Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ-ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ "ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ" ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ! ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ...

sizigos-1
Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου...

αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία είχαν μαζί κι ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.
sizigos-3
H Boυλγάρα, βέβαια, σε φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ήξερε να ζει τη ζωούλα της και να παίρνει ότι ήθελε από τον γιατρό. Διακοπές, λούσα, πολυτέλειες , άνεση και ζωάρα.

Σε φωτογραφίες που βλέπετε, δεν φαίνεται να της έλειπε και τίποτα, πλην του σφριγηλού και δεμένου σώματος στο κρεβάτι της και του έρωτα που φαίνεται ότι δεν υπήρχε με το γιατρό-θύμα που τον σκότωσαν σαν τον λαγό.

Διακοπές στο πολυτελές Κόστα Ναβαρίνο με 500 ευρώ την βραδυά και ατομικές πισίνες, spα, ακριβά εστιατόρια και πλούτσια εδέσματα.
sizigos-2
Και να τανε καμιά της προκοπής. Τζάμπα πήγε ο καρδιολόγος. Τον ντουφέκισαν με σκάγια γουρουνιού.
makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. τα θελε ο κώλος του!! δεν του άρεσαν οι Ελληνίδες η οι άλλες 3 που χώρισε!! τόσα και τόσα έχουν γίνει στον τόπο μας με τις αλλοδαπές πουτάνες-δολοφόνους του ανατολικού μπλόκ!! ας πρόσεχε....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τού 'κλεψε την καρδιά του καρδιολόγου η καρ(δ)ιόλα !! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή