Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: "ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΗΔΙΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..."!

«Εγώ είμαι σκυλοντόγκ» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - «Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα»

Σκοπό να τα «τινάξει όλα στον αέρα» έβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης...

Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ανακοινώνει την παραίτησή του από βουλευτής, εκφράζοντας παράλληλα «αηδία».


Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο κ. Λεβέντης εξαπολύει βολές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας,
Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την κύρωση του νόμου για την αλλαγή φύλου στα 15. «Πιο πολύ από τον Τσίπρα, χρεώνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είναι θεματοφύλακας της ενότητας του λαού» δηλώνει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λεβέντης έχει ζητήσει την αναπομπή του νόμου που ψηφίστηκε την Τρίτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι, διαφορετικά, «κινδυνεύει η χώρα να συρθεί σε ένα επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό».

«Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο» δήλωσε στους δημοσιογράφους και συνέχισε ότι η άποψη αυτή είναι κατασταλαγμένη, για να προσθέσει: «Αηδιάζω εδώ μέσα». 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε να αφήνει αιχμές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο καθένας γράφει ιστορία με τη συμπεριφορά του. «Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου» είπε ο κ. Λεβέντης. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στέλνει μήνυμα, μέσω των κοινοβουλευτικών συντακτών: «Δεν θα το αφήσω έτσι».

Και συνεχίζει: «Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί, για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους... εγώ είμαι σκυλοντόγκ».

Προέβλεψε, δε, εκλογές μέχρι το Μάρτιο και εξήγησε: «Αφού πρέπει να δώσει μποναμά, πρέπει να κόψει 2,5 δισ. ακόμη (σ.σ. η κυβέρνηση).

Τόνισε ότι «δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα, να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί και με γράφουν εκεί που δεν έχει μελάνι. Να βγει το συμπέρασμα ότι παίρνω το μισθό μου; Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Αν κάνω πίσω, θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου, αυτό κάνει η ΧΑ, ενώ έλεγε θα πελεκάει, παίρνει το μισθουλάκο».  

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι θα εκλεγεί και θα μπει ξανά στη Βουλή. 

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Αν παραιτηθεί ο Λεβέντης, να επιστρέψουν οι ανεξάρτητοι

«Αν η δήλωση του κ. Λεβέντη έχει σοβαρότητα, οφείλει να παραιτηθεί προς Δευτέρας» δηλώνει η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην μέλος της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου, η οποία είχε αποχωρήσει από το κόμμα με αιχμές κατά του προέδρου, τονίζει με σημερινή της ανακοίνωση ότι «αμέσως θα πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για την εκλογή νέου προέδρου και, χάριν ενότητας του κόμματος, να επιστρέψουν οι βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί». 

«Ο νέος πρόεδρος θα είναι μεταβατικός, με εντολή σύγκλησης συνεδρίου και σκοπό να καθοριστούν οι καταστατικές αρχές του κόμματος στο πλαίσιο της Κεντρώας ιδεολογίας, καθώς και να καταστεί η εγγραφή νέων μελών πανελλαδικώς, δεδομένου ότι το καταστατικό είναι απαρχαιωμένο και δεν έχουν εγγραφεί νέα μέλη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η βουλευτής. 
Πρώτο Θέμα

8 σχόλια:

  1. Το τι λέει η Μεγαλοοικονόμου εμένα δεν με ενδιαφέρει . Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ο μόνος που φοράει παντελόνια είναι ο Λεβέντης αρκεί να κρατήσει τον λόγο του . Οι άλλοι είναι κότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι οι βουλευτες θα 'πρεπε να παραιτηθουν μετα την αηδιαστικη πρωκτοψηφοφορια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗ ΤΟ ΚΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 68/304 ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΣΗ ΑΠΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΙΤΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗ ΤΟ ΚΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 68/304 ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΣΗ ΑΠΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΙΤΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ANTI AMAZON"
    Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017
    ΤΟ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ LGBTQI ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Οριστικό: Από την ηλικία των 15 η αλλαγή φύλου με μια δήλωση!"
    https://anti-amazon.blogspot.gr/2017/09/15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πασης Ελλαδος ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.
      Τ' ΑΚΟΥΣ;
      Τ' ΑΚΩ να λες...


      ΚΟΥΛΙΤΣΑ

      Διαγραφή
  6. Άν παραιτηθεί θα μας βάλει πάλι σε έξοδα, να του στέλνουμε πίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή