Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"!!!

Θα είναι μια καλή προπόνηση για όσους ετοιμάζονται για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Και μάλιστα σε φυσικό περιβάλλον. 
Διαβάζουμε από το skai.gr για να δηλώσετε συμμετοχή:
5ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη Λίμνη του Μαραθώνα...

07/10/2017
5ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αρχίζουμε Προπόνηση… Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 5ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό.

Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 9 το πρωί στη Λίμνη Μαραθώνα, τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και δείχνουμε έμπρακτα τη στήριξή μας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει τρεις διαδρομές:

Α΄Διαδρομή: 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:00 το πρωί.

Διαδρομή 10χλμ (με χρονομέτρηση)
Cross Country διαδρομή σε δασικούς δρόμους και 1.300μ ασφάλτου. Η αθροιστική ανάβαση ανέρχεται στα 130μ. Το μήκος της διαδρομής είναι 10 χιλιόμετρα. Το χρονικό όριο είναι 1 ώρα και 40 λεπτά.

Β΄Διαδρομή: 5 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.

Διαδρομή 5χλμ (με χρονομέτρηση)
Cross Country διαδρομή σε δασικούς δρόμους και 1.300μ ασφάλτου. Η αθροιστική ανάβαση ανέρχεται στα 60μ. Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χιλιόμετρα. Το χρονικό όριο είναι στην 1 ώρα.

Γ΄ Διαδρομή: 5 χιλιομέτρων δυναμικό βάδην με εκκίνηση στις 11.00 το πρωί.

Διαδρομή 5 χλμ δυναμικό βάδην (χωρίς χρονομέτρηση)
Cross Country διαδρομή σε δασικούς δρόμους και 1.300μ ασφάλτου. Η αθροιστική ανάβαση ανέρχεται στα 60μ. Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χιλιόμετρα. Το χρονικό όριο είναι στις 2 ώρες.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Οι δρομείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τρέξουν περιμετρικά της λίμνης σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr ή στο www.viva.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Για τη συμμετοχή σας στη διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχει ελάχιστη χρηματική συνδρομή 5 ευρώ με χρονομέτρηση, ενώ για το δυναμικό βάδην η ελάχιστη συνδρομή είναι 3 ευρώ χωρίς χρονομέτρηση. Όλο το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων τα οποία θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου