Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ! ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ...

Οι καμπάνες σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης Αιγιαλείας και...


Καλαβρύτων θα χτυπούν πένθιμα, για μία εβδομάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Σε σύναξη κληρικών στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κάλεσε σε... εξέγερση και αποφασίστηκε λήψη μέτρων διαμαρτυρίας. Πέρα από τις πένθιμες καμπάνες- από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου- για τρία λεπτά κάθε ημέρα στις 12 το μεσημέρι, θα αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία του Αιγαίου και θα αποσταλεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Το μόνο που επιθυμώ είναι να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία της ψυχής μου, ώστε αυτή την αγωνία να την μετατρέψουμε σε μια κίνηση διαμαρτυρίας. Προτείνω, λοιπόν, να προβούμε, ως Μητρόπολις, σε μια δυναμική αντίδραση, όχι ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσουμε το πρόβλημα, αλλά θα ικανοποιήσουμε τη συνείδησή μας, πράττοντας το καθήκον μας. Έτσι, ίσως να μπορέσουμε να παρασύρουμε και κάποιους άλλους ώστε να γίνει μια… εξέγερση και να μην περάσουν αμαχητί και σιωπηλά ό,τι προσπαθούν να περάσουν οι σημερινοί κυβερνώντες», είπε ο Αμβρόσιος στη σύναξη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.

Στο ψήφισμα, το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται αντιχριστιανικό και ανθελληνικό, αλλά και «εξωφρενική έμπνευση». Ακόμη, γίνεται λόγος για επιπόλαιη νομοθέτηση και ζητείται η άμεση απόσυρση του νόμου.

Το ψήφισμα διαμαρτυρίας:

«Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας παρακολουθούμε με αγωνία και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού σχήματος και του πολιτικού κόσμου γενικότερα διά την αποδόμηση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας ιστορικά υπήρξε η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Διαμαρτυρόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για το αντιχριστιανικό και ανθελληνικό Νομοθέτημα, όπου δίνεται η δυνατότητα για τη “νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου”.

Είναι εξωφρενική έμπνευση να αλλάζει κανείς το φύλο του με απλή αίτηση, σε λίγα λεπτά, πράγμα που είναι αντίθετο από εκείνο που χάρισε ο Θεός στους ανθρώπους και μάλιστα όταν γίνεται από την εφηβική ηλικία, την πιο ευαίσθητη ηλικία για το μέλλον κάθε εφήβου.

Έτσι πλέoν δημιουργείται αναστάτωση και σύγχυση με την τόσο επιπόλαιη θεσμοθέτηση Νόμου, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με την φυσιολογία, οντολογία και βιολογία του ανθρώπου και που οδηγεί στο βδελυρό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας.

Μετά το ΄΄σύμφωνο συμβίωσης΄΄ για τα ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, την καθιέρωση της θεματικής εβδομάδος περί ΄΄εμφύλων ταυτοτήτων΄΄, αφιερωμένη στην κάθε είδους κτηνώδη διαστροφή, τώρα πλέον με μια απλή αίτηση μπορεί κάποιος να δηλώνει το επιθυμητό φύλο.

Μπροστά σ’ αυτή την αντιχριστιανική και βιολογική τραγωδία:

Ζητούμε την άμεση απόσυρση του Νόμου που αφορά την αλλαγή φύλου στους δεκαπεντάχρονους με βάση την κάτωθι τεκμηρίωση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων: «Σύμφωνα με την Επιστήμη και το Δίκαιο ο ανήλικος κάτω των 18 ετών έχει περιορισμένο ποινικό καταλογισμό και περιορισμένη ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις του, διότι θεωρείται ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αποφασίζει ως ενήλικος.

Ειδικά, μέχρι την ηλικία των 15 ετών, στο μεν αστικό δίκαιο το μόνο που μπορεί να πράξει, όμως με την συναίνεση των προσώπων που έχουν την επιμέλειά του, είναι να εργαστεί και να διαθέσει ελεύθερα τον μισθό του, στο δε ποινικό δίκαιο, ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του περιορίζεται σε ειδικό Κατάστημα Κράτησης, μόνο αν τελέσει ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, όπως φόνο ή απόπειρα φόνου και όμοια βαριά αδικήματα.

Εφ’ όσον, λοιπόν το δίκαιο αναγνωρίζει ότι ο ανήλικος δεν διαθέτει την ωριμότητα να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του και να υποστεί τον ποινικό σωφρονισμό που προβλέπεται για τους ενηλίκους, πόσο μάλλον είναι ικανός να αντιληφθεί τον οριστικό του σεξουαλικό προσανατολισμό, όταν μάλιστα η επιστήμη δέχεται ότι αυτή η διεργασία είναι ρευστή έως και αρκετά μετά το 18ο έτος ηλικίας».

Καλούμε όλους τους πολιτικούς της χώρας μας να ακυρώσουν το συγκεκριμένο Νόμο.

Καλούμε τους γονείς να αντισταθούν στην μεθοδευμένη διαστροφή των παιδιών μας σε συνεργασία με την Εκκλησία μας, η οποία διαφυλάσσει το ήθος και σέβεται την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου όπως την δημιούργησε ο Θεός. Ως κατ’ εικόνα Θεού πλασμένοι, δεν έχουμε δικαίωμα στον γενετήσιο αυτοπροσδιορισμό, γιατί είναι πράξη εγωιστική και αποτελεί άρνηση του Δημιουργού μας Τριαδικού Θεού, ο οποίος μας έπλασε με τόση σοφία και χάρη. Όποιος έχει «δυσφορία για το φύλο» που του χάρισε ο Θεός πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι «διαφορετικότητα», αλλά είναι θανάσιμο αμάρτημα που επισύρει την οργή του Θεού. Οδηγεί στην παράχρηση του σώματος και δημιουργείται ένα νέο είδος ανθρώπου, που δεν είναι άνθρωπος, αλλά υποχείριο της αμαρτίας και του διαβόλου.

Η Εκκλησία μας ως πνευματική Μητέρα, κι εμείς οι κληρικοί που αφουγκραζόμαστε τα υπαρξιακά προβλήματα των ανθρώπων, δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μισούμε τον αμαρτωλό άνθρωπο αλλά την αμαρτία. Φοβόμαστε, όμως, ότι γρήγορα θα ψηφισθεί και άλλος νόμος για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Φτάνει πια!!! Ας μετανοήσουμε, κληρικοί και λαϊκοί, για τις υποχωρήσεις μας στην μεθοδευμένη απεμπόληση της ελληνοχριστιανικής παραδόσεως, της ιστορίας και της γλώσσας μας, που κατά τρόπο προκλητικό πολεμούνται από τη Μασονία και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις. Σκοπός τους να διαλύσουν τον οικογενειακό θεσμό που αποτελεί ύψιστο ιδανικό της πατρίδος μας και ανέδειξε Ήρωες και Αγίους.

Προσευχόμαστε στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, τον αρχηγό της Πίστεώς μας, την Παναγία μας και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας, να δώσουν δύναμη σε όλους μας, ώστε να διαφυλάξουμε τα ζώπυρα της Πίστεως και της Πατρίδος μας.

Αποφασίζουμε:

Α) Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 21 Οκτωβρίου να κτυπούν οι καμπάνες των Ιερών Ναών πένθιμα καθημερινά και περί ώρα 12.00 το μεσημέρι για τρία λεπτά.

Β) Να αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία της πόλεως του Αιγίου με ανάλογα συνθήματα.

Γ) Τη δημοσίευση του παρόντος ψηφίσματος και την αποστολή του στον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στα Μέσα».Πηγή: iefimerida.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

7 σχόλια:

 1. Μέσα στην βρωμιά και σαπίλα της αριστερής ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ και ΧΟΛΕΡΑΣ υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τα καθάρματα αυτά μια μέρα θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία για την γενοκτονία του Ελληνικού Γένους . Όσοι στηρίζουν ακόμη αυτούς τους αλήτες το κάνουν μόνο για προσωπικό συμφέρον αδιαφορώντας για την τύχη της Πατρίδος μας . Οι κομμουνιστές είναι ανθέλληνες , ριψάσπιδες και προδότες και κάθε μέρα που περνά γλείφουν τις κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ . Οι επώνυμοι και τοπικοί παράγοντες του Δήμου Παπάγου Χολαργού , που δεν βλέπουν την καταστροφή της Πατρίδος μας γιατί δεν τους αφήνουν οι καρέκλες τους , θα Ζουν με το στίγμα του Δειλού γιατί σε κρίσιμες στιγμές για το Έθνος έσκυψαν το κεφάλι αρνούμενοι να υπερασπίσουν την Πατρίδα . Τρίζουν τα κόκαλα των Πατεράδων μας και δεν μπορούν να ησυχάσουν ......... ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .14 Οκτωβρίου 2017 - 11:57 μ.μ.

  Μέσα στην βρωμιά και την σαπίλα της αριστερής ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ και ΧΟΛΕΡΑΣ υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τα καθάρματα αυτά μια μέρα θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία για την γενοκτονία του Ελληνικού Γένους . Όσοι στηρίζουν ακόμη αυτούς τους αλήτες το κάνουν μόνο για προσωπικό συμφέρον αδιαφορώντας για την τύχη της Πατρίδος μας . Οι κομμουνιστές είναι ανθέλληνες , ριψάσπιδες και προδότες και κάθε μέρα που περνά γλείφουν τις κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ . Οι επώνυμοι και τοπικοί παράγοντες του Δήμου Παπάγου Χολαργού , που δεν βλέπουν την καταστροφή της Πατρίδος μας γιατί δεν τους αφήνουν οι καρέκλες τους , θα Ζουν με το στίγμα του Δειλού γιατί σε κρίσιμες στιγμές για το Έθνος έσκυψαν το κεφάλι αρνούμενοι να υπερασπίσουν την Πατρίδα . Τρίζουν τα κόκαλα των Πατεράδων μας και δεν μπορούν να ησυχάσουν ......... Γκρεμίζουν Μνημεία Ηρώων Ανδριάντες και Αγάλματα Ελλήνων οι Δωσίλογοι από το Παραπέτασμα . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή η αριστερή ξενόφερτη κυβέρνηση διαλύει την χώρα και κανείς δεν μιλάει . Η απόλυτη ξεφτίλα στο μεγαλείο της .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι αληταράδες του ANTIFA/CIA TSOGLAN MASTURA έχουν γεμίσει τον Χολαργό με ανθελληνικές αφίσες . ΣΚΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ . ANTIFA TSOGLANARIA ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λίγοι έχουν το θάρρος και το ανάστημα να μιλήσουν ανοιχτά και να φωνάξουν για το ξεπούλημα της Πατρίδος μας σε ξένα συμφέροντα . Οι περισσότεροι κάνουν το κορόιδο και κοιτούν τον εαυτούλη τους αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν γύρω τους . Οι θλιβεροί ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ κομματάρχες Παπάγου Χολαργού αγωνίζονται καθημερινά για το προσωπικό τους συμφέρον και δίνουν Τιτάνιο Αγώνα να διορίσουν την οικογένεια τους και διορισθούν και οι ίδιοι σε υψηλές θέσεις με πλούσιους μισθούς . Δεν έχουν μέσα τους Πατριωτισμό , αγάπη στην Πατρίδα και Ιδανικά . Μόνο το χρήμα τους ενδιαφέρει και οι Δημόσιες Σχέσεις . Έχουν πλήρη Άγνοια των προβλημάτων του κόσμου , είναι άχρηστοι , βολεμένοι όλοι τους και θέλουν την καρέκλα του Δημάρχου για προσωπικούς λόγους ............. Τώρα με αφορμή την 28 Οκτωβρίου θα κάνουν τους Πατριώτες ξερνώντας πύρινα δάκρυα για τους αγώνες του Έθνους . Μαυρογιαλούροι και Μπακαλόγατοι σε μια κατεστραμμένη χώρα που την λεηλατούν Εφιάλτες και Ριψάσπιδες θρέφονται από την Δυστυχία του κόσμου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εκατό μυριάδες Βάρβαροι προελαύνουν . Διαβαίνουν τον Ασωπό ποταμό και παρατάσσονται στην είσοδο των Στενών . Οι Έλληνες για μια στιγμή σιωπούμε . Ο κρότος από τα εχθρικά τύμπανα καλύπτει τον αέρα . Ο κρότος σημαίνει την δική μας αφύπνιση . Οι πολέμαρχοι τον ακούν πρώτοι . Χρόνους πολλούς ζουν περιμένοντας αυτόν τον χαλασμό .......... Οι αγγελιοφόροι των Βαρβάρων προσεγγίζουν . Με Δέος αντικρίζουν την Στρατιά μας και μονολογούν ........... Ποιοι είναι στα αλήθεια αυτοί οι άνδρες , που τόσοι λίγοι τόλμησαν να σταθούν απέναντι σε τόσους πολλούς ; Ένας Βάρβαρος αφιππεύει . Στέκεται μπροστά στον Βασιλιά του και με τρόμο του δείχνει τα δόρατα μας γιατί ξέρει τι τον περιμένει ........ Η στιγμή είναι ιερή . Ο άνεμος δροσίζει το καυτό πεδίο και η Ιαχή μας Συγκλονίζει τα Ουράνια . ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ....... Οι κραυγές μας πετούν στον αέρα , χάνονται στο κενό και αντηχούν στην Αιωνιότητα ....... Η Ανάσα του Σύμπαντοε Κόσμου συνοδεύει την Αρετή των Ελλήνων . ΠΕΜΨΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ........ ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΕΜΨΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ .16 Οκτωβρίου 2017 - 9:25 π.μ.

  Εκατό μυριάδες Βάρβαροι προελαύνουν . Διαβαίνουν τον Ασωπό ποταμό και παρατάσσονται στην είσοδο των Στενών . Οι Έλληνες για μια στιγμή σιωπούμε . Ο κρότος από τα εχθρικά τύμπανα καλύπτει τον αέρα . Ο κρότος σημαίνει την δική μας αφύπνιση . Οι πολέμαρχοι τον ακούν πρώτοι . Χρόνους πολλούς ζουν περιμένοντας αυτόν τον χαλασμό .......... Οι αγγελιοφόροι των Βαρβάρων προσεγγίζουν . Με Δέος αντικρίζουν την Στρατιά μας και μονολογούν ........... Ποιοι είναι στα αλήθεια αυτοί οι άνδρες , που τόσοι λίγοι τόλμησαν να σταθούν απέναντι σε τόσους πολλούς ; Ένας Βάρβαρος αφιππεύει . Στέκεται μπροστά στον Βασιλιά του και με τρόμο του δείχνει τα δόρατα μας γιατί ξέρει τι τον περιμένει ........ Η στιγμή είναι ιερή . Ο άνεμος δροσίζει το καυτό πεδίο και η Ιαχή μας Συγκλονίζει τα Ουράνια . ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ....... Οι κραυγές μας πετούν στον αέρα , χάνονται στο κενό και αντηχούν στην Αιωνιότητα ....... Η Ανάσα του Σύμπαντος Κόσμου συνοδεύει την Αρετή των Ελλήνων . ΠΕΜΨΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ........ ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή