Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ..."

Χολαργός, 11 Οκτωβρίου 2017

  Απάντηση στο Δ.Τ. 41/ 2017 του κ. Τίγκα
Κύριε Τίγκα,
Δεν θα πέσουμε στο επίπεδό σας να προχωρήσουμε σε χαρακτηρισμούς, κάτι το οποίο εσείς το συνηθίζετε.
Συνεχίζετε να μιλάτε για «εν κρυπρώ» απολογισμό, ενώ μπορεί πολύ ...

εύκολα να διαπιστώσει ο καθένας ότι έχετε απόλυτο άδικο.  
Πώς μπορεί να γίνεται «εν κρυπτώ» μια συνεδρίαση η οποία έχει αναρτηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας του Δήμου μας και κατά την οποία ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολουθείται σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;
Προφανώς δεν τα πάτε καλά με την τεχνολογία.
Για το αν λέμε την αλήθεια ή όχι, αφήστε να κρίνουν οι συμπολίτες μας. 
Θεωρείτε κύριε Τίγκα, ότι παρουσιάσαμε έναν «ψεύτικο» απολογισμό; Τι από όσα ειπώθηκαν στον "Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2016" δεν ήταν αλήθεια; 
Σας προκαλούμε να μας απαντήσετε με αποδείξεις.  
Και σας ρωτάμε, γιατί δεν καταγγείλατε την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου τα ψέματα, παρά απαξιώσατε τη συνεδρίαση με την αργοπορημένη άφιξή σας και την αποχώρησή σας πολύ πριν τη λήξη της;
Πώς έχετε το θράσος να μιλάτε για ψέματα όταν κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της συνεδρίασης ήσασταν απών; Αμφιβάλλουμε δε, αν διαβάσατε και τον απολογισμό.
Πώς είναι δυνατό να παρουσιάζουμε ψεύτικα στοιχεία, όταν όλα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και όταν σε κάθε μας πράξη υπάρχει πλήρης διαφάνεια;
Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν άλλη φορά να προσέχετε τις εκφράσεις σας. 
Όσον αφορά στην τήρηση του προεκλογικού μας προγράμματος κύριε Τίγκα, ήδη έχουμε κάνει πολλά έργα και ας έχετε λίγο υπομονή. Δεν τελείωσε ακόμα η θητεία μας, ούτε και το έργο μας.
Όσο και αν προσπαθείτε να παραπληροφορήσετε την κοινή γνώμη, δεν τα καταφέρνετε. 
Και πλούσιο έργο έχουμε να επιδείξουμε και συνεχή επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης μας έχουμε και χρηστή διοίκηση ασκούμε. 
 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

10 σχόλια:

  1. Χειρότερη ενέργεια από το να σε βρίζει κάποιος, είναι να απαξιώνει ακόμη και να σε "βρίσει"!
    Να το θυμάσαι αυτό μικρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το πατσουρογκόμενες τι το θέλεις ; Έχεις το δικαίωμα να του κάνεις κριτική και σκληρή αλλά με επιχειρήματα όμως και όχι με βρισιές . Να σου κάνω και μια ερώτηση και αν θέλεις μου απαντάς . Από τους πέντε κομματάρχες της Ν.Δ , υποψήφιους για την καρέκλα του Δημάρχου ποιον θεωρείς κατάλληλο για Δήμαρχο ; Και οι πέντε κάθε λίγο και λιγάκι συναντούν τον Μητσοτάκη και πίνουν τα ουζάκια τους . Και οι πέντε ανήκουν στην Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά κάνουν και συναντούν τον αυριανό πρωθυπουργό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι όλοι στο απυρόβλητο. Πέντε χρόνια ο Λιάκος το μόνο που πρόσφερε είναι να εγκαινιάζει τα έργα του Ξύδη και να πετάει τα λεφτά ΜΑΣ σε εκδηλώσεις και φανφάρες μόνο και μόνο για να προβάλει την μουράκλα του και το πατσουροασκέρι του. Νομίζει ότι είναι δήμαρχος του Παρισιού η της Νέας Υόρκης. Βλαχοδήμαρχος με τα όλα του. Θα φάει τόσο μαύρο που δεν θα ξεχωρίζει τη νύχτα !!

      Διαγραφή
    2. Τον επόμενο πρωθυπουργό τον συναντάς Δημόσια παρουσία κατοίκων και φορέων με σκοπό να τον πείσεις για να χρηματοδοτήσει έργα στην πόλη μας και όχι στα ουζάδικα για Δημόσιες σχέσεις όπως έκαναν οι ........... τους ξέρεις καλά . Αυτό είναι το σωστό για να σου έχουν εμπιστοσύνη οι Δημότες .

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα φίλε ! Είσαι σωστός !

      Διαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε καλημέρα σας . Η οδός Χίου από 17 Νοεμβρίου έως την Αρκαδίου θέλει γενική ανάπλαση γιατί όλα τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα και επικίνδυνα για τους πεζούς . Πρέπει να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα σας και σύντομα να έχουμε ένα όμορφο δρόμο προσπελάσιμο σε όλους μας . Η τεχνική υπηρεσία να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε κάποια σημεία εδώ στον Χολαργό που χρειάζονται ανάπλαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι οι κομμουνιστές είναι αποβράσματα και στόχος τους είναι η διάλυσης της Πατρίδος μας . Είναι ανθέλληνες , διεστραμμένοι , μισούν τους Έλληνες και σιτίζονται στα Δημόσια Ταμεία με εκατ. Ευρώ τον χρόνο . Είναι διεφθαρμένοι , κλέφτες και θα κάνουν τα πάντα να ισοπεδώσουν αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδός Αρκαδίου , Χίου , Βουτσινά , Εθνικής Αντιστάσεως , Σαρανταπόρου , Υμηττού και 25ης Μαρτίου είναι δρόμοι που πρέπει να γίνει ανακατασκευή πεζοδρομίων . Η ΕΥΔΑΠ πρέπει να φύγει από τον Υμηττό και γύρω από το κορακοβούνι πρέπει να γίνει το Εθνικό Πάρκο Χολαργού . Αυτά τα έργα θα αλλάξουν τελείως την εικόνα της πόλης μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οδός Χίου προς την Αρκαδίου είναι σε αθλία κατάσταση και πρέπει να φτιαχτεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι συνάντησαν κρυφά τον Μητσοτάκη το έκαναν για το συμφέρον τους και μόνο . Αυτό ήταν μεγάλο λάθος και θα τους στοιχίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή