα από την έναρξη ισχύος, την 1η Οκτωβρίου, του νόμου «Γάμος για όλους» που δίνει το δικαίωμα υιοθεσίας και σε ζευγάρια του ιδίου φύλου.
Ο Μίχαελ και ο Κάι Κόροκ παντρεύτηκαν στις 2 Οκτωβρίου και το μόνο που χρειάζονταν πλέον ήταν την ληξιαρχική πράξη γάμου, δεδομένου ότι το αίτημά τους για υιοθεσία είχε κατατεθεί πριν από αρκετούς μήνες. Το παιδί, ένα αγοράκι δυόμιση ετών, ζει από τη γέννησή του με το ζευγάρι αυτό που ορίστηκε ως ανάδοχη οικογένεια, αλλά δεν είχε καταφέρει, παρά τις προσφυγές που είχε καταθέσει ενώπιον γερμανικών δικαστηρίων, να το υιοθετήσει.
«Είναι άλλο ένα μεγάλο βήμα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες με αυξημένη νομική προστασία. Είναι επίσης η απόδειξη πως ο ‘Γάμος για όλους’ δεν είναι μόνο συμβολικός», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γιοργκ Στάινερτ, εκπρόσωπος της ένωσης ομοφυλόφιλων και λεσβιών του Βερολίνου.
Ο νόμος «Γάμος για όλους», που εγκρίθηκε στις 30 Ιουνίου, τροποποίησε τον Αστικό Κώδικα ορίζοντας τον γάμο ως «ένωση μεταξύ δύο προσώπων διαφορετικού ή ιδίου φύλου». Η Γερμανία έγινε έτσι η 15η ευρωπαϊκή χώρα που διευρύνει τον ορισμό του γάμου. 
[dw] [bz-berlin] [welt], Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

4 σχόλια:

  1. Τα "χρυσούλια μου"...τώρα ολοκληρώθηκαν σαν "οικογένεια"!
    Αμέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γερμανια των ανωμαλων, των εκμεταλλευτων, των αρχαιοκαπηλων, των ναζι, των δολοφονων, των κωλοτρυπημενων αντρων, των κτηνογ@μημένων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ???? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάπως έτσι σταματάει ο υπερπληθυσμός και ή έννοια της οικογένειας ΄πως την γνωρίζαμε εώς σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή