Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΚΑΝΩ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Κατά την συνάντηση που είχαν την Τρίτη οι υπουργοί άμυνας της Βραζιλίας Ραούλ Γιουνγκμάν και ο Πάνος Καμμένος, την οποία...

«προγραμμάτισε» εσκεμμένα για να απουσιάζει από την ψηφοφορία της Δευτέρας στη Βουλή, σαν τον αδιάβαστο μαθητή που επιλέγει το σκασιαρχείο (αυτό μάλλον του το έμαθε ο Αλέξης),  συζήτησαν για στρατηγικές ευκαιρίες συνεργασίας στην άμυνα.
Μάθαμε ότι, στο τέλος της συνάντησης ο υπουργός της Βραζιλίας μίλησε για την επιτυχία της συνάντησης:
«Η συνάντηση ξεπέρασε τις προσδοκίες και στο εγγύς μέλλον θα κάνουμε μια συμφωνία συνεργασίας που θα καλύπτει την άμυνα στον κυβερνοχώρο, τις στρατιωτικές ασκήσεις, κοινές δράσεις και επιχειρήσεις, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και, ειδικότερα, τον διάλογο της αμυντικής βιομηχανίας μας » για να καταλήξει και στο «ψητό»
«…Θα δημιουργήσουμε ένα κέντρο εξυπηρέτησης για την Embraer και εκπαίδευση για τις ένοπλες δυνάμεις…»
για να απαντήσει ο Πάνος Καμμένος που δεν τις χάνει αυτές τις ευκαιρίες…
«Πιστεύω ότι με τη συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας και των Βραζιλιάνικων Ενόπλων Δυνάμεων σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη συμφωνία»
Μετά τον πήραν να επισκεφθεί κάποιες από τις εγκαταστάσεις της Βραζιλιάνικης Αεροπορική Βιομηχανίας Embraer S.A. (Embraer).
Όταν το «καμάρι» της Ελλάδος θα επιστρέψει στην Αθήνα, να μας πει τι συμφώνησε με τους μιζαδόρους της Embraer S.A. διότι ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ και μάλιστα με ΒΟΥΛΑ αφού τους τσάκωσε το Αμερικανικό FBI για Δωροδοκίες σε κυβερνητικούς πολλών κρατών ανα την υφήλιο, και Απάτη κατά των Αρχών, και τους επιβλήθηκε πρόστιμο  $205,000,000.00 δολ. Αμερικής.
Που τον ψάχνεις που τον βρίσκεις με το δάκτυλο στο μέλι συνέχεια ο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Με την ευκαιρία ΠΑΝΟ, λίγο Βορειότερα από την Βραζιλία ξέρεις… είναι ο ΠΑΝΑΜΑΣ, Λαμόγιο. 
->ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-<https://www.edocr.com/v/gk9o9nxz/eahatzisavvas/PANOS-KAMMENOS-APO-THN-BRAZILIA-KANW-MPIZNES-ME-MIΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου